Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-08-03 09:11:13

Kicsit megint feljebb ment a hőm. Görcs még sehol majd nem sokára kiderül mi lesz
FBAndi
2014-08-03 08:32:39

Sziasztok,

KLANITA
A nyaralás mindenkinek "feldobja" a hőjét ?! :)

kedina
Én is a 22. napomon vagyok. :)

Ma csökkent, ez a fél 6-os mérésem. A reggel 8-as, amikor igazából keltem 37.1 :) Na majd meglátjuk mit hoznak a következő napok :)
KLANITA
2014-08-03 08:10:23

IziSZM
gratulálok!

FBandi
most vagyunk nyaralni tegnaptól!

Kiváncsi leszek mi lesz a vége!
Ma igy, megint feljebb!
Szilvia1980
2014-08-03 07:37:07

Sziasztok!

IziSzM: Szivbol Gratulalok! :)
kedina
2014-08-02 23:15:47

Eltünök egy napra és mi van itt? :)

IziSzM
Szívből gratulálok!! :)

plumeria14
Igen, kell egy kis pihi!!! :) Ugyan így érzek most én is..:)

Micsoda görbék! Drukkolk lányok!
Én ma a 22.napon.4-5 nap és kiderül, új hónapot kezdek, vagy valami egész mást.:) Jó éjt csajok!
IziSzM
2014-08-02 21:55:58

Lányok,

Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok, remélem minden rendben lesz!

Nektek is mielőbbi boldog babavárást kívánok!!
plumeria14
2014-08-02 19:58:03

maximail,
szerintem ránk fér már egy kis pihenés, ami csak jót hozhat nekünk.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen döntést fogok hozni egyszer. Mindig mentem előre, mint egy bulldog és ha sikertelen volt egy hónap, akkor már alig vártam a következőt, majd a következőt, a következőt és ebből lett elegem. Az előző ciklusban a nődokim kérdezte, hogy nem akarok-e szünetet tartani, és én teljesen felháborodtam ezen a kérdésen. Szünetet? Miről beszél ez? Nekikészültem a mostani ciklusnak, kiváltottam az injekciót, lebeszéltem a siófoki kórházzal, hogy ott adják be nekem, szóval minden készen állt a „kezeléshez”, de én az utolsó pillanatban meggondoltam magam…már az is egy jó döntés volt, de a mostani tényleg meglepett. Hétfőn akartam hívni a Forgács Intézetet, ahol már voltunk konzultáción, hogy kezdjük el az előkészületeket a lombikhoz. Lehet, hogy örökké hálás leszek a fodrászom üzenete miatt?

Fantasyc,
tényleg megnyugodtam, ez számomra is érthetetlen…egyik napról a másikra…egy hír „hatására” megváltozott bennem valami…olyan, mintha üzenetet kaptam volna „fentről”…bármi is késztetett ilyen döntésre, hálás vagyok, hogy ezt a terhet már nem kell cipelnem. Nem tudom miért, de tényleg azt érzem, hogy hamarosan nekünk is sikerülni fog.
yoggi
2014-08-02 19:20:50

Moha,
Nekem az elso missed ab-nal, amikor gyogyszeresen fejeztek be a terhesseget a 9. het elejen (kulfoldon elek, es itt a gyogyszeres kezeles bevett szokas), akkor kb 10 napig vereztem es meg 8-10 napig barnaztam utana. A barnazas nem olyan volt, mint menzikor, hanem sokkal darabosabb. Most majusban muteti uton fejeztek be a terhesseget a 7. heten (nalam is alacsony volt a hcg, folyamatosan nott, de nem duplozodott ketnaponta, es a petezsakban sem lattak semmit). Ezutan kb 5-6 napig vereztem, es meg kb 6-7 napig barnaztam, mindenfele szovetdarabok is tavoztak kozben.
Nekem a doki nem ajanlotta az egyuttletet amig verzek, mert ilyenkor nagy a fertozesveszely. Azt mondta varjam meg az elso rendes menzit, es utana kezdjunk ujra probalkozni.
Ja es a siras az teljesen termeszetes. En meg most is elsirom magam, ha szoba kerul a veteles. Tegnap a munkahelyemen 2szer sirtam, mikozben a terhes kolleganommel beszelgettem :(
Katicabogár5
2014-08-02 18:07:09

Már nem 39 hanem 32 30 napos hál istennek :-)
Fantasyc
2014-08-02 17:43:46

IziSZM: Szívből gratulálok!!!! :-) Vigyázz nagyon magadra és csak pozitív gondolatokat engedj közel magadhoz!!!

plumeria: Nem tudom mi válthat ki egy nőből ilyen változást, de azt éreztem, mikor olvastalak, hogy mérhetetlen erő lapul benned és ez a nyugalom, ami most eláraszt, ez hozza meg a sikert neked. :-) Drukkolok!

Lányok, hajrá, még nincs veszve semmi, ezekből a görbékből még bármi lehet!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!