Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-10-14 08:05:14

Plum
Tényleg érdekes a görbéd...ugrálós. :)
Nekem meg elvileg volt már ovum, csak fogalma sincs, mikor, mert nem ugrott meg, csak emelkedik...

kedina
Jó pihenést. :)
plumeria14
2014-10-14 07:55:32

Jó reggelt lányok,
nekem eddig nem a szokásos...biztos a szuri kavar be, amitől egyébként 4 napja délelőttönként enyhe émelygésem van...tegnap adtam be az utolsót, ma tüszőrepesztő.
Zonett
2014-10-13 20:59:39

Hajrá lányok, hajrá mindenki! Fel a fejjel, még ha nehéz is, hinnünk kell benne, megcsináljuk! :)
plumeria14
2014-10-13 19:25:34

kedina,
mi történt, hogy így döntöttél? Nem szeretnék a magánéletedben turkálni és az is lehet, hogy jót fog tenni egy kis pihenő, de leveledből azt érzem, hogy valami miatt most túlcsordult nálad a pohár...szerintem igyál le egy kicsit a tetejéből és gyerünk csajszika!
Én annyira örülök, hogy csak 2 petém érett a szuritól, mert a 3-al nekem már "veszélyes" pálya lett volna az inszem, mivel itt nem lehet megmondani, hogy jó, de én csak 2-őt kérek vissza :) Nagyon, nagyon, nagyon bízom abban, hogy a holnapi lesz az utolsó szuri és már nem lesz szükséges a lombik...szerintem mindenkinek jobb lenne így ;)
kedina
2014-10-13 19:11:40

Hát lányok, vagyok annyira mélyen, hogy feltegyem a kezem. Kell egy pár hónap pihi!
Ide sem jövök, ne haragudjatok. Ha sikerül, majd visszanézek. Sok erőt és mielőbbi babásodást!

plum

Visszanézek csütörtökön! Szorítok! :)
Klau84
2014-10-13 18:01:50

Köszönöm :) holnap nem tudok,mert nincs itthon,de akkor szerda reggel csinálok,úgyis du. rendel a doki.Igaz,megfogadtam,hogy ezentúl nem csinálok több tesztet,csak akkor,ha már legalább 5nap eltelt a nemvárt nemjövetelétől...de lehet kivételt teszek..csak olyan jó pár napig reménykedni.. :(
plumeria14
2014-10-13 17:45:34

Klau84,
szerintem holnap reggel csinálj egy tesztet és ha negatív, akkor jelentkezz be dokihoz...én ezt tenném!
Klau84
2014-10-13 16:27:49

Sziasztok!ma így áll a görbém..egyik nap lent,másik nap fent.. viszont lehet,hogy mellhártyagyulladásom van,de 1-2 napot még várni akarok a dokival,mert megvárnám,hogy megjön e vagy sem,nehogy olyan gyógyszert adjon,amit nem lehetne szedni...szerintetek?
plumeria14
2014-10-13 14:27:21

ancsika10,
nagyon drukkolok neked, nekem úgy néz ki, hogy csütörtök reggel lesz lombik előtti vagy helyetti utolsó inszemem.
Én ma voltam első ultrahangon az inszem előtt…jobb oldalon 18,5x12 mm-es, bal oldalon pedig 24,5x14,4 mm-es tüsző, endometrium 6 mm…ma még egy Merionalt be kell adnom, holnap este tüszőrepesztő (Chrogaon), szerdán még egy biztonsági uh, és ha addigra nem repednek meg a tüszők, akkor csütörtök reggel inszem.
ancsika10
2014-10-13 12:31:16

Sziasztok!
Kicsit eltüntem mert már nagyon bent vagyunk a dolgok közepében:)Ma adom be az utolsó Gonal f szurimat a 10.et,holnap tüszőrepi és ssütötökön a petesejtleszívás.Ma 12.5 mm a nyálkahártya és kb 14db 16-18mm es tüsző.Nagyon izgatottak vagyunk már és talán 3 év várakozás után velünk is megtörténhet a csoda:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!