Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Klau84
2014-12-07 06:17:52

:( igazam volt,csökkent..ugyanolyan,mint az előzők :(
Amicsek
2014-12-07 01:03:36

Erika!

örülök,hogy jobban vagy,s annak is,hogy vissza jöttèl közènk! Így kell ezt csinálni! ;)
Nem szívesen mondok ilyet,mert nem vagyok jó pèlda a vetèlès utáni szexre,de az enyèm után egy hèt telt el,nem vártam. A kislányom,aki most 14utána fogant meg,s semmi gond nem volt se vele,se velem.De ezt csak halkan mondom,mert nyílván kell valamennyit várni...!
Mindenesetre babóca projekre csak bátorítani tudlak!Azèrt is örülök,illetve örülünk,hogy vissza jöttèl,mert abszolult ugyanazèrt a cèlèrt tartjuk egymásban a lelket...Szeretni ès szeretve lenni olyan,mintha kèt oldalról sütne ránk nap. :)
Erika12
2014-12-06 22:43:15

Ági,Donaliza,Klau magas hőt drukkkkk nektek!Holnap írjatok mi újság!
Erika12
2014-12-06 22:37:53

Köszönöm Orsi az együttérzést!
Erika12
2014-12-06 22:35:52

Jó szívem! Nagyon is kényeztet most is pihenjek le teát főz mosogat porszivóz egész nap körülöttem forog hétfőn megy vissza.Klau nagyon szeretem!
Orsi1977
2014-12-06 22:32:54

Udv Mindenkinek!

Csak ritkan irok, de gondoltam most megint bejelentkezem.

Erika nagyon sajnalom, ami veled tortent. Fel a fejjel!
Remelem sok pozitiv tesztrol hallunk majd itt hamarosan.

Boldog Mikulast Mindenkinek!

Bar eddig meg egyszer sem volt pozitiv teszt eredmenyem. Azert titokban remenykedek, hogy hamarosan (mondjuk ebben a ciklusban) fordul a kocka.
Ket ciklussal ezelott sok terhessegi tunetet produkaltam, de csak egy 5 cm-es petefeszek cisztat talaltak. Ki gondolta volna, hogy 37-os reggeli homersekletet, gyomoregest hanyassal, meg tobb oranyi szedulest is okozhat. Szerencsere ugy tunik, hogy mar felszivodott.

Jovo hetre nem varom....
Klau84
2014-12-06 22:29:17

Kényezteted máshogy :) Meg sok közös program,sütés-főzés,sétálás,kirándulás,tudom éjszaka csak megjön a kedv,de ez most az ő kényeztetésének 3hete lesz :) Neked meg türelem!!
Erika12
2014-12-06 22:23:29

Moha nem sértettél meg egyáltalán! Én is így gondoltam,pihenek nehogy baj legyen!Nem erősködött ő !-Csak tudod hogy van ez!Azt mondta.Kívánlak ,de tudom hogy még nem szabad!Annyira szeretem !Puszilgatott minden hol, még a lábamat is annyira gyengéd ember.Szó sincs erőszakosságról!Klau azért kérdezd meg!Nekem nem adtak felvilágositást.Nagyon ritkán vagyunk együtt 1 hónapba 2 alkalommal,most haza jön az ünnepre 3 hétre ,és nézni fogjuk egymást?
Moha13
2014-12-06 22:20:14

PLUM!!!!!!

Merre vagy? :(
KLANITA
2014-12-06 20:57:07

Ági, Domanliz, Klau szurkolok nektek nagyon. Írjatok holnap mi újság!!! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!