Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erika, annyira lelkesítesz, hogy most úgy érzem jó lesz :) Azt mondják, hogy fejben dől el minden, tegnap elképzeltem hogy ott van a pete megtermékenyulve és pár év múlva vele szaladgalok a jövőbeli házunk udvarán. Igaz egy kicsit előre ugrottam, de hirtelen ez az idilli keprol abrandoztam :)
mistimi
2019-09-03 14:47:28
Sziasztok! Nekem ma még pozitívabb az ovuteszt. Szóval ma is hajrá lesz este
erikasz
2019-09-03 13:50:08
Milla ,Ez jó ,a pete 24 ,36 órán belül távozik 1 én volt ,holnap ugrás !
Én tudtam hogy leesés lesz ,még lejjebb ,vagy stagnálsz utána ugrás, beindul a progi !:D
Milla880529
2019-09-03 13:15:36
Erika, tuti azt mértem, 2* ellenőriztem...(abban az időben, amikor szoktam), ami ugye fura volt, hogy kb a ciklus 14.napjan nyomást éreztem lent és derékfájdalmat. Van kb 10 napom, majd elválik :)
Milla880529
2019-09-03 13:12:22
Erika, hát a mérésem meglepett teljesen....
Andi feltétlenül, de most várakozó állásban vagyok, ha kell, akkor feltétlenül veszek :)
Andi198729
2019-09-03 13:03:15
Erikasz, nagyon szép a görbéd, ovu biztos megvolt, ez tuti ;-)
Milla, legközelebb a fasttestről rendelj ovutesztet, a drogériás tesztek nem jók. Milyet használtál most? Ha normált, 25, v. 30-ast, akkor próbáld meg a 20-as erősségűt, lehet hogy neked érzékenyebb kell, sokaknak az válik be, emlékszem mikor anno 2017-ben kb. 3-an is teherbeestünk a fórumon, mindannyian 20-as erősségű ovutesztet használtunk akkor :D
Andi198729
2019-09-03 12:59:33
Málna, én a Bio Egészség bioboltban szoktam venni a méhpempőt, 50 grammosat szoktam venni az 5990 Ft, Dydex márkájú. Pesti vagy ugye? Nem tudom mennyire van közel, vagy esik útba, ez a Szent István krt. 18. sz. alatt van, a Vígszínház közelében, de van ilyen bolt Astoriánál, Pólus Centerben. Vagy internetről is tudsz rendelni.
Edit jó hallani felőled, és hogy ilyen hamar tud fogadni a doki, most már ti is jó úton haladtok, a lényeg, hogy kiderüljön, mi okozza a sikertelenséget, és hogy tudjon nektek segíteni. Jól teszed hogy nem mérsz, az annyira frusztrálttá tudja tenni az embert, minden nap reggelét ezzel kezdeni, és ha pl. nem mér magasat az ember, akkor jön a para, hogy na vajon megvolt-e az ovu. Ahhoz a dokihoz mész, akinél voltál előzőleg?
Sziszi, látod, mindenki biztat, hogy ne add fel, nincs is veszve semmi, biztosan kiderül mi az oka, és tudnak segíteni. Ahogy a többiek is írják, addig járj utána, míg ki nem derítik. Amúgy meg biztosan rendben vagy, van peteérés, megtermékenyülsz, a gond a későbbi szakaszban van, a beágyazódás körül, elkezd beágyazódni, utána abbamarad a folyamat, ez lehet hormonális gond, vagy más. De biztosan tudnak rajta segíteni, meglátod, kiderül az ok, és a következő próbálkozásnál meg is fog maradni a baba. ;-)
erikasz
2019-09-03 12:11:25
Köszönöm lányok !
Szerintem , megtörtént !:)
Milla :Mit mértél ?
Málna: Köszönöm kérdésedet jól van anyu, de még egy beavatkozás kell ,az életét veszélyeztető szív csúcs szűkületet, sztenderrel tágitották mint nekem !
A görbém
Milla880529
2019-09-03 12:02:25
Edit, mivel későn kapcsoltam, SOSben vettem a DMben ovu tesztet, a Facelle márkát.
Edit90
2019-09-03 11:01:02
Sziasztok!
Sziszi: Annyira sajnálom! Voltál orvosnál, tuti elment a baba, nem csak haematoma alakult ki, és az okoz vérzést? Ne add fel, tudom milyen rossz ilyenkor, és mennyire maga alatt van az ember, de láthatod, hogy az a pici lélek nagyon szeretne már jönni hozzátok, annyira közel jártok, itt nem szabad feladni! Jobbulást kívánok neked.
Milla: Ezek a tesztek milyen érzékenységűek? Úgy tűnik neked ez nem tökéletes, mert egyik sem lett olyan igazi pozitív. Így is látszik, hogy melyik nap a legerősebb, de ha mégis rendelsz teszteket a fastestről, ne ilyen erősségűt rendelj. De ne kelljen :)
Erikasz: Jó felőled hallani, gratulálok a munkahelyhez :) Most szép a görbéd, remélem fent marad a hő.
Józsa: Sajnos a Metforminnak ez egy alapvető mellékhatása, hogy hasmenést, haspuffadást okoz. Elméletileg 1-2 hét alatt hozzászokik a szervezet,és magától elmúlik. De ha kapsz XR-t, annak tuti jónak kell lennie. Gratulálok a fogyáshoz, jó úton jársz :)
Fbara90: Ha mindent rendben találtak az orvosok ti döntöttetek úgy, hogy nem mentek tovább, inszemináció, lombik irányba, vagy az orvosok javasolták? Mi most ott tartunk, hogy hormonálisan rendben vagyunk, a párom lelete jó lett, jön az átjárhatósági. Ha ott is minden oké, akkor fogalmam sincs mi a következő, ezért is kérdezem, hogy informálódjak.
Képzeljétek holnapra kaptam időpontot a dokimhoz, viszem neki az eddigi eredményeket, csinál ultrahangot, és megbeszéljük, hogyan tovább. Úgy örülök, hogy ilyen hamar kaptam időpontot. Holnap lesz a 14.ciklusnap, remélem lát majd domináns tüszőt, vagy olyat ami éppen megrepedt. A tegnapi ovutesztem már egész erős volt, majd még ma is csinálok. Nem mérek, és őszintén, nem is hiányzik. Az ovutesztekből, a nyák és méhszáj vizsgálatból már tudom, hogy hol tartok.
Erika, annyira lelkesítesz, hogy most úgy érzem jó lesz :) Azt mondják, hogy fejben dől el minden, tegnap elképzeltem hogy ott van a pete megtermékenyulve és pár év múlva vele szaladgalok a jövőbeli házunk udvarán. Igaz egy kicsit előre ugrottam, de hirtelen ez az idilli keprol abrandoztam :)