Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-11-26 15:14:20

Sziasztok. 22 és 23 reggel voltunk együtt. 24 és 25 volt pozi az óvu teszt. De persze akkor nem volt semmi mert muszáj, és úgy nem megy. :( Szerintetek van valami halvány remény? De a hő meg nem akar felfelé menni. Nem értem. A Closti ennyire bezavarna? Annak ép azt kellene csinálnia , hogy előbb legyen és legyen peteérés.Vagy nem? Ebből mi lesz?:(
Erika12
2014-11-26 15:08:41

Klau84 12. ciklusnapod töröld ,túl magas és megvolt az ovud.Köszi a tiéd is szép lesz,igyad te is, a bors mentát légyszi csak 366ft,meglátod jó lesz nem mindig a drága dolgok a jók,gondolom már rájöttél te is!Nekem változatlan a hőm 37.1.Itt a görbém.Még mindig nem akarom elhinni,majd kiderül holnap!De örül az egész család!:):)
popi532
2014-11-26 10:35:28

Aki inofolicot- szed esetleg találtam egy olcsóbb forrást.

http://www.naturvitamin.hu/-p-531.html?gclid=Cj0KEQiAkdajBRCJ_7_j6sCck7wBEiQAppb2i2evacBV26cCZ8cFStzEpzQ9a1zd8q3_q6ZBeMRMFlMaAtO88P8HAQ

Én ma így állok ,asszem megvolt az ovu.Az alaphőm alacsonyabb jóval ebben a hónapban de betudom az inofolicnak.
kiscsillag84
2014-11-26 09:21:07

Igy alakultam ma....
Klau84
2014-11-26 07:18:39

Köszi Erika!minden rendben volt,vasárnap meg kedd reggel tudtunk együtt lenni.Szerintem megvolt az ovum is,nem tudom miért nem jelzi már a rendszer :( Kívánok neked,meg mindenkinek magas hőt és szép napot :)
Moha13
2014-11-26 07:08:19

kiscsillag
Nekünk 18 hónapnyi próbálkozás után akkor jött össze, amikor elkezdtem szedni méhpempőt (a férjem meg MACÁ-t, mert kevesen voltak a katonák). Csak sajnos a pozi teszt után pár nappal elkezdtem barnázni, 12 nap kórház, és sajnos nem maradt velünk...:X
Vagyunk itt páran, akik már majd 2 éve fórumozunk...sajnos.
kiscsillag84
2014-11-25 23:55:28

Erika, köszi az infót! :) Ezentúl átállok a borsmenta teára! Illetve sokat olvastam a méhpempőről is! Szed valaki közületek méhpempőt? Mik a tapasztalatok? Erika, nagyon szép a görbéd, úgy látom,h neked is pár nap és kiderül... Mivel elég új vagyok ebben a csoportban, nem tudom,h ki-mióta próbálkozik!? Nekünk ez még csak a 3. hónap és az 1. mért hónapom! Kitartás mindenkinek! :)
Erika12
2014-11-25 20:10:28

Kiscsillag84 Bors mentát igyál ciklus elejétől,elősegíti a peteérést és a beágyazódást, olvass utána.Én 2 hónapja iszom !-De világ életemben a mentát ittam ,csak a fodor mentát,kedvenc teám.:)
Erika12
2014-11-25 19:57:42

Izeize Szerintem is .Nagyon szép a görbéd neked is!Drukkolok neked ,babás légy!
Erika12
2014-11-25 19:53:15

Klau84 Hála a Jó Istennek hogy nektek nem történt bajotok!!!!!!!!!!Köszönöm szépen,reménykedünk a párom nagyon boldog,hogy ilyen magas a hőm.Olyan melegem van állandóan kipirult az arcom.A munkahelyen is szóvá tették,kivagyok szépülve.De ott senkinek nem mondok semmit, mert szerződéses vagyok és elengednének, ha babás leszek akkor is várok,utolsó napig dolgoztam a fiúkkal, nem volt semmi bajom,de ha lány lesz akkor..........-De még várjunk ezzel,kitudja mit hoz a holnap!!!Te hogy érzed magad?Rendbe jött a párod??:)Minden rendben ment megtörtént,aminek kellett??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!