Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Klau84
2014-12-06 20:42:22

Dmonalizi!Ird ám meg reggel,h mi a helyzet,nagyon biztató a görbéd :) Nekem eddig a 26. napon mindig lement a hőm,kíváncsi leszek a holnapra!Szép estét mindenkinek :)
KLANITA
2014-12-06 19:16:34

Erika- Örülök hogy jobban vagy!! Nekem is magától ment el a baba a menstruációval elmentem a dokihoz azt mondta hogy kitisztultam és ha a következő mensi rendesen megjönn és a mensi is rendes ideig tart lehet újra probálkozni. -nekem most ez a 3. hónap és szerintem most volt peteérésem eddig nagyon rövidek voltam a ciklusaim (19-20 nap). Érdemes lenne várni ahogyan szülés után is kell várni 6 hetet itt is biztos van türelmi idő. Más hogy is örömet szerezni föleg egy pasinak és igen neki is türelmesnek kellene lenni-e, hiszen műtéted volt.
Klau84
2014-12-06 19:02:05

Erika!
Én legközelebb csak 20-án találkozom a párommal,nem tud addig hazajönni :( Eddig úgy éreztem talán lesz baba,most megint ott tartok,hogy tuti nem :( Gondoltam holnap tesztelek egyet,de túl korai,meg kell még pár nap reménykedés!
Most tényleg én is azt mondom,hogy próbálj máshogy a párod kedvére tenni,pihenj legalább 1 hónapot!!Erősödjön a szervezeted!egyik munkatársamnak is volt kaparása,hétfőn megkérdezem,hogy neki mit mondtak!
Moha13
2014-12-06 19:01:50

Erika!

Most ért egy hatalmas trauma, és nem csak lelkileg, hanem testileg is. Ez egy gyászidőszak...ha úgy vesszük...:(
Most komolyan ez a legnagyobb gondja a párodnak, hogy ő szerelmeskedne? Lehetne megértőbb...hisz egy műtéten is túl vagy...:X
...már ne haragudj, de a párod amúgy teljesen normális? :X

Lehet, megint sértő voltam, és elnézést érte, de tényleg nem értem...
jniki82
2014-12-06 18:59:57

Erika,

nekem is azt mondta doki, hogy várni kell minimum 3 hónapot!azzal magyarázta nekem a doki, hogy a méhszáj ilyenkor igazodik vissza rendesen és a korai terhesség ismét vetéléssel végződhet.Nem szabad fürödni sem, csak a zuhany.Nagy ilyenkor a fertőzés veszély.
De kérdezz rá a dokidnál!ahányan vannak annyi félét mondanak ez tapasztalat!
Moha13
2014-12-06 18:57:33

Ja, egyébként ismerős orvos is azt mondta, hogy vetélés után időt kell hagyni a szervezetnek, mert ha utána azonnal összejön, nagy az esélye az újbóli vetélésnek.
Moha13
2014-12-06 18:55:32

Erika12
HA volt egészségügyi kaparás, én úgy tudom, kell 2-3 hónap szünet, hogy odabenn minden szépen helyreálljon. Legalábbis, én így tudom. Elvileg ezt a dokinak el kellett volna mondania.
Nálam simán felszívódott, ezért a doki szerint nem történt odabenn semmi katasztrófális, lehet próbálkozni azonnal. Viszont a kaparás egy beavatkozás, sérül a méhnyálkahártya, én a helyedben 1 ciklust egészen biztosan kihagynék a biztonság kedvéért. de mondom, én úgy tudom, hogy 3 hó pihenés illik ilyenkor. de biztos ír majd valaki,aki már átesett ilyenen és tudja...
Erika12
2014-12-06 18:52:43

Klau nagyon szép a görbéd!!A párod mikor jön haza?Az enyém haza jött,szerelmeskedne de tiltakozok.De nagyon sajnálom,hétfőn megy vissza csütörtökön megint jön haza.Olyan gyengéd !Mit csináljak?Mondtam megkérdezlek titeket!Jól érzem magam !
Erika12
2014-12-06 18:34:52

Nagyon sokan vagyunk már itt,sok a név! Én ha írni szoktam vissza kell nézni a nevet mert elfelejtem!:D A fiamnak a vér hígítóval, nagyon meghígították a vérét még a vizeletébe is van vér.Elvették tőle a gyógyszert.Már ő is jól van !
popi532
2014-12-06 18:21:56

Erika ! Amúgy tavaly októberben nekem is volt egy ilyen csak nekem a pozitív teszt után megjött rendes időben és ki is tisztultam nem kelett kaparni.Januárban pedig terhes lettem újra.Most a doki szerint lelki okai vannak annak,hogy nem jön össze.Nem tudnám a tragêdiánkat újra végig csinálni.Úgyhogy fel a fejjel.Sikerülni fog!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!