Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erika12
Én nem égettelek le. Szerintem. Legalábbis én segítő szándékkal javítottalak. Segítségképpen írtam, mert észrevettem, hogy nem elírás Nálad, hanem folyamatosan így használod. Az ovuláció nem helyesírás kérdése, hanem egyszerűen nincs ilyen szó, hogy avuláció. És aki újonc és jön és olvas Téged, simán gondolhatja, hogy így helyes. Ezért javítottalak.
Egyébként meg soha nem javítok itt senkit az esetleges helyesírási hibái miatt.
Igen, vannak olyanok, akik nem törődnek a gyerekükkel, de ez nyilván nem annak függvénye, hogy könnyen jött-e, ezért nem kéne általánosítani és egy kalap alá venni mindenkit, akinek épp könnyen jön. Pontosan így fogalmaztál:
"nekünk mindenért meg kell szenvedni,valakinek meg minden az ölébe hullik.De az olyan, nem becsüli meg a dolgokat, mert nem szenvedett meg érte,az olyan nem törődik a gyermekével."
Az "olyan"? A milyen? Amelyiknek könnyen jött?
Tehát ebből mi jön le? Hogy akinek könnyen jött, az szar anya és nem törődik a gyerekével, bezzeg mi, akik éveket várunk, majd mi csodásak leszünk...
Vannak itt olyanok, akiknek az első, második könnyen jött, de most a 3. mondjuk már nem. És akkor ők nem törődnek a könnyen összejött gyerekükkel és nem szeretik annyira? Most akkor ki nyilvánult meg sértőn? :X
Ha sértő voltam, elnézést kérek. Nem ilyen szándékkal íródott.
Erika12
2014-11-21 17:39:48
Izeize Igaz !!Drukkolunk egymásnak jó, nekem ma ,nyíllal a hüvelyembe és fájt a hasam alja,a mellemről ne is beszéljünk .Te jól vagy ?
izeize
2014-11-21 17:22:33
Erika, na jó igaz, de viszonyítás kérdése. :D
Erika12
2014-11-21 17:18:58
Izeize El is hagytalak!!!!!!!!!!!!! Én a 6 DPO -n ,te meg a 4 díkkkkkkk haaaaa
Erika12
2014-11-21 17:14:33
Fantasyc Köszönöm ! Nem is tudom..........én nem haragszok rá de én válaszaimat megfontoltan átgondoltan írom,én soha senkit nem sértenék meg!- Ha rosszul ír valamit! Jól olvasom,nem jelzek vissza ,nem az iskolába vagyunk nyelvtan órán és a helyesírást javítjuk! Nem vagyunk már gyerekek!Azért mert ő tájékozott ilyen téren !Elismerem,de ezt nem szabadna!Most is benne volt a tévébe gyermekét megszülte és elásta én erre értettem ,hogy nem törődik gyermekével.Mit látok az utcán? Gyereket hideg időbe vékony kabátba,cipőbe,anyuka vastag kabát csizma,olyan 3éves kisfiú a szívem majd meg szakadt,lila volt a szája és majd megfúlt a köhögéstől.Moha én ilyen anyákról írtam !
izeize
2014-11-21 17:10:57
Erika utol értél. :P
Hajrá mindenkinek!!
Fantasyc
2014-11-21 16:43:09
Erika, máskor is jósolhatsz ilyen jókat. :-)
Moha meg nem hiszem, hogy meg akart bántani, csak azért javít szerintem, mert így könnyebben tudunk utánanézni dolgoknak és elég sok mindenen ment sajnos keresztül, ezért sokunknál többet tud. Én örülök, ha itt van és tanácsot ad és ha negatív valaki egy kicsit, azon ne sértődj meg, hisz akkor is támogatni kell a másikat. :-)
Hidd el, kár a szívedre venni. :-)
Ja és a fontos dolog: nagyon szépen araszolsz felfelé. :-D
KLANITA
2014-11-21 16:32:04
Emikez- Szuper Gratulálok, nektek már meg van a karácsonyi ajándék :-)
Erika12
2014-11-21 16:28:45
Fantasyc mondtam megfordult a hőd felfelé,örülök nagyon :)Itt a görbém .
Erika12
2014-11-21 16:25:09
Moha13 Ha te úgy gondolod , hogy azzal megsértettelek hogy szép a görbéd, nagyon sajnálom !!!!!!!!!Nagyon negatív vagy csajos most harmadszor sértettél meg !!!!!!!!!!! Egyszer sem vágtam vissza !! Akkor sem ,mikor kétszer leégettél az oldalon, pld hogy ,ezt nem így írják avu ,hanem ovu .Ha nem tudsz úgy válaszolni hogy ne sérts meg másokat akkor ne is válaszolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó!!!!!!!!! Nem csak tiéd a világ ,nem csak te vagy a középpont ,vannak itt mások is !!!!!!!!!! Érted !Mindenhova regisztrálsz és te vagy az okos domokos !Én az olyanokra értettem,hogy nem törődik vele....-De mit is magyarászkodom elég ha végig mész az utcán, ha te nem látod az a te bajod,és ha nem nézel tévét !Ezt meg kellett írnom...
Én nem égettelek le. Szerintem. Legalábbis én segítő szándékkal javítottalak. Segítségképpen írtam, mert észrevettem, hogy nem elírás Nálad, hanem folyamatosan így használod. Az ovuláció nem helyesírás kérdése, hanem egyszerűen nincs ilyen szó, hogy avuláció. És aki újonc és jön és olvas Téged, simán gondolhatja, hogy így helyes. Ezért javítottalak.
Egyébként meg soha nem javítok itt senkit az esetleges helyesírási hibái miatt.
Igen, vannak olyanok, akik nem törődnek a gyerekükkel, de ez nyilván nem annak függvénye, hogy könnyen jött-e, ezért nem kéne általánosítani és egy kalap alá venni mindenkit, akinek épp könnyen jön. Pontosan így fogalmaztál:
"nekünk mindenért meg kell szenvedni,valakinek meg minden az ölébe hullik.De az olyan, nem becsüli meg a dolgokat, mert nem szenvedett meg érte,az olyan nem törődik a gyermekével."
Az "olyan"? A milyen? Amelyiknek könnyen jött?
Tehát ebből mi jön le? Hogy akinek könnyen jött, az szar anya és nem törődik a gyerekével, bezzeg mi, akik éveket várunk, majd mi csodásak leszünk...
Vannak itt olyanok, akiknek az első, második könnyen jött, de most a 3. mondjuk már nem. És akkor ők nem törődnek a könnyen összejött gyerekükkel és nem szeretik annyira? Most akkor ki nyilvánult meg sértőn? :X
Ha sértő voltam, elnézést kérek. Nem ilyen szándékkal íródott.