Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amicsek
Emelkedhet ugrásszerűen vagy fokozatosan...változó. Nekem volt már mindenféle. Szerintem próbálj meg nem agyalni ezen. Kitartást Neked is!
Moha13
2014-12-02 12:27:37
Zonett
Én is padlón vagyok éppen...gyakorlatilag minden nap néhányszor elfog a sírhatnék...néha hagyom magam, néha próbálok nem belemenni...és gyorsan elterelem a gondolataimat...ha sikerül.
Reménykedés, összeomlás, felállás, reménykedés, összeomlás, felállás...és ez így meg lassan 2 éve...és a lényeg, hogy mindig eljussunk a felállásig. Mert máshogy nem megy. Hát, most azt hiszem, eljutottam oda, hogy nagyon nehezem megy ez a felállás dolog...úgy belefáradtam. De annál jobban akarom...és olyan nincs, hogy ne sikerüljön. Ennek sikerülnie kell! Csak valaki megmondhatná már, hogy mikor, mert ha tudnám, hogy 1 év múlva, akkor azt mondanám, rendben...de így mindig csak ez a reménykedés, mindenféle terhességi jelet érzek már magamon a luteálisban, és hiába tudom a kis agyammal, hogy hülyeség teszteket ellőni nemvárt környékén...mégis megteszem. Totális irrealitásba tudok belemenni...csak azért, mert mélyen ott a remény...hogy talán most...és muszáj ellőni azt a tesztet, mert mi van, ha már látszik valami, és már most, már MA megtudhatnám, és végre megnyugodhatnék ennyi kínlódás után...
Várom a beszámolódat az endodokiról.
Azt a reikist meg próbáld ki szerintem...ha már családon belül bevált. És mennyi idő után lett így babás a nővéred?
Zonett
2014-12-02 12:09:34
Moha13
Én meglátom mire jutok a másik dokival csütörtökön...
A vérzés elmúltával belevágok a méhpempőbe, mese nincs. Nehéz napokat élek meg a babavállalás miatt, és valóban minden fejben dől el, csak a franc se tudja, mit és hogyan kellene csinálni. Vagyis én még nem igazán tudom. Lelkileg eléggé kivagyok, és most azt hiszem finoman fogalmaztam.
Nővérem nem rég volt Reiki masszázson, (energetizáló masszázs) elmondása szerint utána remekül érezte magát lelkileg, utána várandós is lett.
Amicsek
2014-12-02 12:09:24
Sziasztok.Azt szeretnèm kèrdezni,hogy ha ma van az ovum,akkor holnap minimum hány fokra kell emelkednie a hőmnek? Vagy nem az első nap a lènyeg? Elèg,ha fokozatosan emelkedik? Tuti ma van az ovum ,mert tegnap egèsz nap görcsöltem. Köszi a válaszokat!
Moha13
2014-12-02 12:03:49
Zonett
Nyilván a gyógyszer lenn a jó megoldás, mert azt is végig kell szedni a terhesség alatt, miután levitte a TSH-t, de én tartok tőle, nem merném szedni, olvastam, hogy szapora szívverést, stb. okoz, nekem meg amúgy is gondok vannak ezzel, kiskoromban szívbillentyűzavarom volt, azt mondták, majd kinövöm, és elvileg az EKG-kon sem látszik semmi, de ennek ellenére gyakran fáj a szívem (nyilván nem a szív, mert az nem tud fájni, de mellkasi fájdalom), és ha pl. valamin nagyon kibukok, akkor is érzem, hogy szorít, stb, szóval nem szeretném valami műhormonnal még zaklatni. Meg szerintem ha valami elromlott a szervezetben, az csakis az életmód miatt lehet...és akkor miért ne lehetne rajta természetesen is segíteni? Na, mindegy...tudnék magammal is vitatkozni ezeken, de most hinnem kell benne, tehát nem teszem. Most ezt el akarom hinni, hogy jó teszek és segíteni fog. :)
Moha13
2014-12-02 11:58:54
VeDi84
Mi ez a 4 hét házasélet tilalom? :O
Kár, hogy mennyiséghez a minőség nem javult...:(
Amúgy nem mondták, mi lehet az oka, a rossz minőségnek? Gondolok itt valami hormongondra...
Nekünk el kéne mennünk megint egy spermavizsgálatra, mert nagyon kíváncsi vagyok, csinál-e bármit is ez a maca...szerintem januárra el is intézem, hogy legyen beutaló...
Moha13
2014-12-02 11:55:13
Zonett
Szedem a méhpempőt most is.
A galaj teát is ittam akkor, amikor összejött, de nekem az a sejtésem, hogy talán az okozta a problémát, amiért nem maradt velünk, hogy amint megtudtam, hogy összejött, abbahagytam a teát, mert terhesség alatt már nem ajánlott...és valószínűleg ettől megint felment a TSH-m, ami amúgy is megugrik terhesség elején...ezért valamiért nem tekintem megoldásnak a teát, mert nem lehet folytatni. OLyan megoldás kell, amit végigvihetek terhesség alatt is. Már annyira bánom, hogy amíg bent voltam a kórházban, nem kértem a TSH-szint nézését...:( Csak szedették velem a duphastont, hogy majd az segít...
Na, mindegy. Elegem van a dokikból. Mind hülye. Saját kezembe veszem az irányítást. Elkezdek most spirulinát szedni, és majd év végén vagy januárban megye a nőgyógyászomhoz rákszűrésre, és megint kérek beutalókat hormonnézésre, és meglátom, hogy alakult a TSH, mert addigra már jó néhány hete szedni fogom. Majd látjuk, mi a helyzet. Abban reménykedem, hogy talán csak egy kis jódpótlásra van szükségem. És a spirulinát lehet szedni terhesség alatt is, amikor meg szintén fontos a jód a babának, szóval most ezt találtam ki...hogy ha ez a megoldás, akkor ezt végig szedhetem is.
Örülök, hogy a párod rákattant a Macá-ra. :)
A férjem kettőt szed napont a dm-es Maca Vibé-ből, igazából 3-at kéne, de azt mondta, ennyit tud bevállalni...hát, én meg reménykedem, hogy ez elegendő lesz. Mondju amúgy is nagyon drága, szóval így tovább tart.
VeDi84
2014-12-02 11:54:16
Moha,
nálunk áprilisban volt 20millió/ml körül (nem emlékszem pontosan), viszont csak 2%-a aktív, azok is lassúak és alakilag nem megfelelők -> nem előre, hanem körbe-körbe mozognak. Aztán 4 hónap Fer14 szedés után a szeptemberi eredmény 145millió/ml lett. Doki szerint ezzel a mennyiséggel még donornak is elmehetne. :) Viszont a minőség és az aktivitás továbbra sem javult, emiatt kell a lombik. Inszemet az orvos egyből ki is zárta, azt mondta feleslegesen húznánk csak az időt.
Ezek a vitaminok tényleg segítenek javítani a mennyiségen. Ahogy nálatok is, és sajnos nagyon jól emlékszem arra, hogy jártatok....
Csak támogatni tudom a pozitív gondolkozáshoz való hozzáállásodat! Nekem a férjem szokta mondani, hogy minden fejben dől el először! Amit már lassan kezdek én is elhinni. :)
Jó ovura várakozást! Lehet ebből a ciklusból még szép újévi ajándék!!!! :)
Én csak úgy alapból várakozok: jövő héten szerdán telik le a 4 hét házasélet tilalom. Már alig várom!!! Lassan már szólni sem lehet hozzám, mert egyből harapok! :D
Zonett
2014-12-02 11:46:26
Moha13
A méhpempőt szedted anno, miért nem szeded újra? A férjemnek kicsit félve említettem a macát, nagy meglepetésemre teljesen belelkesült. :) Mostanában mi is nehéz időket élünk. :(
Zonett
2014-12-02 11:43:33
Moha13
Pajzsmirigyre nem próbáltad a galaj teát? Olvastam Gyuri bácsi oldalán, hogy az orbáncfű olaj is hatásos pajzsmirigyre. (Pajzsmirigy alulműködésben szenvedők naponta dörzsöljék be a pajzsmirigyüket (a nyelőcső két oldalán, a nyak középső, alsó részén helyezkedik el), hogy serkentsék működését.)
Mennyi a TSH értéked?
Nem tudom emlékszel-e, a múltkorában voltam egy endokrinológus-nőgyógyásznál, nagy reményeket fűztem hozzá, október végén 2,8-as (ebben az évben 3x volt nézve, akkor is ennyi volt) értékkel; 1 hónap múlva már 3,8 lett a TSH értékem, bár nem tudom mitől mehetett feljebb 1 hónap leforgása alatt, a doki mondta, hogy nyugodjak meg, semmi probléma, jó az értékem, ő csak jót akar, de én csak nem nyugodtam, csütörtökön megyek egy másik dokihoz, kíváncsi leszek vele lehet e normálisan beszélni.
Emelkedhet ugrásszerűen vagy fokozatosan...változó. Nekem volt már mindenféle. Szerintem próbálj meg nem agyalni ezen. Kitartást Neked is!