Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv itt köztünk, ne maradj sokáig!Ha endós vagy jobb lesz minél hamarabb túlleni a műtéten és nagy eélyed van rá, hogy utána 1-2 hónapra jön a baba.Tapasztalat!!!!
Erika12
2014-12-02 18:38:11
Üdv mindenkinek !Itt vagyok,mindenkinek köszönöm hogy velem izgult ,de még mindig halvány a teszt és agódom Klau A gépre feltettem a tesztet csináltam egyet délután,nem tudom hogy kell azt csinálni hogy ti is megnézzétek.Írd már le és a kislányom az érteni fogja!
Moha13
2014-12-02 18:28:30
NySzM
Üdv, és ne tobzódj itt sokáig! :)
Nincs Neked pajzsmirigyalulműködésed? Rettentő alacsony az alaphőd...és ez utalhat rá. Néztek Nálad TSH, T3, T4 hormonokat mostanában? Első baba lenne?
Zonett
2014-12-02 17:28:20
NySzM
Üdv az oldalon, reméljük nem sokáig leszel itt. A görbéd értelmezésében nem tudok sajnos érdemben segíteni, azonban írnál kicsit bővebben arról, hogy endometriózis gyanús vagy, ha nem vagyok indiszkrét.
NySzM
2014-12-02 17:21:04
Sziasztok! Bar az oldalon uj vagyok, de mar 5 honapja probalkozunk. Eddig nagyjabol ertettem a folyamatokat, de a mostani gorbem eleg furcsa, kivancsi vagyok a velemenyetekre. A 15. Napon uh-val latszodott a peteeres es az LH tesztem is pozitiv volt. Most megsem megy fel a hom. Elegge izgulok, mert endometriozis gyanus vagyok, ha igy haladunk, januarban megyek laparoszkopiara. Elore os koszonom a velemenyeket!
KLANITA
2014-12-02 15:25:02
Zonett - voltam múlt csütörtökön, vért vettek, és uh ra kaptam időpontot december 18. ra ezeknek a kértekelését januárba kapom meg. Nekem csak a tsh van meg az 2,91 és nem érez nagy gömböket ugyhogy azt mondta még nem csinál izotópos vizsgálatot. majd a kapott eredményektol függ.
Zonett
2014-12-02 14:21:38
KLANITA
Visszamentél a dokihoz? Megtudtál valamint a pajzsmirigyeddel kapcsolatban?
Amicsek
2014-12-02 13:54:48
Köszönöm Mohácska! Olyan ari vagy,hogy mindig segítesz a válaszoddal! Nyugiba maradok! :D
Zonett
2014-12-02 13:33:38
Moha13
Szeptemberben volt nővérem ezen a masszázson és következő hónapban kismama is lett. Azt tudni kell, hogy neki már a 3. gyermeke lesz. Igaz, rá fél évet vártak, a másik 2 az első 2 hónapban sikerült. Ő is azzal próbált vigasztalni, hogy ne görcsöljek, engedjem el, tegyek rendbe a dolgokat odabent a fejemben. Ezért jövő hét szerdán én is megyek masszázsra. Majd megírom milyen volt. Merre is laksz?
VeDi84
2014-12-02 12:47:49
Moha, sajnos P3 lett a rákszűrésem, illetve pozitív lett a HPV tesztem, ezért kisebb méhszáj műtétem volt nov.12-én. Emiatt kell most 4 hétig tartózkodnunk egymástól. Amit őszintén szólva már nagyon nehezen bírok. :)
Sajnos a sperma minőségének okáról nem kaptunk semmi konkrét tájékoztatást. Hormonvizsgálata jó lett a férjemnek, ez nem okozhatja. Viszont van mindkét oldalon herevisszér-tágulata. Ez okozhat zavart a sperma termelésében, viszont azt sem tudták garantálni, hogy a műtét javítana a helyzeten.
Úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a lombikra, és ameddig nem fáj neki a visszér, addig nem megy műtétre. Hiszen műtét után sem biztos a siker és nem szeretnénk még ezzel is több hónapot elcseszni...
Üdv itt köztünk, ne maradj sokáig!Ha endós vagy jobb lesz minél hamarabb túlleni a műtéten és nagy eélyed van rá, hogy utána 1-2 hónapra jön a baba.Tapasztalat!!!!