Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzSLinda
2014-12-02 19:55:41

Erika12

A halvány pozitív miatt ne aggódj, az enyém sem lett erősebb. Orvosnál még mindig nem voltam, hétfőre van időpontom. Szóval halvány volt a 2.csíkom még túl az 5.héten is. Most csütörtökön leszek 7 hetes, ha minen igaz! :-)))
NySzM
2014-12-02 19:41:56

Holnap megyek laborba CA125 miatt. Viszont azt olvastam, hogy csak nagyon elorehaladott endonal mutat erteket, ugyhogy nem irigyellek...
jniki82
2014-12-02 19:30:33

NySzM,

görcseim nekem is voltak menstruációkor, de ezen kívűl semmi más tünet nem volt!Nekem a hormon vizsgálatnál a CA 125-ös értékem volt nagyon magas, ebből gondolta a dokim.Így egybekötötte egy átjárhatósági vizgálattal amikor megműtött!
Katicabogár5
2014-12-02 19:18:18

Erika, kiscsillag gratulálok nektek. Várlak titeket szeretettel a babások forúmon :-)
Klau84
2014-12-02 19:18:00

Erika!
Megkaptam köszi!Hát valami nagyonnagyon halványan látok,így hogy bejelölted,hogy hol kell nézni..holnap reggelre van még teszted?csinálj még,mert nekem ez sajna nem egyértelmű :( de nagyon szorítok,szemüveges vagyok,szóval lehet csak azért nem látom rendesen.. :(
Erika12
2014-12-02 19:06:30

Klau84 örülök neki, hogy jól vagy már és tudod folytatni a hőgörbét, és nem fogsz kételkedni a magas értékben. Hajrá Klau!
Ági41
2014-12-02 19:05:41

Szisztok!

Akinek pajzsmirigy alulműködése van (magas TSH érték), annak nem tilos a jód?
A grafikonom így áll:
Erika12
2014-12-02 19:03:33

Klau84 elküldtem e-mailban a képet.
NySzM
2014-12-02 19:03:04

Sziasztok! Koszi a hozzaszolasokat! Az alaphore vonatkozoan, 10mp-es digitalis homerot hasznalok szajban, ellenoriztem higanyossal a homet, mert en is pajzsmirigyre gondoltam, de azzal 0.5 fokkal magasabb volt az ertek, igy viszont minden meres ennyi plusszal ertendo, inkabb csak a valtozasok ertelmezhetok a gorben. Egyebkent TSH-t neztek nalam, az rendben volt.
Az endo gyanum pedig az alapjan merult fel, hogy ciklikusan az ovulaciot kovetoen eros gorcseim vannak, melyeket koztes verzes kiser. Mivel minden mas laborertekem jo, illetve UH- n semmi elvaltozas nem latszik, ezert erre tippel az orvosom. Paromnal pedig mindent rendben talaltak.
Jniki82, neked is hasonlo tuneteid voltak?
Klau84
2014-12-02 18:45:08

Most értem haza,bocsika!
Kiscsillag óriási gratu Neked!!Erika nyugi,meglesz az a baba :) Ide nem tudom,hogy valahogy fel lehet e tenni,max emilben tudnád elküldeni szerintem.Ha van kedved: klau84@freemail.hu Reggel mindenképp csinálj mégegyet,az már biztos erősebb lesz!
Klanita,köszi,jól vagyok,most mondjuk nem mértem a lázam,de most vagyok túl egy mikulásbulin,táncoltam sokat,meg is fájdult az oldalam,meg ahogy ugrabugráltam a cicijeim is fájtak (és nagyon aprók,úgyhogy nem a súlya miatt :) Remélem tényleg folytatjuk a csajok sikerszériáját :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!