Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klanita épp most ovlasgattam erről, és igazuk van az előttem szólóknak, az OVU után egy 7-10 nappal (én így olvastam) leesik a hő (azt hiszem az ösztrogén hatására), de akkor még semmi nincs veszve :)
Egyébként épp tegnap "panaszkodtam", hogy nekem nem mozog a görbém, hát ma reggel nekem is esett. Azt szeretném kérdezni, hogy ti a görbéteken vezetitek a cover line-t is? Az a fullikuláris szakasz átlaghőmérséklete? Vagy az pontosan micsoda? Es a hő nem igazán esik le a CL alá a lutális fázisban? Vagy ez hogy van?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
KLANITA
2014-05-15 11:01:09
kedina: reménykedem és várom a hnap reggelt! Köszi
szurkolok mindenkinek!
kedina
2014-05-15 10:48:24
Klanita
Ez még simán visszamehet.
én így.
KLANITA
2014-05-15 08:55:30
Moha13
Általában 28. de néha rövidebb. De jó lenne. Ma nagyon elkeseredtem ;-(
Moha13
2014-05-15 08:07:49
Klanita
Szerintem ez még visszamegy. Hány naposak egyébként a ciklusaid? Mert a 9-10. DPO körül előfordulhat egy leesés hormonális okokból, de aztán visszamegy. Holnap kiderül, hogy mi a helyzet.
KLANITA
2014-05-15 05:13:23
Sziasztok!
Hát ma reggelre leesett a hőm!! :-(
Akkor ennyi?
kedina
2014-05-14 19:18:20
FBAndi
Nincs itt gond, az 1 tizedes "hőesés" meg nem számít hőesésnek.
Ennyiből nehéz bármit is mondani. Köv hónapban tényleg okosabb leszel! :) De reméljük már nem lesz rá szükséged! :))
FBAndi
2014-05-14 15:54:47
Igen, persze, megmutatom. De ebben a ciklusban kezdtem csak el vezetni a hőgörbét, azaz, a ciklus közepén, az ovukor. Igazság szerint a rendszer tényleg jó helyre rakta be "kék" napot, mert előtte és aznap volt pecsételő vérzésem, tehát gyanítom, hogy a peteérés is :). Hogy az előző szakaszban hogy alakult a hőmérsékletem, azt sajnos nem tudom. De a következő ciklusban kiderül (vagy nem, ha optimista maradok). Ami zavart, hogy ugyanakkora minden nap, a tegnapit leszámítva. De lehe, hogy higanyos hőmérőt kellene használni.
Es akkor lássuk csak, hogyan is tudok görbét csatolni. :)
Moha13
2014-05-14 15:38:04
jniki
Mi újság?
kedina
2014-05-14 15:28:43
FBAndi
Nem mutatod meg a görbédet? Úgy könnyebb lenne róla véleményt formálni egyébkén. Néha összevissza írok dolgokat, mert már más jár a fejemben..
Klanita épp most ovlasgattam erről, és igazuk van az előttem szólóknak, az OVU után egy 7-10 nappal (én így olvastam) leesik a hő (azt hiszem az ösztrogén hatására), de akkor még semmi nincs veszve :)
Egyébként épp tegnap "panaszkodtam", hogy nekem nem mozog a görbém, hát ma reggel nekem is esett. Azt szeretném kérdezni, hogy ti a görbéteken vezetitek a cover line-t is? Az a fullikuláris szakasz átlaghőmérséklete? Vagy az pontosan micsoda? Es a hő nem igazán esik le a CL alá a lutális fázisban? Vagy ez hogy van?
A válaszaitokat előre is köszönöm!