Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ne csüggedj. Nekem azt volt a legnehezebb megszokni, hogy 5x kell ennem. Azt éreztem, hogy be sem fejezem, már újrakezdem... Szépen megszokod majd :) Megtanulod, mikor mit szabad enni, és pikkpakk menni fog :)
Feladni sosem szabad, hisz mindenkinek a baba a cél :)
Fantasyc
2015-01-28 19:27:26
Sziasztok lányok, üdv az újaknak is. :-)
szevike, látom, magas a 120 perces inzuin. :-(
Ma voltam házi dokinál, csak hozzá tudtam menni, mert máshova beutaló kell. Azt mondta, hogy az eredményeimből azt látja, hogy IR. A homa index nem számít, akkor is az, viszont nem olyan nagy az eltérés, szerinte ezt lehet kontrolálni gyógyszer nélkül is. Azért azt javasolta, hogy menjek endomókushoz, mert Ő jobban tudja, mivel lehet lejjebb szorítani az értékeket. Jövő héten még adok egy utolsó esélyt az endomókinak, de ha nem foglalkozik már ezekkel az adatokkal sem, akkor máshoz kell járnom. Próbálom elfogadni ezt a helyzetet, bár nekem nagyon nehéz. Nagyon odafigyelek, hogy mit eszek, de valahogy ma nem ment le semmi a torkomon. 1 szendvics és egy fél tányér leves a mai kajám és az is majdnem visszaköszönt. 5. napja mérem a súlyomat és azóta 1 kg lement. Lehet, hogy a tsh (mostmár túlmőködés)nálam így jelentkezik? 3. napja nem iszom az Aquajódot, kíváncsi leszek a 21. napi vérvizsgálat eredményeire.
kardvirag
2015-01-28 19:06:58
Sajnálom én is Erika!
Sajnos ma megjött a nemvárt....:(kezdhetjük az új hónapot...
Klau84
2015-01-28 16:41:16
Erika! Én is sajnálom...lehet még nem regenerálódott a szervezeted! :(
Nálam semmi...36.6 volt reggel a hőm,ilyenkor szokott megjönni..érzek valamit,de egyenlőre semmi...így rossz,hogy eddig nem mértem,most meg két napja megint elkezdtem..szerintem a méhpempő bezavart picit,mert tegnap 36,5 volt,ilyen alacsony nem szokott lenni.Következő hónapban mérek,meg megyek majd most vizsgálatokra,hátha okosabbak leszünk!
Kitartás!
Gyöngyvirág88
2015-01-28 16:15:30
Sajnálom Erika :(
Erika12
2015-01-28 16:09:58
Be is fejeztem,a ciklus 23.napjáig tudtunk együtt lenni.Nézzétek hová tette az ovum:{ Nekem soha életemben nem volt ilyen hosszú ciklusom.A teszt negatív .Megyek a nőgyógyászhoz ha 1 héten belül nem jön meg.Addig még csinálok tesztet.Majd írok.Klau84 hogy vagy?Drukkolok mindenkinek, hogy babás legyen.Itt a görbém.
Gyöngyvirág88
2015-01-28 15:34:54
Én mindent ki tudtam olvasni belőle :) És a terhességnél és végig fent maradt a hő :) Már könyörögtek a csajok a görbe láttán, hogy teszteljek végre :)
Jucus88
2015-01-28 15:31:27
Gyöngyvirág,ha igazak a leírások a hőgörbével kapcsolatban akkor nagyon reménykedem :)
Gyöngyvirág88
2015-01-28 15:25:25
Ez tuti hülyén hangzik, de én imádok hőt mérni :D
Mindig tudom, mikor mi történik :)
Jucus88
2015-01-28 15:17:37
Mejjja ,voltam persze elvben minden rendben ,van peteérésem,az eredményeim teljesen jók,30-32 naposak a ciklusaim.A honapban kezdtem el inni az Inofolicot,kipróbálom nagyon ajánlották.Múlt hónapban ovu teszteltem először ,akkor pozitiv volt a várt időben természetesen meg is tettük a lépéseket ;) de semmi :( ezért kezdtem a görbe vezetését
Ne csüggedj. Nekem azt volt a legnehezebb megszokni, hogy 5x kell ennem. Azt éreztem, hogy be sem fejezem, már újrakezdem... Szépen megszokod majd :) Megtanulod, mikor mit szabad enni, és pikkpakk menni fog :)
Feladni sosem szabad, hisz mindenkinek a baba a cél :)