Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Micócicó!
Láttam itt már mindenféle pozitív görbét, már tudom, hogy teljes biztonsággal egy görbére sem lehet rámondani, hogy tuti pozitív teszt lesz a vége. Szerintem várj még 2-3 napot és próbáld meg újra. Meg szerintem a tesztnél sem mindegy, hogy mennyire érzékenyet veszel.
Gyöngyvirág88
2015-02-19 12:45:35
Kicsikincs
Nekem direkt ovu hőmérőm van, két tizedes pontossággal mér :)
Micócicó
2015-02-19 12:42:17
Sziasztok!
Csendes olvasója vagyok a fórumnak, pár hónapja tettem fel "tökéletes, sokáig magas hős" grafikont, ami a mégis a nemvárttal végződött. Most teljesen megzavarodtam. Az ovum szerintem a 10. napon volt, a rendszer 12.-re tette. Tehát tudtam, hogy kb. 24 napra fog megjönni. A fájások, derékhasogatás elmaradt, 23. napon egy barna pötty.Azóta 26.napon is csak barna alig maszatolás, hőm az egekben. Viszont csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Állítólag a menstruáció előtt 4 nappal már használható.Még várok, de egyenlőre semmi jel nem mutatja, hogy igazából meg akarna jönni.Szerintetek?
kicsikincs
2015-02-19 12:41:20
Következőleg kipróbálom a szájban hőmérőzést! Addig beszerzek egy másikat lehet egy hagyományos mérőt mert most csak digi van! :) De nem hinném hogy a digitális mérő ill, vaginálisan nem mutat jó hőt??!! :)
Vaditimi
2015-02-19 12:38:08
Fantasyc, jó korán kelsz :) Bár az utóbbi 1 hétben én is megébredek éjjel 3 körül, és utána csak forgolódok. Visszaalszom negyedórákra, de fél 5 után már csak szenvedek :(
fszonja
2015-02-19 12:10:30
Koszi Lanyok! Meglatjuk.
Fantasyc
2015-02-19 12:08:54
Sziasztok! Köszi, hogy biztattok, én is nagyon szorítok nektek!!!!
Nem telhet el ez a hét + teszt nélkül. :-)
Én minden reggel szájban mérek 4:20-kor. (hétvégén is)
Gyöngyvirág88
2015-02-19 11:54:23
Én is szájban mérem, minden reggel 7 körül :) +-5 perc van az ébredésemben :)
Vaditimi
2015-02-19 11:50:00
Én 3,5 évig sosem hőmérőztem... Most kezdtem. Minden reggel mérem, rögtön ébredés után, mindig ugyanakkor; én szájban mérem.
fszonja
2015-02-19 11:45:39
Akkor meg bizakodom hatha ;)
homerozni nem szoktam. Ha netan kellene hol meritek? Ciklus elso napjatol kell?
Láttam itt már mindenféle pozitív görbét, már tudom, hogy teljes biztonsággal egy görbére sem lehet rámondani, hogy tuti pozitív teszt lesz a vége. Szerintem várj még 2-3 napot és próbáld meg újra. Meg szerintem a tesztnél sem mindegy, hogy mennyire érzékenyet veszel.