Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Most újra emelkedőben van a hőd úgy hogy nem biztos hogy mensi lesz. :)
niki95
2014-08-02 16:04:59
Sziasztok! abbahagytam a gyógyszert. Ma így
maximail
2014-08-02 15:19:20
Plumeria!
Valami hasonlót érzek én is. 7-én még lesz egy kontroll postcoitalis teszt, ami meggyőződésem, hogy szintén jó eredményt fog hozni, és aztán mi is pihentetjük ezt a dolgot. Pár hónapra abba hagyjuk az orvoshoz járkálást. Én is megkönnyebbültem. Úgy érzem, lekerült rólam egy nagy teher. Durvábbat mondok, valahogy nem is érdekel most annyira ez az egész...
Moha13
2014-08-02 14:47:08
Plum
Hát, ez hatalmas döntés volt...az már egy jó dolog, hogy úgy érzed, megkönnyebbültél...egy lépéssel közelebb a célhoz! :)
Én még mindig ezzel a barna akármivel küzdök (nem is nevezném folyásnak, mert ilyen sűrű, krémszerű)...érdekes, mikor múlik ez el. Valakinek tapasztalat?
Doki azt mondta, ha elmúlik, lehet folytatni a próbálkozást...de most nem tudom, ez mennyire komoly...amíg fennáll, addig szerintetek semmiképp ne szexeljünk?
Egyszer még régebben olvastam valami dokitól, hogy veszélyes a mensi alatti szex, mert a kis hámsérüléseken, amik óhatatlanul keletkeznek a hüvelyben, méhnyakon, bejut a mensis anyag a szövetekbe és akár endometriózist is okozhat...
Moha13
2014-08-02 14:42:39
IziSZM
Gratulálok!
Én is x-epillel teszteltem először pozit, és aztán még csináltam pár ugyanolyat, szépen erősödött...szerintem megbízható.
FBAndi
2014-08-02 14:15:17
IziSzM
Gratulálok a pozitív teszthez :)
Plumeria
Szerintem okos döntést hoztál és szívből kívánom így ismeretlenül is, hogy most már érkezzen a baba :)
KLANITA
Alakulunk-alakulunk ;)Kb a 19. napodon lehetett az ovu? Neked is jól elcsúszott... Csak nem nyaraltatok ti is? :)
Fantasyc
Milyen jó fej férjed van! :DDD Reméljük nem lesz ebből se neki, se neked bajod :)
Katicabogár5
Most jársz a 28.napodnál? Hány naposok szoktak lenni a ciklusaid? 39? Jól látom?! Mindenesetre megy a drukk!!!!!
Adrienn830
Szerintem várd amíg meg nem jön és csak utána tesztelj! Az már csak pár nap, ha jól látom. Mert így magadat megkíméled meg a negatív tesztektől. A múlt ciklusban én is 2x is teszeteltem pozitívat ovu-teszttel, pedig azt sem tudtam, hogy jósteszként lehet használni :) Csak annyira megugrott a hőm, hogy mondták a lányok, hogy lehet megint van egy peteérés (?!) és azért ellőttem egy tesztet. Mivel közel jártam a ciklus végéhez, mondták, hogy jóstesztként is lehet használni. És mint mondtam, egyre pozitívabb volt. Aztán megjött, kb percre pontosan. Mondjuk én nem keseredtem el szerencsére! De te se tedd! Csak várd meg szerintem a nemvárt napot :)
Kellemes hétvégét mindenkinek :)
szilvita
2014-08-02 13:37:24
IziSzM gratulálok! Boldog, gondtalan babavárást!
Plum, nagyon jó döntést hoztál szerintem.
Mindenkinek drukkolok, aki a végén jár! Úgy tűnik mindenki felfelé tart:-)
Adrienn, nem próbáltál másmilyen tesztet? Biztos ott volt a pé, ahova húzta?
Adrienn830
2014-08-02 11:01:43
Sziasztok! Nem tudom de én hőm fura, ovulációs jóstesztem mai napig 2 csíkos hol halványabban hol erősebb a 2. csíkocska. Terhességi 10-érzékenységű full negatív :( Mit gondoltok mensim lesz hamarosan? Cicim az fáj kb 1,5 hete
Katicabogár5
2014-08-02 10:56:19
IziSzM gratulálok a pozitív testhez.
Plum örülök hogy így gondolkozol ez szuper...így hamar meg is lesz az eredménye
Én kedden vagy szerdán tesztelek ha addig nem jön meg. De eddig jelét se látom a menszinek.
plumeria14
2014-08-02 10:26:00
IziSzM,
gratula a + teszthez, a görbéd is nagyon szép. A lányok korábban dicsérték az Xepil tesztet, úgyhogy emiatt ne aggódj. Szuper hétvégét nektek!
Gratulálok! :D
Adrienn830
Most újra emelkedőben van a hőd úgy hogy nem biztos hogy mensi lesz. :)