Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
MOha,
sajnos előfordulhat és nekem is volt már olyan, hogy csak a mensi másnapjára esett le a hőm :(
Moha13
2014-06-19 07:37:30
Plumeria
Igen. Nekünk bizonyíték kell, nem ígéret!
És most nem az Old Spice-ra gondolunk...:D
Moha13
2014-06-19 07:35:09
Plum
Értem. De mindenképpen jó jel, hogy fenn van még a hőd, én valahogy nem hiszek eben a pszichésen fenntartásban, mert én mindig nagyon akarom, hogy fennmaradjon, mégis leesik aznap reggelre, amikor megjön, szóval légy pozitív és ne add fel, csak arra gondolj, hogy sikerült. Ha mégsem, ráérsz után összeomlani, addig próbálj hinni benne! Mi nagyon szorítunk! :)
plumeria14
2014-06-19 07:34:39
monika,
ha ma az vagyok/lennék, akkor holnap is az leszek :)
monika80
2014-06-19 07:32:45
Plum
Ez elszomorított: (
Én meg a hőd alapján és az hogy már 28-dik napnál vagy én azt gondolom hogy az vagy,még a következő vizeletből meg csinálnám,ha az vagy akkor ki fogja mutatni.
plumeria14
2014-06-19 07:32:27
Moha,
most nézem csak hogy milyen jól alakul a görbéd...kéz a kézben...de mindketten jól tudjuk, hogy ez még nem elég...nekünk bizonyíték kell ;)
plumeria14
2014-06-19 07:29:41
Lányok,
nagyon aranyosak vagytok, hogy már így vártok, de nem teszteltem. Igaz a hőm még nem esett le (szerintem pszichésen tartom fönt), de tegnap este 11 körül barnás nyálkám is volt már és a hasam is fájdogált. Most reggel is érzek "valamit" és a reggeli vizeletem sem volt már kristálytiszta, ezért inkább kihagytam. A mai nap lesz a vízválasztó, de valami miatt nem merek reménykedni. Korábban mindig 26 napos volt a ciklusom, de az utros próbálkozás óta 28 naposra változott volna?
Szóval ne haragudjatok, de semmi nem tudott meggyőzni arról, hogy ma reggel nekem tesztelnem kellett volna :(