Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A rendszer jó helyre tette az ovut, kedden éreztem.
Vaditimi
2015-02-19 05:33:37
fszonja! Teszteltél?? :) Nekem lejjebb ment a hőm, így inkább nem próbálkoztam vele. Túl sok negatív tesztet láttam már az elmúlt 3,5 évben... Majd jövő hónapban :)
Katicabogár5
2015-02-18 23:12:54
Andi mindenképpen csak peteérés után kezd el szedni. Ha neked később van akkor később kell szedni. A doki szerintem az átlaghoz nézte. Nekem is később volt peteérés így később is kezdtem el a progeszteron pótlást. Csak én utrogestant szedtem a 14-15. hétig.
Sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást :-)
Andi1989
2015-02-18 22:28:33
Sziasztok! :)
Már régóta tagja vagyok az oldalnak, de egy ideje csak passzív figyelőként. Viszont most visszatérek, segítséget szeretnék kérni...
Röviden a történetünk... Idestova több, mint 3 éve várunk a babára.:( (Régebben volt egy vetélésem, de nem a mostani páromtól.)
Tavaly volt az esküvőnk, és eldöntöttük, ha addig sem történik semmi, akkor utána neki vágunk a miértek felkutatásának.
A férjem volt andrológiai kivizsgáláson, egy kis bacilust leszámítva rendben volt.
Nekem most januárban volt petevezeték átfújásom, méhtükrözésem, és egy küretem is egyben. Szerencsére a vezetők átjárhatóak, szervi elváltozás nincs. Viszont a szövettan eredménye szerint a ciklus második felében van probléma. Vagy nem tud kilökődni a petesejt, vagy kevés a sárgatest, hogy meg tudjon tapadni. (Hála istennek, hogy legalább ez kiderült..)
A dokim Duphastont írt fel. 15. naptól napi 2 szem, 3 hónapon keresztül.
Viszont az én ciklusaim 30-31 naposak, tehát ( a hőgörbe és az ovuteszt szerint is )a 18. nap körül van peteérésem.
Na most.. Ha én már a 15. naptól szedni kezdem a Duphastont, akkor lesz peteérésem, vagy ez nem befolyásolja? Vagy most nem értem...
Nem tudom, hogy be merjem-e szedni, nem csak még nagyobb kárt okozok-e vele...
A fura, hogy hormonsort nem csináltatott a doki. (vettek vért a 22. napon, műtét előtt, de nem tudom, hogy mit néztek belőle, mert nem kaptam meg az eredményt.)
Szerintetek csináltassak inkább egy teljes hormonsort, mielőtt beszedem?
Nektek mi a véleményetek róla? Szedett valaki közületek Duphastont ilyen céllal?
Teljesen tanácstalan vagyok.:(
Köszönöm szépen előre is mindenkinek, aki válaszol!
Szép napot Nektek!
A.
kicsikincs
2015-02-18 20:25:56
Kardvirág!
Szeretném ha úgy lenne ahogy mondod! :-)
Még van egy hét a nemvártig hát meglátjuk! Fura nekem most minden, barnázás idő előtt, vonalzó görbe.... :-)
fszonja
2015-02-18 18:37:47
én is szorítok neked! :) köszi, majd megírom. első ilyen alkalmam :)
Vaditimi
2015-02-18 18:33:08
fszonja! Szerintem holnap már tesztelhetsz! Szurkolok neked! Én is hasonlóképpen vagyok, mint te, a hőm reggel még fent volt, ha holnap is marad, én is tesztelek :)
fszonja
2015-02-18 18:10:50
Lányok, mikor lehet tesztelni? ha ma-holnap kellene NEM megjönnie :) akkor holnap reggel csinálhatok már egyet? mindenhol mást olvasok... nagyon izgulok, szurkáló érzésem van főként jobb petefészeknél, ami előzőleg nem volt. szorítsatok! :)
Moha13
2015-02-18 16:07:27
Adrienn830
Emlékszem Rád, örülök, hogy végre sínen van a dolog, szurkolok a lombikhoz!
Adrienn830
2015-02-18 15:56:15
VeDi84, nálam van a gond petevezető elzáródásom van állandóan 3 szor műtöttek már rá de mindig össze zárul. Tavaly szept és okt volt inszeminációm amik nem sikerültek és a dokim tanácsára kezdjük lombikot, 6 éve várjuk első babánkat. / év alatt olyan sok mindent kipróbáltunk bíztunk a sorsban hogy nem kell beavatkozás, de kell :( :) Immunrendszerem is fel kellett erősíteni meg műtéteim voltak amiből a felépülések nem 1-2 nap volt és bizony így telt el 6 év, mindig kísérleteztek rajtam is de eredmény nuku. Idén a márciusnak nyerőnek kell lenni.... bízakodóan állunk hozzá
A rendszer jó helyre tette az ovut, kedden éreztem.