Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klanita voltam orvosnál rendben minden.Én is gondoltam hogy ovu nem volt még,de fájdalom az van.Itt a görbém,felment a hőm 4 tizedet.
Szitakötő
2015-01-18 09:24:11
Sziasztok!
Ismét itt vagyok én is egy kicsit okosabban , mint egy héttel ezelőtt. Akkor még azt hittem,hogy a 8Napon van az ovum és aggodtam hogy ez tul korán van, de ehelyett kiderült, hogy a 15-16. Napon van. Amúgy mindenkinek ajánlom az ultrahangos peteérésvizsgálatot, akinek nem egyértelmű hője alapján mikor van ovuja. Nekem nagyon szépen lehetett látni folyamatot ahogy növekszik a pete. Csak sajnos pont ezekben napokban kellett elutaznom, ugyhogy ebben a hónapban nálunk nem várhato baba. :(
Ági41
2015-01-17 20:54:45
Sziasztok!
Ma 8.40-kor mértem 36,78 fokot. Hétköznap 5.45-kor mérek. Lehet, h a mai mérésből le kéne vonni 3 tizedet.
A görbém így áll:
KLANITA
2015-01-17 20:47:31
Szia!
Erika12- Örülök hogy újra itt vagy, gondoltam rád hogy mi lehet veled!! :-) Lehet nem volt ovud, de majd csak lesz. Voltál azóta orvosnál?
Nekem is elég nehezen áll helyre 19-22 napokra jött, legutóbb 28-ra ennek már örültem. Most remélem hétvégén van lesz az ovum. :-) Rajta vagyunk a dolgon. Kisfiam kitalált hogy a mamáéknál alszik örülök neki :-), mert amúgy velünk alszik egy szobába. :-/
Jó éjt! ;-)
szevike88
2015-01-17 20:38:40
Sziasztok!
Sajnálom csajok, hogy új ciklusnak néztek elébe!
Moha nem akarsz elmenni vizsgáltatni magadat? Hátha csak apróbb problémát kell helyre tenni, és máris jöhet a baba!
Erika! A görbéden nem nagyon látszik, hogy volt-e ovu. Én azt mondanám, hogy sajnos nem volt.
Csajok! Ha elmegyek IR vizsgálatra, akkor annak rögtön kiadják az eredményeket? Mármint a terheléses cukor vizsgálatkor? Elvileg most várom a dokimtól vissza a beutalót, és jövő héten megyek megcsináltatni. Utána meg az eredménnyel vissza a dokihoz.
Erika12
2015-01-17 19:09:50
Klanita, Fantasyc ,Moha13 sziasztok újra itt.Itt a görbém egy nulla, ovut nem is látok, ciklus 6. napjától tójás folyás,16.naptól krémes még nem jött meg 15.én,16.án kellet volna, de lehet nem is volt ovum?Mit gondoltok?Itt a görbém.
RDalma93
2015-01-17 18:13:30
Sziasztok! Tegnap 2körül csinaltam meg az ovu tesztet. Negativ lett.Meg varok mert ketto honapja hagytam abba a fogamzasgatlotefogamzasgatlot amig szedtem 28napos volt pontosan de most 38napos volt...ilyen a gorbem
KLANITA
2015-01-17 15:08:33
Sziasztok!
Sajnálom csajok! :-(
Én így állok, bár behúzta, de nem hinném hogy akkor volt mert csak 1-1 fok változások vannak. Ma viszont elég nagy mennyiségű nyákom volt, mág régen nem volt és mivel hétvége van még jó is lenne az időzités. Biztató :-)