Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még egy dolog az én orvosom azt mondta 2 vagy 2 alá kell vinni az értéket! Magátol mondta,hogy ez a célkitűzés. Sajnos nekem a magas prolaktin szint nagyobb gond mint a Tsh :(
MBeatrix
2014-11-24 14:59:39
Szia Zonett!
Jól emlékszel 20,51 volt a Tsh-m júniusban 25 mg L thyroxint szedtem háziorvosom javaslatára.Augusztusban 11.8 lett az érték 50 mg ra emelték az adagom. Szeptemberben 2,8 lett a Tshm és a magas prolaktin miatt kezel endokrinologus. Háziorvosom tanára volt ö ajánlotta Dr Szűcs Nikolett magánrendelésen voltam,mert augusztusba dec 15 re kaptam időpontot . Magánrendelésre hétfőn telefonáltam szerdán mehettem 13 ezer.azt mondta kontrollra menjek a tb támogatott dec 15-i időpontra.rendes volt mem erőszakoskodott,hogy maradjak magán rendelésen ha már ott kezdett kezelni.ma kapom meg az uj eredményem . Majd megirom mennyi lett. Bocsi telefonról irok.
Erika12
2014-11-24 14:58:44
Kiscsillag a mai görbéd nem látom ,hogy alakult!Én zuhantam egy nagyot 9 DPO, lehet a beágyazódás?
Zonett
2014-11-24 13:58:47
MBeatrix
Ha jól emlékszem, neked elég magas volt a TSH-d (20 körüli). Gondolom te is gyógyszert szedsz rá. Kihez jársz endokrinológushoz, tudod ajánlani? Köszi!
Zonett
2014-11-24 13:52:23
Ági41!
A MÁV kórházba gondolom SZTK-s rendelésre jársz. Kihez? Meg vagy elégedve a dokival? Nálad hogyan derült ki a probléma? Milyen TSH értékkel mentél dokihoz?
Ági41
2014-11-24 13:48:35
Zonett, én a Màv kórházba járok endokrinológushoz. Tavaly nyáron derült ki a probléma. Letroxot szedek, múlt hét óta szedem a szelént. Olvastam, h a szelén jó a pajzsmirigyre, valakinek a TSH értékét 2 alá vitte.Úgy tudom hogy a 2 alatti érték kell a babához, lombikhoz meg 1 érték körüli.
Én dec. 11-én megyek vissza az endokrinológiára. A háziorvostól kértem beutalót TSH-ra.
Ma így állok.
KLANITA
2014-11-24 12:25:31
Zonett- Sajnos nekem is ilyen orvosom van de az üzemorvos elkuldott, csütörtökön megyek ha tudok valamit meg irom.
én így vagyok most.
Zonett
2014-11-24 10:56:33
Sziasztok! Van olyan köztetek, akinek a TSH értéke 2,5-3 körüli? Ha igen, szedtek rá gyógyszert vagy ezen kívül hogyan/milyen módszerrel lehetne lejjebb vinni? Vélhetően sikerült egy idióta dokit kifognom, mert ő a 3 körüli értékre azt mondta, hogy jó, amit nem gondolnék jónak babavállalás előtt. :( Bár indoklást még nem kaptam, hogy valójában milyen érték a jó, ezért szeretnék egy másikhoz menni. Elvben a többi hormonértékem rendben van. Aki jár endokrinológushoz, az kit tud ajánlani?