Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2015-01-27 11:48:48
 
Szerintetek hogy lenne jó az új topik?
Én úgy gondoltam, hogy mindenki megcsinálná a saját Jónás naptárát, és vezetné itt a görbéjét, és ciklus végén az új fórumba feltöltené a sikeres vagy sikertelen ciklust, így látnánk, hol volt a görbe szerinti ovu, megírná, mikor voltak a Jónás-napok és hogy pontosan mely napokon próbálkoztak a ciklusban. Egyéb ötletek?
Moha13
2015-01-27 10:24:23
 
Én sem tudom percre pontosan, csak azt, hogy este 8 körül. Megcsináltam 19.00-ra, 19.30-ra, 20-00-ra és 20.30-ra, ugyanaz jött ki...úgyohgy szerintem fél-1 óra eltérés még nem vészes, végülis a holdállás sem ugrál óránként.PErsze biztos van olyan is, hogy valaki pont úgy születik, hogy vált a hold, ilyenkor percek is számíthatnak, nemtudom. Próbálgassátok ki szerintem néhány lehetséges időponttal, és nézzétek meg, változik-e az eredmény.:)
RDalma93
2015-01-27 10:24:19
 
Én se tudtam, percre pontosan, csak kb... én is kitöltöttem mindkettőt, kíváncsi leszek :)
KLANITA
2015-01-27 10:20:50
 
Fantasyc- igyekszem. :-) Beteg lettem a kisfiam úgyhogy a héten itthon leszünk, stressz és fáradság mentes hetem lesz.

Popi- Szép a kislányod. Szép a görbéd.
szevike88
2015-01-27 10:14:13
 
Moha! Én is jövök Jónás naptárazni! Én megcsináltam már a napokat kb. egy hete az angol nyelvű oldalon. Amit másodszorra belinkeltél azon is ugyanaz jött ki, mondjuk nekem ez jobban tetszik, hogy a pontos napot írja ki.
Ja annyi még, hogy ha nem tudom pontosan óra percre hogy hánykor születtem? az nagy baj, és nagy eltérést okoz?

Szerintem nyissuk meg azt az új fórumszálat :D
Moha13
2015-01-27 10:00:38
 
Itt pontosan le van írva, hogyan kell használni az elsőp angol nyelvű oldalt, mikre kell kattintani lépésről lépésre:
http://www.babatakarok.hu/node/30

:)
Moha13
2015-01-27 09:59:14
 
https://www.astro.com/cgi/awd.cgi?

Itt lehet. regisztrálni kell, megadsz egy e-mailt és egy jelszavat és ezekkel azonnal be is léphetsz.
Amikor beléptél, meg kell adnod a születési adataidat, ezeket mented, és kiad egy új oldalt, ahol kiválaszthatod, milyen horoszkópot szeretnél, és ott átváltasz a Special Charts -ra, ahol lenyitod a listát és kiválasztod az utolsót, a holdnaptárat.

De van egy egyszerűbb is:
http://www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp

Itt nem kell regisztrálni meg st, csak megadod a születési adataidat és kiadja a jónás napokat. A megadott időpont előtti 3 nap a nyerő, Jónás doki ajánlása szerint a legjobb a megadott időpont előtt 24 óra. :)

Mindkettőt megcsináltam, ugyanazt a napot adja ki, csak előbbi naptár stílusban, így ha kinyomtatod, lehet rajta jelölgetni a mensit, ovut.
Ennek a cikknek az alján a linkre kattintva ("ide kattintva") egy jó leírás az egészről: http://www.benso-iranytu.hu/tag/jonas-naptar/


RDalma93
2015-01-27 09:44:15
 
Én is szeretnék csatlakozni a jónás naptárhoz, be linkelnéd ahol lehet csinálni?
Fantasyc
2015-01-27 09:39:51
 
Klanita, popi, hajrá felfelé!! :-)
Ági, remélem neked is megfordul.

Moha, engem érdekelne ez a Jónás módszer, ha megtennéd, hogy beteszed a linket, hogy hol csináltad a naptáradat. Még nem sokat tudok róla, de ma utána olvasok. :-)

Szóval élménybeszámoló:
Ma voltam IR vizsgálaton, mondanom se kell, hogy nagyon rossz az a lötyi. Vittem citromot, de még így is gázos. Azt hittem, hogy édes limcsi lesz, de nem. :-P

amíg vártam bementem az endomókushoz. Vittem a leleteimet, de mintha futószalagon lettem volna. Én nem szoktam szapulni az orvosokat, de ez kritikán aluli betegellátás volt. Megnézte a leleteimet és kérdezte, hogy voltam-e beteg, én mondtam, hogy nem. Kézzel kitapogatta a pm-et, de nem érzett elváltozást. Kérdezem, hogy miért ez a nagy eltérés, azt mondta, hogy ne izguljak, mert ez csak egy leesés. Nem kell foglalkozni vele. Szedjem tovább a bogyómat, írt még fel belőle és áprilisban menjek vissza. Kérdeztem, hogy mitől lehet, hisz n babát szeretnék, ezért kérem ezeket a vizsgálatokat, azt mondta, hogy ne izguljak, csináljak mindent ugyanúgy. Kérdeztem a többi csillaggal jelölt értékemet, azt mondta, hogy ezek teljesen jó értékek, nem tudja, mit problémázok vele. Teljesen elkeseredtem, nem tudom, mi tévő legyek. A környéken nem tudok más dokiról, lehet fel kell mennem Pestre, de akkor mi értelme ezeknek az orvosoknak, csak kapják a pénzüket és nem segítenek.Most a 21. napi vérvételt megvárom, addig próbáljak változtatni, vagy az kihathat az eredményekre??? Azon gondolkozok, hogy 1 hónapig csak a jódos vizet innám, kíváncsi vagyok, hogy a természetes módszer mennyit ér. Vagy csak a bogyót szedjem, de sajna az nem vitte le eléggé, ezért kezdtem el szedni. Jajjjj, nem tudom. Szóval én Dr. Bénik Tamáshoz járok. Valaki esetleg tapasztalt valami jót is vele kapcsolatban???
Moha13
2015-01-27 09:34:30
 
A Jónás-módszerről:
http://eletora.blogspot.hu/2009/08/jonas-modszer-holdfazis-es-termekenyseg.html
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!