Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2014-07-14 08:04:55

Plum: ne add fel. Amíg meg nem jön, addig ne. És vegyél másfajta tesztet is. Nekem az egyik a mai napig nagyon halvány, a másik meg tök erős. Pedig a halvány elvileg 10-es érzékenységű.
Szorítok.

Köszönöm ismét a gratulációt :)
kedina
2014-07-14 07:58:14

Plum!
Még ne ad fel! Ha nem jön meg tesztelj 2 nap múlva! Nagyon szorítok!!

emikez
Szerintem 21. nap volt kb ovud.

Én nem mérek. Elég volt, leteszem a lantot. Tudom melyik az esélyes 1 hét. Mindig akkor van. 2 hónap fejetlenség jön! :D A héten elmegyek egy 5 pontos terhelésre, ahol nézik az inzulint is. Majd jelentkezem az eredményekkel. No meg olvaslak titeket!
Szilvia1980
2014-07-14 07:58:02

Sziasztok!

plumeria: Nagyon sajnalom:(:(:( Pedig mar nagyon vartalak, hogy jo hirt mondasz :(:(:(
plumeria14
2014-07-14 07:52:39

Jó reggelt lányok,
teszteltem, de negatív...pedig azt álmodtam, hogy ott lesz egy halvány második csík is :(
Fantasyc
2014-07-14 07:17:42

nikinokedli: Gratulálok!!!!!!! :-)

emikez, ne görcsölj, meg volt az ovu, azóta szépen araszolsz felfelé, a rendszerrel meg ne foglalkozz. :-)

Moha:
Szörnyen sajnálom, hogy kórházba kerültél, de legalább mindent kézben tartanak és folyamatosan figyelik az állapotodat. Ez most nagyon nehéz lehet, de remélem, ez lesz az utolsó megpróbáltatás, amit el kell viselned. Tarts ki!!!!!
Szorítunk, hogy rendben legyen minden. :-)
emikez
2014-07-14 05:58:55

jjjjaaaajjj má mért pakol össze visza sokot kapot etöl már hát mikora várjam meg hülyült ez is
emikez
2014-07-14 05:49:18

Moha remélem minden rendben lesz és nem lesz probléma meg lesz aza pici reméljük valahol már az elején bujkált menzeszután pozi teszt tüneteid még vanak szoritok hogy ne legyen baj ne idegeskegy az se tesz jot tudom mondani könyü én se birnám higatan a dolgot remélem ma már jo hireket fogsz nekünk irni
Dzsudzsa
2014-07-13 21:52:08

Moha!
Ez valóban egy nagyon nehéz időszak Neked! Nagyon sokat vagy az eszemben! Nagyon szurkolok Nektek!
Plumeria!
Gondolok rád holnap reggel!
Számomra a tesztelések mindig gyomorgörccsel jártak. Pláne a sokadikak, hogy erősödik-e a csík. Talán szerencsésebb az, aki nem stresszeli magát túl rajt. de én alapból is ilyen vagyok :)
kedina
2014-07-13 21:32:26

Moha
Gondolunk rátok és szorítunk!!!!!!!! Reménykedtem, hogy csak az építkezés miatt vagy távol. Kitartást neked ezekre a napokra!!!!

Plum!!
Drukk!! :)

Én cickafark teát iszogatom és indul a ligetszépe olaj is..
jniki82
2014-07-13 21:13:24

Sziasztok!

Moha, kitartás ne idegeskedj próbáj arra gondolni, hogy minden rendben lesz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!