Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Van itt olyan akinek magas a prolaktin szintje??ÉS OLYAN AKINEK PROBLÉMÀJA VAN VAGY VOLT VELE DE SIKERŰLT TEHERBE ESNIJE MERT ESETLEG GYÓGYSZERREL RENDBETETTÉK ES AZOTA MINDEN OK???
Dmonalizi
2014-12-04 08:50:20
Sziasztok.Én így.:)
popi532
2014-12-04 08:43:50
Jó reggelt.Én ma így megint kihalványult az ovu.nem tudom miért ugrál a hőm.Beteg sem vagyok.
Moha13
2014-12-04 08:28:40
Amicsek
ÉS semmi tüneted ne volt? Mert nekem is megjött a múltkor, teljesen normálisan, de 10 nap múlva elkezdtek furán fájni a melleim, akkor csináltam tesztet ami pozi lett. Furi lehet, amikor semmi jele...és mégis.
Mondjuk azóta szerintem beképzelek dolgokat, mert most is olyan furi a mellem...de csináltam tesztet, totál negatív. Eddig legalább ha megjött, megnyugodtam, hogy lehet készülni a köv. ovura...most meg mindig arra gondolok, hogy a múltkor is megjött, mégis, hát akkor lehet, hogy most is. Szörnyű...
Moha13
2014-12-04 07:18:03
Lemaradt a görbém, bár, nem túl érdekes egyelőere...hullámzik, mint a tenger...
Moha13
2014-12-04 07:17:10
Jó reggelt!
Fantasyc
Én is vérszegény vagyok, de a doki nem ajánlott semmit, mert éppenhogy 1 értékkel van a hemoglobinom a referencia alatt...
Tegnapelőtt érkezett meg a spirulina tablettám, ez állítólag erre is jó, mert van benne jól felszívódó természetes vas. Az internetpatikáról rendeltem, ott most akciós a biomenü bio spirulinája.
meg ezt találtam: http://kismamadietablog.hu/tablazatok/vastartalmu-etelek-tablazata
Ági41
2014-12-04 06:27:18
Jó reggelt!
Én is csatlakozom.☺
Klau84
2014-12-04 06:24:22
Jó reggelt!én is csatlakozom a ma szép a görbém csapathoz :) Szép napot Nektek!
Amicsek
2014-12-04 06:17:30
Erika,az orvoshoz èn is elmennèk a helyedben!
Azonban èn úgy tudtam meg 14ève hogy terhes vagyok a lányommal,hogy már 3hónapos kismama voltam mikor az első jelek kezdődtek.Addig semmi.A mensinek vèlt vèrzèsem is időben jelentkezett,csak kevesebb.Ezèrt nem tudtam,hogy terhes vagyok.
Nèzzètek milyen szèp a ma reggelim.Tudom mèg korán vagyok örülni,de 36.8 mèg sose voltam. :D
KLANITA
2014-12-04 05:02:43
Jó reggel!
Én ma így, igéretes. :-) Szerintettek?
Kiscsillag- köszi a görét. :-) Ha vannak híred írj (orvos stb) Szépséges karácsonyt a kis angyalkával. :-)
Van itt olyan akinek magas a prolaktin szintje??ÉS OLYAN AKINEK PROBLÉMÀJA VAN VAGY VOLT VELE DE SIKERŰLT TEHERBE ESNIJE MERT ESETLEG GYÓGYSZERREL RENDBETETTÉK ES AZOTA MINDEN OK???