Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-06-19 08:34:54

nikinokedli,
Balázs prof valóban nem olcsó, de szerintem nem pénzkidobás. Lehet, hogy a háziorvos is felírt volna valamilyen gyógyszert, de vajon a jót és jó adagban? Ez mégis csak egy speciális terület... Nekem sem fájt otthagyni nála azt a pénzt, mert valahogy úgy éreztem, hogy jó kezekben vagyok!
Borcs
2014-06-19 08:34:03

Szia Nikinokedli, milyen lelkiismeretesen írtám mindenkinek, nagyon kedves tőled!
Hát még csak barnázok. De meg fog. Most a hogyan továbbon gondolkozom.
Lányok, ismertek jò endokrinològust? Aki volt már, hova és kihez ment?
(Ja igen én Bp. aglomeráciòban lakom)
nikinokedli
2014-06-19 08:10:23

Sziasztok lányok! Bocsi, de egy időre eltüntem, nem volt időm jönni.. Visszaolvastam egy kicsit..
Kira84: elég magasan van a hőd.. szerintem a fél órával korábban kelés nem befolyásolj számottevően a hőt.

Gkata: túl az ovun

Kedina: új ciklus, lh teszt,

Plum: Jót tesz a vidéki kikapcsolódás majd, reméljük nem lesz szükség a receptekre. reméljük pozitív lesz a teszted.

Fantasyc: Hogy áll a görbéd így ovu után? Engem azért zavar az alacsonyabb hő, mert azt gondolom, hogy ez valami belső változásnak a jele, és nem tudom, hogy jó változás vagy rossz. Én még csak 3 napja szedem a pm gyógyszert, mára magasabb a hőm, talán most a megszokott értéket mutatja..

Dzsudzsa: megváltás lenne, ha a pm gyógyszer nekem is javítana a bőrömön, mert kb 3 hónapja úgy nézek ki, mint egy tinédzser... szépen fent van a görbéd.. mennyi lett a progeszteronod?

Borcs: üdv itt. azóta nem jött meg, ugye?

Moha13: Lassan neked is közeledik a ciklus vége.. a hód pedig magasan.. drukkolunk a 33. napodig 

miracle27: gratulálok a költözéshez.. biztosan jót tesz a környezetváltozás 

Donalizi: kellemes nyaralást! kapcsolódj ki, aztán feltöltődve várunk vissza, jó hírekkel!

jniki82: csak nyugi, ne aggódj! minden rendben lesz.

Renicsek: attól függ, mennyire félsz a negatív teszttől, vagy hogy mennyire vagy erős. Inkább várj 1-2 napot pluszban.

Valaki kérdezte, hogy miért voltam B. Csabánál..
azért mert a tshm hosszú éveken keresztül 3 körül volt. ahogy szedtem a vitaminokat, szelént, meg teákat, elindult lefelé, de azért nem szeretném a véletlenre bízni, hiszen az utolsó hosszúra nyúlt ciklusom nem sikerült, pedig bíztam benne...
ezért úgy gondoltam, nem árt egy kis pm gyógyszer, bár a háziorvosom is felajánlotta, hogy felírja nekem. Kiadtam egy csomó pénzt az orvosra, de legalább valamelyest megnyugdtam. meglátjuk...

Borcs
2014-06-19 08:00:54

Plumeria, gondolok rátok egész nap! Remélem, ha léteznek csodák Neked jut belőle!
Borcs
2014-06-19 08:00:25

Plumeria, gondolok rátok egész nap! Remélem, ha léteznek csodák Neked jut belőle!
plumeria14
2014-06-19 07:53:25

Igyekszem bízni, de ott van a kétely is...meglátjuk, hogy az angyalkám most vagy később szeretne jönni...nem lenne jó, ha az anyja addigra bekattanna :)
Moha13
2014-06-19 07:50:13

Borcs
Én is így működöm egyébként...:D
...csak most nagyon próbálok bízni a sikerben és Plumot is erre biztatom...hátha. :)
plumeria14
2014-06-19 07:48:13

Moha,
várjuk ki a végét, bár, ahogy írtam túl sok reményt nem fűzök hozzá...mintha a pattijaim is előbukkantak volna :(
Borcs
2014-06-19 07:46:40

Plumeria, megértelek az én agyam is "alkalmazza" azt a védelmi stratégiát, hogy "ne bízz tùlzottan, mert nagyot esel pofára" Ha meg pozitìv irányba tér el valami a várakozásainktòl, hát üsse kő, azt valahogy kibírjuk ;)
Moha13
2014-06-19 07:43:10

Plum
Persze mindenféle előfordulhat...máskor. de most nem fog. Mert most sikerülnie kell! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!