Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kiscsillag84
2014-11-23 23:10:49

Elnéztem... 19-én voltunk együtt és ma! :) 1 hét múlva kellene, h megjöjjön..... Ahh, ez a várakozás......
kiscsillag84
2014-11-23 22:41:27

Erika, utoljára 17-én és ma voltunk együtt....... Az esélyes napokon nem volt idehaza a férjecském! Ezek szerint lekéstünk?
Bézsé
2014-11-23 20:55:02

Sziasztok,múlt hónapban kezdtem el figyelni a testem,a hőmérsékletet és az együttlétek gyakoriságát,stb.Eddig a "csak úgy csináljuk" nem vezetett eredményre.Plusz fejben és lélekben is most határozódott el bennem, hogy szívvel-lélekkel szeretném.
Nekem többen is ajánlották a méhpempőt,ebben a hónapban elkezdem én is.A barátnőm 2 év sikertelen pròbálkozás után 1hónapig fogyasztotta és már következő hónapban kismama lett:-) Az első görbém én is megosztom.A második ciklusom elkezdtem,kíváncsian állok ennek a csodás útnak az elején.
Fantasyc
2014-11-23 19:35:19

Sziasztok!

Donnita, üdv itt, de tényleg ne maradj sokáig! :-)

Moha, jó, hogy tudtad, hogy visszamegy a hőm, de szólhattál volna, hogy ne temessem előre a dolgokat. :-D

Nem tudom mi van, mert nem erősödik a mensi, csak valami barna maszat van. Ami fura, hogy elmaradt a menzesz előtti hasmas, pedig ez jelzi előre nekem. A hasam szurkál...jajj, rossz ez a bizonytalanság. Remélem reggelre feljebb megy a hőm és ez a kis valami is elmúlik.
Moha13
2014-11-23 19:09:37

Donnita
Üdv itt, és remélem, nem tobzódsz itt sokáig! :)

Ami a hőmérőt illeti, teljesen mindegy, hogy milyen, mert mindig ugyanazzal mérsz, tehát a hőmérséklet változások látszani fognak.
Nekem digitális van, azzal mérek majdnem 2 éve.
(Egyébként higanyos hőmérőt már nem is árulnak)

A 35 év pedig még nem vészes, főleg, hogy már kétszer összejött a dolog. Szerintem most sem kell soká várnod, kitartás! :)
Donnita
2014-11-23 18:45:12

Sziasztok,
új vagyok...
Röviden: már van két sulis gyerkőcöm, válás után új párom van, babát szeretnénk :)
Okt. 27-én volt meg a szokásos, azóta próbálkoztunk rendszeresen, főleg az ovuláció környékén. Kb. másfél hete néha émelyegtem /lehet csak az idegességtől/, és a melleim egyértelműen feszültek - egészen ma reggelig. Nov. 21-én kellett volna megjönnie, de csak barna folyásom volt két napig, és fájt a hasam. Már kezdtünk örülni, erre most 23-án reggel elég sok, sötét vörös, szinte már fekete és darabos vérzésem volt. :((( Persze bőgtem mint egy hülye. :/
Na szóval, most megpróbálom tudományosan megközelíteni a dolgot, mérek meg minden. Azt olvastam valahol, hogy higanyos hőmérő a legjobb, csak digitálisom van, lehet holnap veszek hagyományost.
Alapból nagyon parázós vagyok, kicsit aggódok, hogy lassan 35 leszek, nem fog-e nehezen összejönni a harmadik...? (az első babám második hónapra jött össze, a második bébim meg elsőre :) de rég volt. Na mindegy. Remélem, nem rossz topicba írtam, jól esne egy kis bíztatás :))
Erika12
2014-11-23 16:19:57

Kiscsillag napok 19,20,21 voltatok?
Erika12
2014-11-23 16:18:16

Kiscsillag84 szerintem megtörtént az ovud ha holnap feljeb megy a hőd ,mivel a menzi utáni hőtől magasabb az érték már, kitartás!De voltatok együtt az elmúlt napokban?
Erika12
2014-11-23 15:36:14

Klau puszi ! Jó mulatást!!!:)Élvezd amit csinálsz érted!!
Klau84
2014-11-23 15:30:39

Erika!
Ez nagyon jól hangzik,sajna most nem lesz idő,mert felérünk,aztán 1óra múlva megy dolgozni.De még páfrányos vagyok,úgyhogy nagyon remélem estére összeszedi magát :) Jelentkezem majd!puszi

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!