Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Besszz
2015-01-28 10:54:50

Köszönöm a választ Moha13 és Mejjja! :)

Még nem voltunk vizsgálaton, de már beszéltünk róla, hogy itt az idő elmenni.

Mejjja
2015-01-28 10:53:47

Javitas: szoval voltak olyan honapok mikor nem volt peteresem a rendszer megis bejelolte!
Mejjja
2015-01-28 10:49:39

Szia Besszzz! HA MAR EGY EVE PROBALKOZTOK AKKOR HA MÉG NEM VOLTAL ORVOSNAL AJANLOM HOGY MENJ EL KIVIZSGALTATNI MAGAD.Nekem az orvosom azt mondta hogy a hőmérőzés semmit nem ér.Igaza van nekem nem volt olyan honap mikor nem volt peteeresem sokszor a rendszer mégis bejelolte.Nagyon jo orvosom van csak pozitiv dolgokat olvastam hallottam róla.Azt mondta aki teljesen egeszseges annak 3 honapon belul ossze kell jonni a babanak akinek felev ott van pici problema de nem veszes akinek egy ev ott mar picit nagyobb baj ami persze nem zarja ki hogy osszejojjon ekkor vagy ezutan is csak nehezebben.Persze van olyan ismerosom is ketto sott harom is akik pajzsmirigyesek es megis szinte elsore sikerult nekik...szoval en mindenkepp ajanlanam a kivizsgalast..nem kell felni tőle en csak azt banom nem hamarabb mentem el.Es ez mindenkinek szol akkor is ha most kezdik a babaprojektet...lanyok nincs mit vesziteni tessek orvoshoz menni.Legfeljebb kiderul hogy minden ok.Ha meg van vmi problema akkor minel hamarabb kezelheto. ;)
Moha13
2015-01-28 10:47:48

Ja, lemaradt a mai görbém...
Moha13
2015-01-28 10:47:13

psermavizsgálat=spermavizsgálat

Moha13
2015-01-28 10:46:31

Bessz
Mivel nem mérsz a ciklus elejétől, nem lehet megmondani, volt-e már ovud. Ehhez egészben kéne látni a görbét. De talán a végére látszik majd valami...
Az alacsony alaphő utalhat pajzsmirigy alulműködésre, de lehet, hogy egyszerűen csak azok táborába tartozol, akiknek ilyen alacsonyan is normális és nincs semmi baj a háttérben.
Voltatok már bármiféle kivizsgáláson?
1 év után mindenképp kéne a párodnak egy psermavizsgálat, Neked pedig egy hormonsor és egy nőgyógyászati UH. A hormonsort a nődoki írja ki, és két vérvételt jelent a ciklus 3. napján és az ovu utáni 7. napon (eezt hívják 21. napinak, na de tudjuk, h. nem mindenkinek a 14. napon van az ovuja, ahogy a nagy könyvben meg van írva.)

Remélem, nem maradsz itt sokáig!
Besszz
2015-01-28 10:33:48

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt a tervezettbaba.hu-n.
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, az elmúlt pár napom csak azzal telt, hogy titeket olvastalak.

Mi a párommal már egy éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül. Már kipróbáltam pár praktikát mint a barátcsere, méhpempő. Most a hőmérőzéssel figyelem magam, ezért is szeretném a segítségeteket kérni.

Még csak pár napa mérem de nem tudom mennyire "normális", hogy alacsony a hőm. És szerintetek elképzelhető, hogy 10.-én volt a peteérésem?

Köszönöm a válaszotokat és mindenkinek sok siket!
Moha13
2015-01-28 10:13:24

Jó reggelt!

Ilyen ugrálás nem jellemző a görbémre ovu előtt...tegnap már megijedtem, hogy megvolt az ovum, de mára megint esett...tehát még időben vagyunk. :)

Amúgy érdekes, hogy a Jónás nap 23-án volt és ott emelkedett a hőm 2 napig is.
Tervezem, hogy megcsinálom a 2014-es J-naptárat és megnézem, akkor hogy alakultak az együttlétek.

Amúgy akinek épp mensire erik, szerintem mindenképp próbálkozzatok ettől függetlenül is a Jónás-napokon, mert sok ilyet olvasni, hogy sokáig nem jött a baba, aztán egyszer úgy esett, hogy mensi alatt voltak együtt, és lám...:)
szevike88
2015-01-28 10:05:16

Igen ez volt az első terhelésem!
Én már régóta diétásan élek, mert hamar hízok, nehezen fogyok. Mindig szénhidrát-csökkentett kenyeret eszek, a cukrot is mással helyettesítettem, de néha volt rizs, másfajta tészta. De a januárt, és annak is inkább a második hetét már abszolút minden "fehér" dologtól mentesen kezdtem meg.
Kíváncsi leszek az eredményre, nemsokára megyek érte, és amint tudom leírom nektek!
Gyöngyvirág88
2015-01-28 08:19:53

Szevike

Attól függ mióta hagytad el ezeket a dolgokat. Ha csak a terhelés előtti napokban, akkor nem hiszem, hogy mást mutatna, ha viszont régebben, akkor előfordulhat, hogy már szebb értékeket kapsz. Ez volt az első terhelésed?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!