Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monamona
2014-10-16 06:27:57
 
Jó reggelt lányok

Teszteltem de negatív:(
Ma így:
tomka
2014-10-15 21:48:43
 
Moha,

nem gondoltál még arra, hogy karriert csinálj a tankönyvi görbéiddel, és ilyen családtervezési szóróanyagokhoz add el őket szemléltető ábrának...? ;-) Ilyen csudaszép görbék, és ilyen rendszerességgel, hát nem semmi.


Plum,

na, mi volt délután az ultrahangon?
Dmonalizi
2014-10-15 14:24:59
 

plumeria14
Köszi. Ez azért megnyugtató ,úgyis olyan ideges vagyok. Nem is azért mert egy picit fáj az átjárhatósági, már kettőt átéltem. Hanem azért , hogy mi lesz az eredmény. Nekem már csak egy oldal átjárható vagyis úgy tudom. Lehet ,hogy már az se. Hát holnap után megtudom. 8/30-ra megyek. Szorítsatok majd. Bár lehet hogy a lombik meg gyorsabb. Ha el van záródva akkor az inszem ki is marad és egyből lombik.


Alphra
2014-10-15 14:20:30
 
Sziasztok Lányok!

Ettől a hónaptól kezdjük mi a babaprojectet, nagyon izgulok :)
31éves vagyok, sajnos némi alapbetegséggel vágunk neki, szóval van miért drukkolni!
Ez a 3. hőmérőzős hónapom, eddig mindig remekül lehetett látni a pé-t és az LH teszt is mutatja, szóval van remény.
Olvasgatom visszafelé a posztokat, sok érdekesség van.

plumeria14
2014-10-15 13:19:08
 
Dmonalizi,
a tb támogatás nem függ attól, hogy valakinek van-e gyereke vagy sincs, úgyhogy emiatt ne aggódj! A szurikon és gyógyszereken 70%-os támogatás van, de még így is 100-200 ezerbe kerülhet attól függően, hogy a doki a vérvételek eredményei alapján milyen stimulációt és meddig javasol.
Érezni fogod, hogy mikor kell őket felhívnod!
Dmonalizi
2014-10-15 12:11:24
 
Köszi Plumeria 14. Reméljük én nem kerülök oda de , ha muszáj akkor megnézem őket.Szerinted ha nekem van két gyerekem de a férjemnek nincs akkor van esély valami támogatásra?Vagy minden saját zsebből megy.

Moha. Nem fogok úgy eltűnni,hogy nem szólok ha sikerül.Sőt vissza is fogok nézni. Sajnos aguszt.29-ota orbáncos a lábam.Kórház meg minden volt. Élni nem volt kedvem nem ,hogy a gép előtt ülni. Úgy néz ki dec.eleje felé mehetek dolgozni.De remélem addigra lesz jó hír és vissza se megyek dolgozni.
indhra
2014-10-15 10:52:49
 
Sziasztok Lányok!
Egy ideig nem voltam (munka miatti kiküldetés), úgyhogy a most olvasgattam végig az elmúlt néhány nap történéseit.

Üdv az újaknak, ne sokáig legyetek itt! :)

Nálam sajnos megint elszállni látszik ez a hónap is. Hiába produkáltam egy szép trifázisos görbét, úgy néz ki, sikerült beleesnem abba a nyomi 5%-ba, amikor mégsem terhességet jelez.
Bár még mindig fenntartom: terhes vagyok amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik!! A szervezetem még tartja magát, bár tegnap is csökkent a hőm egy tizedet, és ma további egy tizedet, tehát jó alaposan visszaestem + fájdogál már a hasam is. De azt mondom, a remény hal meg utoljára.
Egyébként a vetélésem előtti terhességem görbéjére nagyon hasonlít a mostani, ott is lement pont ilyenkor 2 napra a hő, majd a 13. dpo-n felugrott…

Mondjuk az érdekes, hogy ebben a ciklusban az 5. és 10. dpo között iszonyatos mellbimbó érzékenység tört rám (már bocsi, de leírom, hátha volt már így valakinek), visítani tudtam volna ha bármi hozzáért, ez tegnap alábbhagyott, mára szinte teljesen elmúlt. Sajnos. Hasonlót utoljára akkor tapasztaltam, amikor teherbe estem, mert nekem soha nem szokott mensi előtt fájni. Úgyhogy gondolom megint elindult valami, csak... Utálom ezt a "csak"-ot :(

Na jó, nem nyafogok, várakozom! Bocsi hogy hosszú voltam :)
Szép napot nektek!
Mejjja
2014-10-15 10:17:55
 
Szia IziSzM!
Elöszőr is ne is add fel nem szabad!Nekünk is lesz babànk csak egy kicsit nehezebben jön össze mint az àtlagnak... :) De ha össze jön végre annál nagyobb lesz az öröm.Nem rövid ez az út amit végig kell jàrjunk de megéri és kik érdemlik meg igazàn ha nem mi :) csak nem szabad csüggedi akkor sem ha ez nem könnyű.Mi is màr 1,5 éven vagyunk túl eddig eredménytelenűl .Kb egy éve irogatom naptàrba mikor jön meg mikor van peteérés stb...és a legkevesebb ez a 21 napos ciklus legtöbb 31 napos ciklus egyik hónapban kevesebb màsikban több nagyon változó.Lehet én nem jól szàmoltam nem tudom :( . A hömérőzést csak egy hónapja csinàlom.Eddig csak írtam de ezt az összevisszasàgot kivéve úgy tünik minden úgy van ahogy kell...Nagyon örülök , hogy ràtalàltam erre az oldalra jó làtni ,hogy ilyen pozitivak vagytok. :)
nikinokedli
2014-10-15 09:34:18
 
Csajok. Ti hol csináltatjátok a tűszőkukkot? Az ingyenes?
IziSzM
2014-10-15 09:00:34
 
Jo reggelt lanyok!

En ma igy allok, bar uh szerint meg a 10. napon is csak tuszokezdemenyek voltak, szoval nem valoszinu hogy volt ovu. Mondjuk ugy ereztem mintha lenne, es Moha is mondta hogy volt mar itt babas akinek az ultrahang hasonlot mutatott, ugyhogy meg nem adom fel :)) koszi Moha!!

Mejja
Szerintem a 21 nap tul rovid. Altalaban hany naposok a ciklusaid? Ez most volt igy eloszor?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!