Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
GRATULÁLOK!!!!! :):):)
Én emlékszem Rád, régi fórumozó vagy Te is, nagyon örülök, hogy végre megvan!!! :)
Bocs, hogy csak most reagálok, de most vettelek észre a hozzászólások között...:)
Írj majd légy szíves a reményhozónkba is! Köszi! :)
Moha13
2015-02-14 10:47:11
Fantasyc
Nekem tavaly a 3. napi progim 1,48 volt (ugyanaz a mértékegység, ami Nálad), a 21. napi meg 31,50. Amikor megkaptam, azt mondta a nő a lborban, hogy ez tök jó, ezek szerint szerint volt ovum. Aztán a nőgyógyász azt mondta, hogy háááááááát, lehetne kicsit több is. De hát ez ilyen. Gondolom, egyénfüggő is.
Fantasyc
2015-02-14 10:41:42
Sziasztok!
Besz, szívből gratulálok!!!! :-)
Moha, köszi, megnyugtattál!! :-)
Nagyon szép a görbéd, bár tudom nálad erre nem lehet sajnos alapozni. :-( Azért remélem rosszul érzed!
Vannak még szép görbék, én is reménykedek! Szorítok mindenkinek, nem szakadhat meg ez a babás hullám!!!
Moha13
2015-02-14 09:56:16
Bessz
Gratulálok! :)
Majd írj a reményhozóba is lécci!
Mennyi idő alatt jött össze? Biztos írtad már, mióta próbálkoztatok, csak nem rémlik...
Fantasyc
Jó lett a progid, ez az jelenti, volt ovu. Ez jó. :)
Én ma így, de már érz
Moha13
2015-02-14 09:55:23
Bessz
Gratulálok! :)
Majd írj a reményhozóba is lécci!
Mennyi idő alatt jött össze? Biztos írtad már, mióta próbálkoztatok, csak nem rémlik...
Fantasyc
Jó lett a progid, ez az jelenti, volt ovu. Ez jó. :)
Én ma így, de már érzem a holnapot...:X
szevike88
2015-02-14 09:31:19
Bessz! Neked pedig gratulálok a pozitív teszthez!
szevike88
2015-02-14 09:30:32
Ági! A 2,9-es TSH nem feltétlen olyan jó teherbe eséshez. Már hamarabb le kell vinni ha valaki babát szeretne, és mikor teherbe esik azonnal nézetni, hogy hogy áll, esetleg kell-e pótlás, hogy a babához is elegendő legyen.
RBesz
2015-02-14 08:12:05
Köszi Gyöngyvirág aranyos vagy! Én is drukkolok mindenkinek!
Gyöngyvirág88
2015-02-14 08:10:40
Azt látni, hogy baromi rossz helyre tette az ovumat :D
GRATULÁLOK!!!!! :):):)
Én emlékszem Rád, régi fórumozó vagy Te is, nagyon örülök, hogy végre megvan!!! :)
Bocs, hogy csak most reagálok, de most vettelek észre a hozzászólások között...:)
Írj majd légy szíves a reményhozónkba is! Köszi! :)