Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Rita1115
2014-11-27 17:58:00

Sziasztok,

Rita vagyok és most regisztráltam ezen az oldalon.
33 éves vagyok van egy 9 éves fiam és tavaly szeptember óta próbálkozunk neki tesót összehozni. Idén sajnos 8 hetesen lett egy missed ab-om, ismeretlen okból. A ciklusom rendeződött és zöld lámpát kaptunk. :-)
Az elmúlt hónapokban azonban az esedékes havi előtt kb. 7 nappal már barnáztam, elmentem dokihoz, mondta hogy lát egy cisztát valószínűleg nem repedt meg a tüsző. Írt fel napi egy Premenst, egy Folsavat és heti 2 x E-Vitamint. Aztán a mostani havi 5. napjától napi 2 Norcolutot 20 napon át.
Úgy vettem észre hogy a Norcolut megemelte a hőmet de mérem ugyan de nem értek hozzá. Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata? A Norcolut mellett lehet peteérés?
Jó hosszúra sikerült így elsőre de előre is köszi a segítséget.
Erika12
2014-11-27 15:17:43

Itt a görbém csökkent a hőm,de nagyon keveset alszom négy öt órát,-Ez a munkahely! Reménykedek azért csökkent .Jön a párom haza ma .Most értem haza a munkából ,azért nem tudtam írni eddig.Puszi mindenkinek magas hőt ,majd jelenkezem.
Zonett
2014-11-27 14:45:09

Moha13

Mi is 1 hónapja voltunk spermavizsgálaton, nálunk 15m/ml lett a mennyiség, ami 45m/minta, a doki szerint az eredmény nem rossz, de minden érték a normál értékek alsó határértékénél van, ennek javítására FER14-et javasolt, azóta ezt szedi a férjem.

Ma egész nap érdekesen szurkál, nyilal az egész alhasam.
Amicsek
2014-11-27 14:23:40

Klau !

Köszönöm a bíztatást! :)
Moha13
2014-11-27 12:25:47

Zonett
Május elején voltunk spermavizsgálaton, akkor 13m/ml lett az eredmény, azt mondta a nő, aki nézte, hogy ez nagyon kevés, és hogy a doki biztos továbbküld a BMC-be minket. Én meg mondtam, hogy még a vitaminokkal megpróbálkoznánk, egyelőre ne adjon a dokihoz időpontot. 1,5 hónapja szedte, amikor pozit teszteltem júli 2-án. ez most volt nyáron, és az volt a 18. ciklusom. addig semmi.
Azóta is szedi, de nem tudom, hogy állunk a katonákkal, mert mióta összejött egyszer, úgy van vele, hogy nem lehet olyan nagy gáz, és nem ment még megnézetni. de majd most decemberben úgyis megyek a szokásos rákszűrésre és megkérem a dokit, írja ki megint a hormonvizsgálatokat nekem, meg a spermavizsgálatot neki. Meglátjuk.
Egyébként nem port szed, hanem a dm-es Maca Vibe tablettákat.
Zonett
2014-11-27 11:53:31

kiscsillag84

Köszi, bár ma reggel egyelőre negatívat teszteltem...

Moha13

Úgy emlékszem, mintha te írtad volna, hogy Maca port szedett a férjed. Volt valami hatása, mit tapasztaltatok?
kiscsillag84
2014-11-27 11:39:16

Zonett, biztató a görbét :) Szoritok Neked! Erika hol vagy? Mi a helyzet veled?
kiscsillag84
2014-11-27 11:34:51

Sziasztok, 1 tizeddel mentem feljebb ma, 25. napjánál tartok a ciklusnak.... Vannak jeleim, úgy érzem, h meg fog jönni... Remélem,h csak be akar csapni......
Dmonalizi
2014-11-27 11:11:41

Remélem:)
Moha13
2014-11-27 11:10:37

Dmonalizi
Ne agyalj ezen szerintem, hanem ma este bújjatok össze, biztos ami biztos. :)
ÉS szerintem holnapra megugrik a hőd is. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!