Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha
Ma reggel ismet negativ lett a tesztem :( igaz masfajta,nem kaptam ugyanolyant,viszont a testhomersekletem meg mindig magasan van...a melleim nagyon erzekenyek es meg vannak duzzadva...kezdek turelmetlen lenni :(
Fantasyc
2014-10-24 23:42:27
Moha, jól emlékszel, általában szép görbéim voltak, igaz a hőm alacsony. Remélem csak a sok együttlét hiányzik a hőmnek is. :-)
Beágyazódás viszont nem lehet, mert ott voltunk együtt először, szóval annak örülnék, ha késői ovu lenne, arra viszont nincs sok remény.
Holnap remélem jó hírt mondasz, szorítok érted!!! :-)
Tincsi
2014-10-24 20:02:22
Moha,
köszi szépen a vaterás tippet. Valóban rettenetesen drágák. Igazából azért vettem őket, hogy kiderüljön van-e egyáltalán ovulációm. De azt hiszem, öt hónapnyi hőmérőzés után bizton állíthatom, hogy van. De egyszer még megpróbálkozom olcsóbbal is. Viszont addig amíg a luteálisom ilyen rövid valószínűleg nincs sok értelme méricskélni a tesztekkel a peteérést. Na, ráfekszem erre a luteális/sárgatesthormon témára jobban.
Szurkolok neked, hogy ne jöjjön meg holnap! Én tegnap este nagyon kiakadtam amikor ott volt a kis piros folt a wc papíron. Fél óráig csak bőgtem... Hajj, miért ilyen bonyolult ez?
Moha13
2014-10-24 19:45:47
Fantasyc
Érdekes a görbéd, úgy emlekszem, Neked is szép kétfázisosak voltak a műtét előtt, ugye? Lehet, hogy még nem teljesen állt helyre? Ez a nagy leesés a végefelé meg lehet akár beágyazódásos is, tudod, szokták írni, hogy van ilyen...
Amúgy Te hová raknád az ovudat?
Etelka
Nekem annyi tünetem volt, hogy fájtak a melleim folyamatosan és nagyon, ezen kívül feltűnt, hogy a hőm eléggé fenn van ciklus elejéhez képest, aztán amikor elindult fölfelé, akkor csináltam a tesztet, ami nem első pisiből lett pozitív.
Annyi tünetem volt ég, hogy amikor pisilnem kellett, akkor rögtön de azonnal kellett mennem, nem úgy, mint máskor, hogy érzem, hogy kell, de még úgy elvagyok vele egy ideig. Amint jelentkezett az inger, rögtön olyan sürgős volt, mintha már több órája keresgélnék wc-t és nagyon a végét járom...:D
Alphra
Azt mondják/írják, hogy a terhestünetek nagyon hasonlóak lehetnek a mensis tünetekhez, szóval amikor ezeket érezzük, bármi lehet...
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem nem jelent semmi rosszat, inkább jóra gondolnék, mert ha nem szokott ilyen lenni és most van, akkor lehet, hogy most történik odabenn valami...:)
Etelka
2014-10-24 19:35:05
Moha
az elszomorito az,hogy ketfele teszttel is negativ lett,a pozitiv nagyon halvany es felek remenykedni is...neked voltak valamilyen tuneteid?
Fantasyc
2014-10-24 18:16:27
Sziasztok!
Elég rég írtam már, de olvastalak titeket.
Sajnos a párom műtétje miatt el voltam kenődve, nem úgy gyógyult, ahogy kellett volna, de szerencsére mos tmár minden rendben van. :-)
Nagyon szép görbék vannak folyamatban, szorítok nektek!!!!
Moha, példás görbe, remélem eredménye is lesz.
Nekünk is megvolt már a műtét utáni első együttlét, de ebben a hónapban nem sok reményt fűzök a dologhoz. A görbém nagyon fura, nem is értem. Be sem húzta az ovumat és a jelölés máshol is van, mint ahol kellene lennie szerintem. Mondjuk azt a nagy hőesést sem értem a végén. Mostanában rövidebbek voltak a ciklusaim, 23-24 napra jött meg, most viszont úgy látszik visszaáll a normális hosszúságúra.
Örülnék, ha valaki véleményezné a görbémet, előre is köszönöm. :-)
Alphra
2014-10-24 17:27:18
Lányok, segítsetek légyszi, hátha van itt olyan, aki ezt már átélte. 11.pdo napon vagyok, 5 napja puffadt az alhasam, de ami érdekesebb, hogy 2 napja folytonos mensi görcseim vannak, nem túl erős, de folyamatos. Teszt egyelőre negatív reggel. A kérdés, hogy ha tényleg babó van a dologban, normális, hogy folyamatosan fájdogálok? Nem lehet ebből gond? Kicsit aggódok :(
KLANITA
2014-10-24 14:27:16
Nikilucas- Gratulálok, Vigyázz, magadra! Már itt volt az ideje egy baba hírnek! :-)
Megosztanám veletek hogy tegnap óta mivel foglalatoskodtam itthon ebben a "szép " időben.
http://www.kephost.com/image/L9c
Moha13
2014-10-24 12:17:46
Etelka
Akkor szerintem próbálj ugyanolyannal, mint amilyen pozi lett. A fajtán is sok múlik. Sokszor írják emberekék, hogy valamelyik teszt már rég mutatta a pozit, amikor egy másik fajta csak csak 1 héttel később lett az.