Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2014-10-15 09:34:18

Csajok. Ti hol csináltatjátok a tűszőkukkot? Az ingyenes?
IziSzM
2014-10-15 09:00:34

Jo reggelt lanyok!

En ma igy allok, bar uh szerint meg a 10. napon is csak tuszokezdemenyek voltak, szoval nem valoszinu hogy volt ovu. Mondjuk ugy ereztem mintha lenne, es Moha is mondta hogy volt mar itt babas akinek az ultrahang hasonlot mutatott, ugyhogy meg nem adom fel :)) koszi Moha!!

Mejja
Szerintem a 21 nap tul rovid. Altalaban hany naposok a ciklusaid? Ez most volt igy eloszor?
plumeria14
2014-10-15 07:25:34

Moha,
a görbéd ismételten nagyon jól alakul...

Én ma fél órával korábban mértem...du-án újra tüszőkukk :)
Mejjja
2014-10-15 07:02:16

Sziasztok lányok!!Segitsetek nekem légyszi!Az normális ha az egyik hónapban 28 napos a ciklusom a köviben 26napos azután 21 napos......???Vagy én nem szàmolok jol valamit???Előre is köszi a választ!!! :)
Moha13
2014-10-15 06:54:39

Jó reggelt!

monamona
Üdv itt, de ne maradj sokáig! :)
A görbédből gyakorlatilag semmit sem lehet megmondani, mert nem látjuk az egészet, így azt sem, mikor volt ovud. Azt sem tudjuk, hány napos szokott lenni a luteális fázisod, mennyi szokott lenni az alaphőd, stb.
Ha esetleg most nem jön össze, a következő egész görbéből már okosabbak leszünk. :)
monamona
2014-10-15 05:57:39

Sziasztok És Jó reggelt lányok.

Én új vagyok itt,és nem olyan rég keztem el mérni a hőmet,a mai napon teszteltem is és negatív lett,lehet korán csináltam?
plumeria14
2014-10-14 22:00:08

Dmonalizi,
én is és KatkaManó is a Forgácsba járunk és eddig meg vagyok velük elégedve. Mindenhol jókat olvastam róla, így örülök, hogy mellettük döntöttem.

Klau84,
sajnálom! A mensi első napja az a nap, amikor vérzel…a barnázást jelölt pecsételő vérzésnek.

tomka,
szerintem ezek szuper eredmények! A baloldaliak szerintem 1-2 napon belül egyébként is megrepednének, mert szép nagyok. Nekem ma este beadták a tüszőrepesztőt, holnap délután még egy uh és akkor kiderül, hogy marad-e a csüti reggel inszemre. 2 ampulla Choragont kaptam popóba…

kedina,
nagyon kellemes lazulást kívánok neked a következő néhány hónapra! Biztos jót fog tenni!
tomka
2014-10-14 20:59:04

kedina,

ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor szerintem mindenképpen jó ötlet egy kis pihenést közbeiktatni. Remélem utána feltöltődve térsz majd vissza, de nem ide, hanem a "babások" fórumba. :-)
kedina
2014-10-14 20:43:31

Most már csak írni kell megtanulnom..:D
kedina
2014-10-14 20:42:44

Plum,Moha
Köszi lányok! Hát csak elég. És pár hónap pihi belefér. Ez nem azt jelenti, hogy nem leszünk együtt, csak a naptárt elrakom a fiókba,a lázmérőt meg a tokjába. És a házzasságom a legfontosabb. Semmi nem történt,csak annyi, hogy elegem van és az ovu körüli napok erőltetett menetbe csaptak át. Nem akarom erőltetni, én nagyon kiborultam ettől. :)
Elkezdek úszni is és szemezek más programokkal. Gondolom, ha én jobban leszek és erre fordítom elsősorban az energiámat csak jobb lehet! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!