Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-12-02 11:31:15

VeDi
Itt vagyok, csak nincs már kedvem írogatni.
Mi lett a párod eredménye? Mert nálunk januárban volt 20m/ml, ami az alsó határ, és májusban már csak 13m/ml. Ekkor kezdett macát szedni és júliusban lett pozi tesztem, de a végeredményre gondolom emlékszel...:(
Szóval a lényeg, hogy szerintem a lombik előtt is jó lenne megpróbálkozni a vitaminokkal, mert több, ügyesebb katonából könnyebb majd a legszebbeket kiválogatni...:)
Én most spirulinát kezdem majd szedni, hátha lejjebb viszi kicsit a tsh-t is a jódtartalma miatt. Megrendeltem, nagyon várom, hogy ideéren, és ismersz, két lábbal a földön állok és racionális vagyok, de most abba próbálom magamat beleringatni, hogy ez lesz a megoldás, próbálok nagyon hinni benne, mert tudom, hogy sokszor az ember valamibe vetett hite segít a dolgokon, nem az a valami maga. Szóval próbálok ráhangolódni, hogy majd MOST! :)

Szorítok Nektek, és kitartást!

Görbém...ovura várva.
Zonett
2014-12-02 11:23:21

kiscsillag84

Gratulálok a pozitív teszthez. Látod, a 3.hónapban sikerült is! :)

Erika, várom a fejleményeket. Hajrá!
jniki82
2014-12-02 11:20:06

Erika, kiscsillag

mondtam én, ha egyszer beindúl egy "biznisz"!!!
Elindúlt a csíkosodás!!!Nagy Gratula Nektek!!:)))
VeDi84
2014-12-02 11:19:22

Szia Moha!
Örülök, hogy itt vagy! Régen nem láttam már a nevedet a kommentek között, pedig minden nap olvasom a fórumot. Bár én is csak hébe-hóba írok... :)

Igen, jövő héten pénteken megyünk a pesti Kaáliba. Sajnos a férjem eredményei miatt csak a lombik jöhet szóba. Elég lassúak és vacak minőségűek a katonák.
Annyira várom már, olyan izgatott vagyok. Nagyon nagy reményeket fűzök a programhoz, csak nehogy koppanjak.
Mindenképpen jelentkezek majd, hogy mikor mit csinálunk! :) Hátha ezzel is segítek valakinek.

Te egyébként hol tartasz, hányadik ciklusnapon vagy?
kiscsillag84
2014-12-02 11:13:13

Sziasztok :) Reggel ismét teszteltem :) Határozottan pozitív! :))))))))))))))) A legszebb karácsonyi ajándék! :))))) Klanita, ebből még lehet terhes görbe, nekem is így indult, elejével le-föl, aztán hirtelen fel és maradt is ott! :) Akkor se ijedj meg, ha 1 napra hirtelen lemegy.

Erika, hogy vagy? Én jól, nem érzek semmit, csak a cicijeim fájnak, de az is csak enyhén! :)

Puszi Nektek! :)
Moha13
2014-12-02 10:59:07

VeDi
Bejelentkeztetek a Kaáliba? Nagyon szorítok! Majd írj, mik a fejlemények, milyen vizsgálatokon vagytok túl, hogy halad a dolog.

Nekünk ez a 22. ciklusunk...:X

Plum?
Jelentkezz!
VeDi84
2014-12-02 10:50:38

Sziasztok!

Erika, Kiscsillag, micsoda szép ajándék karácsonyra! Gratulálok!!!

Én tegnap befejeztem a 28. sikertelne ciklust. :(
Jövő héten irány a Kaáli Intézet.
Moha13
2014-12-02 10:18:49

Kiscsillag, Erika
Gratulálok a pozi tesztekhez! :)
Micócicó
2014-12-02 08:47:49

Kiscsillag, Erika!

Nagyon jó hírek ma reggelre. Nagyon örülök. :)
Én ma így állok ovu után 15. napon...még nem jött meg, de ez még pont kétesélyes.
KLANITA
2014-12-02 07:13:40

Klau84 - olyan szupi lenne ha mi is folytatnánk a sort. :-D
joddan vagy?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!