Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, ma voltam, szerintem a héten meg lesz, hát nagyon kíváncsi leszek :)
Lion86
2019-09-04 18:56:01
Milla, mikor lesz meg a progi eredmény?
Lion86
2019-09-04 18:54:52
Jozsa, neked nincs nagy túlsúlyod, nem is ez a baj valószínűleg, hanem a magas inzulin. Azt meg rendbe fogja tenni a gyógyszer (remélhetőleg nem kell váltani). Csak koncentrálj arra, de hatni fog a bogyó és jönni is fog most már a baba :)
Edit, örülök, hogy most alaposan sikerült átrágni magatokat a dokival mindenen. Sok sikert a kúrához :)
Erikasz, tuti, hogy a horkolás miatt lett alacsonyabb, drukkolok, hogy csak ez legyen a gond.
Jozsa85
2019-09-04 18:47:00
Lion! Hat nem is a baj hogy van mit fogni..Az a baj hogy nem jon a baba.Szivem szakad meg.Szedem az XR-t..Eddig birom, lekopogom.Csak rossz hogy nem latszik semmi.Majd penteken kifaggatom a masszoromet.O mar regen latott.Hatha mond vmi pozitivat.
Milla880529
2019-09-04 18:13:07
Edit, nagyon segítőkész az orvosod. Nekem amikor februárban, márciusban, áprilisban és májusban volt Clostis hónapon, engem csak egyszer ultrahangozott, a 12. nap környékén. Ez olyan fura... Nekem májusban volt ugye a 4. és azt mondta, most fél évig pihentessük és még 2* lehet megismételni, összesen 6* egy életben. Olyan idegesítő, hogy ez a doki mást mond, mint a többi. Ugye nálam ez a progeszteron kérdés, hogy 12. naptól szedtem 12 napon át. De hát az ovu teszt alapján jóval később van az ovulációm és , hogy ovuláció előtt szedett progi fogamzásgátlóként érvényesül.
Edit, neked mondta, hogy a Clostil mellé kell progeszteron?
Anno én úgy szedtem, hogy 3. ciklusnaptól 5 napon át 1 szemet, majd 12. naptól progeszteront.
Edit90
2019-09-04 17:43:59
Sziasztok!
Most jövök a dokitól. Ma vagyok a 14.ciklusnapon, tegnap délben és este is nagyonpozitív volt az ovuteszt, ma délben már negatív. Csinált ultrahangot, a jobb oldalon egy 12mm-es tüsző van, a bal oldalon meg semmi nem látszódott, ami szerinte azt jelenti, hogy már megrepedt, valószínű ma nemsokkal korábban. A méhszáj is már zártabb amikor néztem délkörül, és a nyák is már nem vizes, krémesebb. Folyadékot nem látott a petevezetékben, de azt mondta ez nem baj. A méh nyálkahártyám 10mm, nagyon szép, és a férjem eredményére is ezt mondta :)Szóval felírta receptre, hogy még ma is legyünk együtt :D (Szerintetek van értelme még? Mennyi idő alatt jutnak fel a kiskatonák? Örülök neki,hogy a férjem gyakrabban szeretné már, mint régebben, de az elmúlt 2 napban voltunk együtt, és nem szeretném, ha csak kényszerből lenne) A labor értékeim jók, a progi nem túl sok, de mutatja, hogy volt peteérés, azt mondta pótolni a pozitív teszt után kell csak, addig felesleges. Írt fel clostilbegytet, ha most megjön azzal próbálkozunk, azt mondta nem tetszik neki, hogy csak 2 tüsző indult el ebben a ciklusban, ad egy kis rásegítést, hátha ez elég lesz. Szerinte az átjárhatósági most még felesleges, pár hónap closti után meglátjuk, de inszemet nem tudjak csinálni itt, azt csak Miskolcon vagy Pesten. Closti mellé ultrahang követés lesz 2 naponta. Elvittem neki a halvány pozitív tesztjeimet, azt mondta ez mind megatív. Ott,ahol keresni kell a csíkot, az negatív, felejtsem el, ne izguljak ezen, higgyem el, hogy ha pozitív, az le fog ugrani a tesztről. Beszéltünk a lelki dolgokról is, szerinte nálunk lehet, hogy csak ennyi a baj, mert orvosilag minden rendben mindkettőnkkel, vagy csak egyszerűen nem elég 13 hónap a csodához. Mindenesetre nagyon biztatott a clostival kapcsolatban, és azt mondta szerinte jövőre már tuti anyuka leszek :)
Milla880529
2019-09-04 17:17:45
Jozsa, ne szomordjon el, nemsokára minden rendben lesz. Sajnos ez egy ilyen fárnya dolog, nem olyan gyorsan fejti ki a hatását a gyógyszer. Én is 3 hónapja szedtem a nagyobb adagot, de nem sokkal javult az értékem. De nincs baj, vissza megyek a dokimhoz, aztán meglátjuk :) (Letrox)
Elfelejtettem írni, az ujjbegyes értékem 5,2 volt, határétéken belül,remélem a többi is megfelelő lesz :) (cukor terhelés)
Lion86
2019-09-04 17:13:23
Jozsa, nyugodj meg, el fog az indulni. Van akinél nem is kg-ban, hanem centiben látszik először. Egy nő akkor szép, ha van rajta mit fogni, nem úgy mint én a 171 centi/47 kilómmal, na én tényleg utálom ezt a helyzetet, remény sincs arra, hogy hízzak a gyógyszer mellett. Hasmenés elmúlt?
Milla880529
2019-09-04 17:12:38
Andi,összehasonlítás képpen, csatoltam az előző havi mérésemet, ott a 20.napon kezdtem szedni progeszteront, most ugye a vérvételek miatt nem szedem. Igaz a 2. tabletta után leesett a hőm, de utána elkezdett nőni, lassan de biztosan. Most hogy nem szedem,lehetséges,hogy a progeszteron pótlás nélkül nincs megfelelő progeszteronom, így meg se marad a baba, ha összejött volna? Pajzsmirigyemre szedek gyógyszert:
Ezt a gyógyszert 3 hónapja szedem, előtte 75mg-sat szedtem. Mivel 3 fölötti értékem volt, növelni kellett az adagot, most a képen látható eredményem született 3 hónap alatt. Ugye azt mondják, hogy kettő alatt kell lennie az értéknek, hogy sikerüljön a baba. Olvastam, már olyan történeteket, hogy 6-os értékkel is sikerült a baba. Reméltem, hogy a gyógyszer növelésével lemegy az értékem, de úgy látszik még növelni kell :( Megvárom a mai eredményeimet és úgy megyek vissza az endokrinológusomhoz. Most ebben a ciklusban elsején volt pozitív az ovu tesztem. :)
Jozsa85
2019-09-04 16:42:26
Sziasztok!
Szedem ezt a nyomorult merck-et, tartom a dietat es a merleg megis mozdulatlan.Mindenhova gyalog jarok es tornazok otthon.Miert nincs eredmenye? Eddig nem tudtam hogy mi hatraltat.Most tudom! De mem tudom megoldani!!?? Bogni tudnek! Utalom a testem.Nem erzem magam nonek!