Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Holnap csinálok másikat!Jó éjszakát mindenkinek és magas hőt!!!!!!!!!!!!!!!!!
monika80
2014-12-02 21:09:09
Erika12
Ezt a tesztet mikor végezted el? És mennyi idő elteltével jelent meg ez a másik csík??
Én láttom,halvány de akkor is pozítivnak számit.
Nem kell megilyedned mert minden embernek és minden terhességnél másképpen termelődik a Hcg.
Én a helyedben reggel korán csinálnék még eggyet.
Erika12
2014-12-02 20:59:35
SzSLinda Köszönöm hogy megnyugtattál, már fogok tudni aludni!:D Alig aludtam az éjjel,hogy nincs elég HCG a szervezetembe, hogy baj lesz, Már a 18 DPO -nál tartok:)Klau igaz nagyon halvány teszerinted is .Már a kislányom felrakta kiváncsi vagyok a véleményetekre???
KLANITA
2014-12-02 20:51:52
Erika12- Én nem láttok rajta semmit. :-( Holnap is csinálsz még?
CSAJOK- Lenne egy ötletem hogy számoljuk hány baba jön össze decemberbe. Mit szóltok hozzá? Irjátok meg mi a véleményetek és hogy mikortól számoljuk és meddig. (Lehetne dec1- még azt is bele számolnánk ami dec fogant de csak jan lenne teszt. :-)
Kiscsillag84- Óriás gratula a karácsonyi két csikos teszthez. :-)
Felraknád a görbédet még egyszer, meg ha tudnál te is tölts fel képet a tesztről. Párod már tudja?
Remélem nekem is összejön én szombaton mikuláskor ellövök egy tesztett hát ha a miki babáthoz hoz nekem. :-)
Erika12- neked tudja már a párod?
Micócicó
2014-12-02 20:38:54
15 nap emelkedett hő, ma napközben és most este is 37 pluszok, de úgy tűnik mégsem...:( Napközben megindult, és a petefészkeim is lüktetnek.
monika80
2014-12-02 20:38:17
Erika12
Ne izgulj,a halvány pozítiv is terhesség. Nem tudnád fel tenni a képet hogy megnézzhessük?
Kíváncsi vagyok.
KLANITA
2014-12-02 20:19:28
Erika12- Itt vagy még?
1. http://www.kepfeltoltes.hu/
2. browse re kattints válaszd ki a feltöltendő képet a gépről.
3. publikus be legyen pipálva.
4. elgörgeted és rákattintasz a feltöltre.
5. látszani fog lentebb a kép kicsibe.
6. kijelölöd a direkt linket a képre bemásolod ide. Kész :-)
Nem akarok elszomorítani és tényleg remélem nem jársz úgy mint én, nekem sajnos halvány volt a tesztem és nem lett erősebb aztán 36. nap után meg jött.
jniki82
2014-12-02 20:16:16
NySzM,
hát nálam volt minden az tuti.Csoki ciszta, összenövés, a hasban kis szigeteket alkotott.Nem mondom, hogy kellemes volt.
De most nincs legalább fájdalmam és a baba is jött.De sajna, nem maradt velünk.Tehát ezért mondom, hogy a műtét után nagy esélyed van rá, hogy jön a baba.