Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt mindenkinek!
Éppen úton Salzburg felé. ☺
Ma így állok.
Kellemes Mikulást!
popi532
2014-12-05 07:14:55
Sziasztok.Hát nekem össze vissza ugrál a hőm, nem tudom mi van .Leváltottam a higanyost a ciklus elején digitálisra lehet az a baj.Most nem igazán tudom mikor lessz a nem várt .a múlt havi 27 napos lett de előtte 30-31 napra jött meg .De lehet ,hogy szülés után 5 hónappal még nem is rendeződtem.
ERIKA! Nagyon sajnálom ami veled történt.Átérzem a fájdalmad tudod én nemrég temettem el a kislányom.És nagyon úgy néz ki ,hogy nekem soha többé nem lessz hisz még csak teherbe sem esem és lelkileg is kezdem feladni.
Lányok, nektek drukkolok hogy pozitív teszt kerüljön a karácsonyfa alá.
Amicsek
2014-12-05 06:37:43
Itt a görbèm,elfelejtettem mutatni. 36.8-ról 36.4-re zuhant. :(
Amicsek
2014-12-05 06:35:36
Szèp jó reggelt!
Annyira tudtam,hogy ereszkedni fog a hőm,mindig ezt csinálja,amint kilèpen a zöld tartományból,de másoknál nem látom...Nekem kicsit olyan,mintha ez egy előrejelzès lenne,hogy sikertelen ez a hónap is. :(
MBeatrix
2014-12-05 06:28:36
Sziasztok!
Akkor induljon a várakozás... Erika sajnálom!
KLANITA
2014-12-05 05:55:21
Mikulásos szép jó reggelt! ;-)
A hőm nem tudja elbönteni hogy 36,6 Vagy 36,5. :-S
Amicsek
2014-12-04 21:28:53
Kedina!
Köszi! De jó.Nekem azonban 2.-án volt az ovum,a hüvelyszúrást pedig ma èreztem. Elmèletileg már záródnia kène...pff..akkor ma mèg elkapjam apát,hátha? :D
Amicsek
2014-12-04 21:25:34
Erika,sajnálom èn is,tudom,hogy most kivagy lelkileg.
Azonban csak bíztatni,ès bátorítani tudlak,hogy fel a fejjel,s ha lehetsèges mielőbb tedd túl magad rajta!
A termèszet csak a maga dolgát vègzi így vagy úgy,s ha baj volt a kicsivel jobb hogy most derült ki,mintha kèsőbb!
Èn azt mondom,hogy siess vissza közènk,gyere állj fel,s mèrd a hődet tovább! Ne add fel!
S, bár nem vagy idős,hogy az álmod teljesüljön (van pár ismim ,akik 40fele szültek),azèrt az időt mègse hùzd nagyon!
Mi várunk vissza!
Addigis sok erőt,ès önbizalmat!
kedina
2014-12-04 21:03:47
Hali csajok!
Hát zajlik az élet, úgy látom. Kitartást mindenkinek.
Nálunk is változatlan a helyzet. Most vagyok a 14. napon. Ebben a hónapban elkezdtem szedni az inofolicot. Hát meglátjuk. :)
Erika, nagyon sajnálom! Pihenj sokat!
Amicsek
Nekem ez a szurkálás tipikusan a méhszáj nyílását jelzi, a peteéréssel egy időben. :) Hajrá! :)
Plumról tudtok valamit? Pár oldalt végigböngésztem, de rengeteget minden történt az elmúlt hetekben.
Éppen úton Salzburg felé. ☺
Ma így állok.
Kellemes Mikulást!