Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha: Kitartas, tudom nem konnyu! Nagyon szoritok, hogy minden RENDBEN LEGYEN!!!!!
plumeria14
2014-07-13 20:54:27
Moha,
örülök, hogy jelentkeztél, de sajnálom, hogy ilyeneken kell átmenned…nem egyszerű a sztori, de tarts ki, MINDEN RENDBEN LESZ! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!
szilvita
2014-07-13 20:31:51
Moha, erre nem gondoltam, hogy kórházban vagy:-( Kitartás! Lehet, hogy pont ez a pihenés kell neked!
Plum! Reggel várunk!
Renicsek
2014-07-13 20:00:28
Moha 13!
Kitartást neked, és kívánom hogy minden rendben legyen és ott legyen az a Babuci!
nikinokedli
2014-07-13 19:55:39
Moha: kitartás, minden rendben lesz!!
Plum: nem izgultam tesztelés előtt, elhatároztam, hogy korán, több napon keresztül elkezdek tesztelni. Tudtam, hogy az elején tuti negatív lesz, addig, amíg korai.. inkább a menstruáció megjelenésétől féltem, mint a negatív teszttől. Mert a teszt lehet, hogy csak korai, ha pedig megjön, akkor meg már késő.
Szóval nem paráztam. Ráadásul nem hittem, hogy ez lesz a mi hónapunk. Amikor már úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy pozitív tesztnek, mondtam is a férjemnek, hogy szerintem veszve van az egész, bár így utólag visszagondolva a pozitív teszt előtti napon már volt egy alig alig alig látható csík, de annyira észrevehetetlen volt, hogy inkább kidobtam, nehogy beleéljem magam. Aztán másnak reggel ott volt a látható csík.
Szurkolok neked holnap reggelre!
Majd írj!
niki95
2014-07-13 19:01:31
Moha13
Szegényke!! Remélem minnél hamarabb jól leszel és minden rendben lesz!! Kitartás!!!
Moha13
2014-07-13 17:40:29
Sziasztok
Tel irok korhazbol. Szerda ota bent vgyok a nogyogyaszaton. Duphastont szedek, mert barnazok, de meg mindig nem tudjak hol a baba,mert szerdan uhon nem lattak semmit,csak egy 6-7 mm-es cisztat a jobb pezefeszkemben,viszont a hcg-m 1195 lett,mehnyalkahartya meg csak 4,valamennyi. Dokom szerint minden mindennek ellentmond,ugyhogy varunk,holnap ujabb hcg-Nezes es ha emelkedett akkor uh. Nagyon aggodom es mar kivannak az idegeim. Majd jelentkezem.
Moha13
2014-07-13 17:40:21
Sziasztok
Tel irok korhazbol. Szerda ota bent vgyok a nogyogyaszaton. Duphastont szedek, mert barnazok, de meg mindig nem tudjak hol a baba,mert szerdan uhon nem lattak semmit,csak egy 6-7 mm-es cisztat a jobb pezefeszkemben,viszont a hcg-m 1195 lett,mehnyalkahartya meg csak 4,valamennyi. Dokom szerint minden mindennek ellentmond,ugyhogy varunk,holnap ujabb hcg-Nezes es ha emelkedett akkor uh. Nagyon aggodom es mar kivannak az idegeim. Majd jelentkezem.
plumeria14
2014-07-13 09:12:30
nikinokedli,
én holnap reggel tesztelek a 14. napon, ha addig semmi nem jön közbe. Te mennyire izgultál a tesztelés előtt?
nikinokedli
2014-07-13 08:25:45
Sziasztok.
Ma reggel egy kazettás tesztet csináltan, teljesen egyértelműen zebracsíkos.
Moha: Kitartas, tudom nem konnyu! Nagyon szoritok, hogy minden RENDBEN LEGYEN!!!!!