Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kiscsillag!köszi kérdésed,még picit náthás vagyok,de nem vészes,jó a közérzetem :) csak várok már valami érzést,de nem akar jönni..nem baj,türelmes leszek :)
Olyan jó Neked :) Boldog babavárást :)
kiscsillag84
2014-12-03 21:53:09
Erika, vigyázz magatokra, mindenképp menj el orvoshoz, ez nem játék! Szurkolok,h minden rendben legyen. A fiadnak pedig jobbulást.
Nem tudom,h ez jelent e valamit, de én 2 évig szünet nélkül használtam az Oriflame wellness packját, ami teljes vitaminszükségletet ad a szervezetnek és ráadásul természetes. Ez idő alatt még csak megfázva sem voltam. Lehet,h nincs köze a teherbeesésemhez, de az biztos,h a szervezetem fel volt töltődve vitaminokkal.
Kértétek a görbém, csatolom, de csak addig tudtam vezetni, míg pozitív terhességi tesztet nem jelöltem. Mutatom, hátha összehasonlításnak jól jön.
Klau, meggyógyultál?
tomka
2014-12-03 20:21:02
Gratulálok a pozitív tesztekhez.
Fantasyc
2014-12-03 19:46:09
Bocsi, az lemaradt, hogy a HDL-koleszterinem alacsony. 1,02 az értékem, de a ref. tartomány 1,03-tól kezdődik.
Remélem okosabbak vagytok nálam, mert én erre nem találtam a mozgáson és a sok gyümölcsön kívül semmit. Rengeteg gyümit eszek, a mozgással vannak gondjaim, de nem vagyok lusta típus...majd próbálok ezen változtatni. :-)
Fantasyc
2014-12-03 19:38:37
Sziasztok!
Ahogy olvastam a topicot, nagyon örültem, hogy 2 kismamánk is van, de mire ide értem, aggódni kezdtem érted Erika. A többieknek igazuk van, menj gyorsan dokihoz, nehogy valami baj legyen.
Én közben várom az ovumat, semmi extra. Megjöttek ma a leleteim és a vashiány mostmár kimutatható és a transzferrin telítettség is alacsony, szóval vérszegény vagyok ennek következtében. Alacsony a vörösvértest száma. Tudtok valamit ajánlani erre???
Moha13
2014-12-03 18:27:07
Erika
Holnap reggel az ambulancián kezdj! Mondd el, hogy pozitív a terhességi teszted, de vérzel, és addig ne hagyd magad lerázni, amíg meg nem néznek, vagy nem adnak valamit, pl. progeszteronpótlást vagy amit jónak látnak. Mondjuk én a nyári esetemből okulva mindeképp kiharcolnék egy labort is...
Nálam sem vér volt, hanem ilyen barna trutyi...:X
jniki82
2014-12-03 17:47:21
Erika,
menj orvoshoz!!!!Ez nem vicc!Nekem is csak agy pár csepp nagyon sötét vér volt ami barnás lett.Az ambulancián azt mondták minden oké, a saját dokim 3 napra rá megállapította a hematómat, 1 hétre rá megállt a baba szíve, nem fejlődött!
Ezzel sűrgősen fordulj orvoshoz!Babásan nem normális semmi vér!
monika80
2014-12-03 17:43:24
Erika12
Nem akarlak megbántani csak mondom hogy volt már nekem is ilyen hogy mensi elött végeztem tesztet és még sem volt baba. Ez attol is lehet hogy nem volt elég idelje beágyazodni és kilöködik a mensivel együtt.
Ha erösebb a vérzésed akkor biztos hogy menstruácios vérzés.
Erika12
2014-12-03 16:56:58
Pihenek !Nagyon hányingerem van:))Köszönöm hogy aggódsz értünk:)Mindenkinek magas hőt kívánok,és vigyázzatok magatokra ti is!!!!!!!!!Mindenkinek karácsonyra pozitív tesztet kívánok!!:)Megyek fürdök és alszok, reggel korán kelek hosszú volt a mai nap!
Klau84
2014-12-03 16:34:54
Jaj,nagyon remélem,hogy semmi gond nem lesz!!én köszönöm megvagyok,reggel lement a hőm picit,kis hőemelkedésem napközben van,de nem vészes,a közérzetem jó,meg csak reggel,meg este cseppentek az orromba,szóval nincs nagy gond!De most nem ez a lényeg,hanem az,hogy veletek minden rendben legyen!!!!Pihenj amennyire tudsz!!
Olyan jó Neked :) Boldog babavárást :)