Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-02-21 18:11:17

Fszonja!
Azért új nekem most minden mert ugye 2 egészséges terhességem volt és ilyen sose volt h barnáztam. Ezért nem tom h ez most jo e vagy sem! A hőről viszont szintén fogalmam sem volt mert azt se mértem soha csak most. Szóval azt se tudom h mennyi lenne az alaphőm es h mikor is lenne pontosan ovum! Ha most ez a honap nem sikerül akkor jovo honapban talan megtudom
kicsikincs
2015-02-21 17:31:50

ÁGI!
Fogalmam sincs! Minden reggel azonos időben mérem percre pontosan!! 07:00-kor. Viszont ma pihis napom volt és hét után vissza aludtam egyből 10:30-ig! :) Majd megmértem a hőm megint és 37.0 volt!! :)

Fszonja!
Egyáltalán nem brutál főleg ma már szinte csak egy pici kis halvány barnám volt és ennyi! Szerintem holnapra már elmúlik teljesen!
Majd kiderül mi lesz de a hasszurka nem múlik! Szóval nem tom!!! :)

fszonja
2015-02-21 12:26:18

Kicsikics, ha nem brutal az meg jot is jelenthet. En tegnap bizonytalanodtam el eloszor, mert estere puffadatam es befeszult a hasam mint mensi elott szokott, erre meg is jott... addig csak szurka es kisebb gorcosok voltak.

Szoritunk!

Ma nem neztem hot de holnaptol fogok, bar ez ujdonsag lesz nekem.
Ági41
2015-02-21 12:16:36

Kicsikincs, mitől alacsony a hőd?

Igy állok, ma 8.53-kor mértem 37,09-et, ugyanis ekkor ébredtem.Hétköznap 5.50-kor mérek, így levontam 3 tizedet.
kicsikincs
2015-02-21 11:51:55

Sziasztok lányok!
Sajnálom,hogy nem sikerült ez a hónapotok de hátha a következő jobb lesz! Vagy csak viccelődik most veletek és mégiscsak.. :)
Fszonja!
Igen, érzem még a hasfájást, persze nem brutál módon de akkor érzem jobban mikor egy picit nehezebbet emelek! A barnázásom úgy tűnik mára már elmúlt de ezt csak estére mondanám biztosra! Mert napközben még vissza jöhet! 30. napomon vagyok,... meglátjuk mikor mi lesz! :)
Íme...
Gyöngyvirág88
2015-02-21 07:54:41

Jó reggelt Mindenkinek :)

Sajnálom Csajok, új hónap, reménykedés tovább :) Még egy jó párszor huncutkodhattok, hisz minden rosszban van valami jó :) :) :)

Kicsikincs, sajnos fogalmam sincs, ilyet én még nem nagyon láttam :/
fszonja
2015-02-21 07:44:27

Jo reggelt!

Vaditimi sajnalom! Ugy tunik nekem is, rozsaszineset produkaltam regggel... az biztat, hogy ket het mulva uj esely kozeleg. Fel a fejjel!

Kicsikincs neked tart meg a hasfajas?
Kepzeljetek nekem meg nem volt ilyen, gyakorlatilag 11 napig volt furcsa a hasam....
Vaditimi
2015-02-20 22:12:10

fszonja! Nekem úgy tűnik, megjött a nem várt, már barnázok :( de neked szorítok nagyon :)
kicsikincs
2015-02-20 21:54:15

Sziaa! :)
Gondoltam, hogy elfoglalt vagy azért nem jártál erre! :) Elég jó a görbéd!! Én már napok óta tartom... nem értem! :/
De a barnázásom nem múlik!! Nem tudom mi lehet ez? Szerinted?
Gyöngyvirág88
2015-02-20 21:51:37

Sziaa :) Bocsi, ma igen futkozós napom volt :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!