Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fszonja!
Nekem 11 napig volt folyamatos ,,hasi fájások" két nap szünet és még mindig tart! Gőzön sincs h mi lehet mert ennyi ideig viszont nekem sem szokott fájni! De a hasam ,,puffad" :)
fszonja
2015-02-19 11:15:46
Mult het kedd ota furcsa a hasam. Neha beleszurkal, neha mensis gorcsszeru feszules.. a szurkalas sosem volt jellemzo, ezert bizakodom. A hasam nem nagyobb mint mensi elott szokott. Ket nap mulva tesztelek ujat ha addig nem jon meg. De mar 9 napj tart ez a hasi erzes, ez normalis?
Vaditimi
2015-02-19 10:59:10
Pont így vagyok vele én is. A ciklushosszaimat nézve tegnap kellett volna megjönnie, de reggelre leesett a hőm, így nem teszteltem, de még mindig semmi... És már a hasam sem szúrkál úgy... Nem tudom, de bízom... :)
kicsikincs
2015-02-19 10:57:52
..és tényleg olyan jó olvasni azok hozzászólásait akiknek sikeres teszteléseik voltak! :)Mindenkinek kívánok sok sikert és mielőbbi + teszteket! :)
kicsikincs
2015-02-19 10:55:31
Hát igen, ezzel én is így vagyok pedig látom a görbémen h nem az igazi de mégiscsak úgy van az h a remény... :D
Vaditimi
2015-02-19 10:37:24
Persze, mindenkinek mások az értékei, de ha nem jön a nem várt a napján, akkor már lehet tesztelni, és fszonja így volt :) még bármi lehet belőle :) tényleg közhely, de a remény hal meg utoljára :)
kicsikincs
2015-02-19 10:25:38
Vaditimi!
Lehet tesztelni már a 14. napon valóban csak ugye nem mindenkinek egy időben fogamzó képes. Látod nekem csak a 33. napon volt enyhe +, rá 2 napra már tuti volt!! :) Nézzétek csak!
Nekem 11 napig volt folyamatos ,,hasi fájások" két nap szünet és még mindig tart! Gőzön sincs h mi lehet mert ennyi ideig viszont nekem sem szokott fájni! De a hasam ,,puffad" :)