Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziiasztok!
Nekem is kétpontos volt a mérés, de nekem volt vércukor is, meg terhelés is.
Klanita! Szorítok! :)
Gyöngyvirág! Én teljesen kihagyom a fehér lisztet, rizset, tésztát, krumplit az étrendemből, a cukor is olyan amit lehet enni akár cukorbetegeknek is. Szerinted ez befolyásolhatja az eredményeket?
KLANITA
2015-01-28 07:41:34
Sziasztok!
Ma is jó. :-) Már csak pár nap és kiderül, ha fent maradna a hőm pén-szom tesztelnék.
Ági, Popi szépen álltok. :-) Csak így tovább.
Szép napot mindenkinek.
Gyöngyvirág88
2015-01-28 07:27:26
Amúgy ezt a leletelemzést, amit küldtem, ezt is ők adták ki.
Gyöngyvirág88
2015-01-28 07:26:27
Fantasyc
Én 3 hónap alatt fogytam ezt le, utána lettem terhes, akkor abba kellett hagynom a sportot, és január elején álltam neki újra.
Moha
Szerintem kérj egy 3 pontos cukor-inzu vizsgálatot, és egy jó dokit kell keresni.
Ha pestiek vagytok, ajánlom a Mensmentist, ott erre vannak specializálódva, nagyon jó dokik vannak és van dietetikusuk is. Igaz, nem olcsó, de az, hogy babád legyen és kiderüljön a baj, szerintem megéri :)
popi532
2015-01-28 06:22:08
Ági.Biztató a görbéd.
Ági41
2015-01-28 06:10:37
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggelre sokat ugrott a hőm, a tegnapihoz képest.
popi532
2015-01-28 05:47:01
Jó reggelt.Ma így.Ma viszem az új munkahelyemre a papírjaimat és kiváncsiságból ellőttelm reggel egy tesztet ami negatív lett.Tudom ,hogy még korai volt de reménykedtem hogy ha babás vagyok kiderűl mielőtt elintézik a bbejelentést.Elég magas még mindig a hőm .
Mejjja
2015-01-28 04:43:12
Fantasyc tudod miert ne legyel szomoru??? 1:Mostmár tudod mi a probléma gyökere es kitudod tövestől tépni ;) azaz mostmar egyre kozelebb vagy a babához :) nekem azt mondta a doki ha mar igy alakult örülni kell neki mert megvan a megoldas es nemkell tovabb keresgetni tovabbi vizsgalatokat elvegezni. 2 : egeszseges leszel a sport es a megfelelő taplalkozasnak köszönhetően es bomba nő leszel ;) . EGYHONAP ES MAR LATHATO A VALTOZAS A CUKOR MENTES HONAPOM UTAN A BOROM IS SZEBB.A hajam elkezdett visszadusulni.... es folytathatnam még..de akkor elkesnek a munkabol.A lényeg hogy csak pozitivan mindenben a jot kell meglatni.Elso gyogyszeres honapomban még a rendes ételt sem kivantam nemhogy az edeset :) fogytam 1,5 honap alatt 6 kilot.Fel a fejjel.Szep napot nektek.
Fantasyc
2015-01-27 22:03:10
Moha, ezek szerint neked is IR-ed lehet? én nem tudom, csak a leírtak alapján gyanús. Olyan idegesítő, hogy az orvosok ezeket a nyilvánvaló vizsgálatokat nem végeztetik el, pedig ezt kellene először. Nekem is csak 2 pontos vizsgálatom volt, de ezekkel az adatokkal sem tudok mit kezdeni. Kezdetnek elég, de jó lenne látni a végét is.
Moha13
2015-01-27 21:55:46
FAntasyc
Majd írd meg, mit mondott a doki. Ebből már el leet indulni valamerre...
Most nagyon pipa vagyok, mert nekem az endomókus csak inzulint kért...és azt is csak 2 pontosat. :X
Eremények:
Inzulin 0 - 2.0 mIU/mL
Inzulin 120 - 25.1 mIU/mL
Ezek szerint nálam ez nem jó, mert nem tért vissza a kiindulóértékre, de még az itt emlegetett max. 5x-ös értéknek is több, mint duplája. :(
Valaki tudja, hgy ez mit jelent?
Ki fogok harcolni egy normális vizsgálatot. Amiben van vércukor, inzulin és 3 pontos legalább.
Nekem is kétpontos volt a mérés, de nekem volt vércukor is, meg terhelés is.
Klanita! Szorítok! :)
Gyöngyvirág! Én teljesen kihagyom a fehér lisztet, rizset, tésztát, krumplit az étrendemből, a cukor is olyan amit lehet enni akár cukorbetegeknek is. Szerinted ez befolyásolhatja az eredményeket?