Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klau84 Köszönöm szépen ,sajnálom hogy így van. Ültesd bele egy kád vízbe 2 marék só jódozott és had járja át a testét,kihűlésig feküdjön benne.Neked is jó szeretkezés előtt ugyan ez, mert a vérkeringés megindul a medencébe ami kell a fogamzáshoz.Mi mindig együtt fürdünk sós vízbe,de már előtte leforrázom a mentám ,neki meg a gyümölcs teát és ott a vízben ülve fogyasztjuk el.Mikor végeztünk gyorsan bújunk az ágyba,mennyei érzés átjárja mindenünket!Próbáljátok ki.:)
Klau84
2014-11-23 14:27:02
Köszi kiscsillag!
Remélem akkor nem halucinálok és tényleg páfrány és még 4óra múlva is az lesz,mert kb akkor tudunk összebújni!
Sajnálom,hogy eddig nem láttad,még simán lehet.Meg aztán Mirandának is milyen helyes kis fiúcskája lett,úgyhogy nyugi,Neked is,nekünk is összejön :)
kiscsillag84
2014-11-23 13:38:52
Klau, ez az első hónapom, h ovu mikroszkópot használok, én csak hüvelyváladékból néztem és egyszer sem voltam páfrányos. Bár ezt a doki is megmondta, h nincs nagyon peteérésem a lusta petefészkem végett ( úgy jártam, mint Miranda a szex és new yorkban ). Szóval most vagyok a ciklusom 21. napjánál és úgy gondolom, ha eddig nem volt páfrány, mostmár nem lesz. Bár a hőm ma reggel az egekbe szökött. Ilyen magas még sosem volt!
Klau84
2014-11-23 13:14:46
Csajok!
Lehetséges az,hogy az ovu mikroszkópon a hüvelyváladéktól páfrányos,de a nyáltól nem?hogy van ez?múlt hónapban csak nyálból csináltam és sose volt az..lehet nekem abban nincs elég nemtudommi?segítsetek légyszi!köszi előre is :)
Ági41
2014-11-23 12:44:01
Sziasztok!
Ma így állok. Az ovut 20-án éreztem.
szevike88
2014-11-23 11:44:56
Én is rákészültem, már két napja vártam, ma meg is jött. És több mint valószínű, hogy nem akkor volt ovum mikor a rendszer jelölte, de nem baj, eben a hónapban senki nem utazik sehova, együtt tudunk lenni :D Szép napot nektek!
Moha13
2014-11-23 11:22:39
Fantasyc
Biztos voltam benne tegnap, hogy ez még visszamegy...:)
Nekem még nem jött meg, de a hőm csökken, és érzem is, hogy készülődik...csak ne húzná már az időmet...totál rákészültem az új ciklusra, és spirulinába kezdek. :)
Fantasyc
2014-11-23 10:42:09
Lányok, még nem kezdtem új hónapot, mert barnázok "csak" a hőm meg visszakúszott 1 fokot. Mikor láttam reggel a 36,4-et, akkor tudtam, hogy megjön, mert mindig ez a kritikus hőfok.
Ilyen most a görbém:
Klau84
2014-11-23 09:42:09
Jó reggelt,vagyis jobb reggelt mindenkinek!!
Erika,Izeize,nagyon drukkolok,szépek a görbék :)
Nekem ma reggel full páfrányos lett a mikroszkóp,de kedves páromnak fáj a micsodája,úgyhogy így jártam..azt mondta este megpróbáljuk megint,remélem addigra is páfrány marad...nagyon szomorú és mérges vagy nem is tudom mi vagyok :( Minden pont jó lenne most,erre tessék..bocsi,hogy ezt megosztottam veletek..
Reggel 1 órával később mértem a hőm,meg ittam este 2 bögre forralt bort,bár nem hiszem,hogy ez számítana,egyenlőre beírtam a hőm,aztán majd meglátom..szép napot csajok!!!
izeize
2014-11-23 09:25:50
Ma reggelre 1 barna pötty és újra 36.8. :) remélem valami jót jelent.