Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erika!Nagyon nagyon sajnálom :( Pihenj sokat,lazítsatok 1-2hónapot és utána újult erővel!!sokat gondolok Rád,ne add fel,kitartás és sok erőt nektek.Velem minden okés.Majd jelentkezz,ha nem itt,akkor emilben.puszillak
Zonett
2014-12-04 20:33:47
Erika12
Fogadd őszinte együttérzésem! Tiszta szívből kívánok neked mielőbbi gyógyulást!
jniki82
2014-12-04 20:15:51
ERika,
sajnálom nagyon!:(
Nem könnyű mit mondani, tudom mit érzél vagyis nem tudom, mert nem érzem, de sejtem!Vigyázz magadra, erősödj meg és hajrá újra!
Magán doki pedig átlagban olyan 10-körűl van egy rendelés!
Erika12
2014-12-04 20:15:42
Köszönöm klanita sírok álandoan,nembirom abba hagyni.A párom is sírt és jön haza ma!!!
KLANITA
2014-12-04 20:13:04
Erika12- nagyon sajnálom :-( , probálj meg pihenni és gondolja arra hogy ott vannak a gyerekeid, (vannak akiknek egyse lehet) én is erre gondoltam meg arra ha nem volt életképpes jobb hogy most történt, mint késöbb. Jobbulást. :-((( Sajnálom.
Erika12
2014-12-04 20:06:40
Sziasztok itt vagyok.Elvesztettem a babám:( Voltam a sürgősségin ,reggel az volt az első ömlött belőlem a vér.Most jöttem haza 5 órát pihenni kellett .Egészségügyi kaparást kaptam.:( Darabokba jött belőlem a vér.Azt mondták idős vagyok és ilyen megtörténik.Keressem fel a nőgyógyászom és beszéljük meg a továbbiakat,ha gyermeket szeretnénk.Vizsgálatok labor meg minden.Tudjátok mennyibe kerül egy maszek nőgyógyász ? Nagyon elvagyok keseredve:( Megfogat és nem maradt velünk.Klau te hogy vagy? Kiscsillag vigyázz magadra!Fekszem le mert jártányi erőm ,pihennem kell.Nincs tovább kedvem hőt vezetni,most egyenlőre.Majd jelentkezem,össze kell szednem magam testileg lelkileg.
Amicsek
2014-12-04 18:16:21
Köszi ,hát remèlem nem jön meg,amùgy most volt mèg csak ovum.Nálam is volt már ilyen,de nincs rendszeresen havonta,mint a mensi.
Másik kèrdès,a főoldalon mièrt csökken folyamatosan a megfogant babák száma? Olyan rossz ezt látni ... :(
jniki82
2014-12-04 17:47:18
Amicsek,
nálam a mensi jele szokott lenni!!Mármint minden hónapban amikor megjött előtte valamikor érzek ilyet, de csak egyszer.Abban a hónapban amikoe összejött a baba akkor nem éreztem!
Nem, akarlak elkeseríteni remélem nálad nem ez lesz!!!
tomka
2014-12-04 17:41:26
Mejja,
nekem is magas volt a prolaktin-szintem, és kaptam rá Bromocriptint, ami néhány hónap alatt rendezte az értéket. Mondjuk baba azóta sincs, de ez más kérdés.
Amicsek
2014-12-04 17:15:39
Csajok!
Bár mèg beágyazódás tuti nem lehet,de mit jelent az,ha a hüvelybe erős èles szúrást èrez az ember? Èreztem már ezt règen is,csak fèl percig tartott,de mègis mi lehet ez? Suliba órán tört rám,s csak összeszorítottam a gátizmot,s elmùlt.