Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zonett
2014-11-27 08:59:17

Erika12

Csak általánosan érdeklődtem a ciklusod hossza iránt. Szép a görbéd. Megy a szorítás mindenkinek! :)
Zonett
2014-11-27 08:57:24

Moha13

Köszi a bíztatást, de félek reménykedni. Reggel nem bírtam magammal, csináltam egy tesztet de negatív lett. Nem is gondoltam másra. Tegnap előtt kicsit görcsölt a hasam, pár napja fájnak a melleim és duzzadtak, de ez szinte minden hónapban előjön. Ez a 3.hónapom, hogy mérek és itt vezetem, eddig a program által jelzett ovuláció napjától a 13.napra meg is jött. Ma is a 13.napon vagyok, ezért teszteltem. Bár a hőm alakulása miatt a jelzett ovut szombatra tette a program, az ovu tesztem is szombaton volt egyértelmű pozitív. Ezért gondolnám, hogy itt akár lehet 1-2 nap eltérés. Mi a véleményed? Melyik lehet inkább hinni? A hőnek vagy a tesztnek?
Moha13
2014-11-27 08:32:30

Zonett
Ez nem esés. Ha a 36.6-nál húzol egy képzeletbeli vonalat a görbéden, láthatod, hogy még mindig csodásan magasan van. Ez csak pici hullámzás, nem esés. Kitartás.

Én meg fennakadtam...mikor megy már le?

Plum, hol vagy?
Zonett
2014-11-27 08:22:16

Én ma kicsit visszaestem. :(
KLANITA
2014-11-27 07:27:44

Klau- Hát remélem, neked azért még jót tett a kedd is. Örülnék neki ha sikerülne (fárszt nagyon nagyon boldog lennénk) mert ez egy sponát együtt lét volt és nem azért mert ovu környékén lettünk volna. :-)

Erika mi újs?
popi532
2014-11-27 07:17:51

Jó reggelt! Végre én is megindultam felfelé.
Klau84
2014-11-27 07:07:10

Amicsek!
Nekem is ilyesmi volt,várj pár napot,lehet holnap az egekbe szökik :)
Klanita!simán jó volt a vasárnap,nekem is kedden volt ovu és mi is vas. este,meg kedd reggel voltunk együtt.Ugyhogy jó lesz ez :)
Erika,mizu?
Szép napot csajok!!!!
KLANITA
2014-11-27 06:55:21

Sziasztok!

Végre valami alakul 3 hónapja nem volt ilyen hogy ovum lett volna és 36.5 se volt a hőm. :-) Remélem végre helyre állnak a dolgok.
Vasárnap reggel voltunk együtt remélem elég lesz kedden volt az ovum és az nap egésznap fájdogált mint amikor meg van. Ma megyek endokrinologushoz.

Hogy álltok csajok?
Amicsek
2014-11-27 06:47:23

Sziasztok csajok! Segítsen valaki kèrlek ! :) Ez mi? Szerintem ez a nagy lasszózós kilengèsek nem normálisak,vagy? Olyan,mintha most lenne az ovum. (egyèbkènt tegnap óta bősèges a mèhnyálkám is.)...Mèghogy mostanában mindenkine egyenes vonalat hùz... :D Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!
izeize
2014-11-26 22:31:56

Köszi Klau :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!