Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-02-22 11:54:21

Fantasyc aranyos vagy, köszönöm, de nekünk most nem lesz baba. Sikerült a házvásárlás, fel kell újítanunk és nem akarom a Férjem magéra hagyni :) Ha beköltözünk, onnantól kezdjük újra :)
Fantasyc
2015-02-22 11:24:47

Sziasztok!

Gyöngyvirág, ne vonzd be a rosszat!!!! Ne arra készülj, hogy megjön, hanem arra, hogy nem, ilyet nem szabad!!! :-)
Pedig olyan szép volt a görbéd, tegnap direkt nem dicsértem meg.

Viktória, tényleg nincs még bejelölve, de görbe alapján én oda tenném, ahova tervezi.

Szorítok, hogy legalább 1 valakinek sikerüljön most is!!! :-)

Kicsikincs, én hcg tesztet szoktam használni, nem biztos, hogy jó olyan korán feltételekbe bocsátkozni, mert esetleg még nagyobbat csalódnék. Ha megfogan, de a korai szakaszban elmegy, akkor azt még nehezebb lenne nekem feldolgozni. Inkább úgy könyvelem el, hogy kicsit kitolódott a ciklusom.

Amúgy kedden megyek vissza a dokihoz és mivel a hormonvizsgálatból kiderült, hogy volt peteérésem, lehet kapok én is valami bogyót rásegítésnek, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd az eredményekre. Jövő héttől heti 2-3 alkalommal megyek edzeni, remélem a rendszeres mozgás is használ valamit. :-)
kicsikincs
2015-02-22 09:35:54

Lányok!
Valaki tud mondani nekem erről a ,,jósteszt"-ről valamit?
Hogyan is működik és mindent róla? :) Ez valóban használható vagy felesleges dolog??
Próbáltátok már?
kicsikincs
2015-02-22 09:31:46

Jó reggelt mindenkinek!
Mára így...lehet nekem is megjön 1-2 nap?? :)
Gyöngyvirág88
2015-02-22 07:36:08

Jó reggelt :)

Nekem 1-2 nap és megjön.

Viktória, még nem jelölte az ovudat, akkor sötétre fog váltani.
Viktória4
2015-02-22 07:19:32

Sziasztok!
Szerintetek jó helyre húzta a rendszer az ovumat?Még tegnap is éreztem szurkálásokat a jobb oldali petefészkemnél.Attól még lehet,hogy már korábban megrepedt a tüsző,vagy lehet,hogy csak most?
Köszönöm ha válaszoltok!Megy a drukk mindenkinek!
Vaditimi
2015-02-22 05:54:29

Fantasyc, sajnálom :( Remélem jövő hónapban másik klubhoz csatlakozhatunk :)
Gyöngyvirág88
2015-02-21 21:09:34

Fantsyc sajnálom :(

3-4 nap és jövök én is utánatok...
Fantasyc
2015-02-21 21:08:37

Sziasztok!

Én is beállok a sorba az új hónap új remény klubjához.
:-(
Vaditimi
2015-02-21 19:48:17

fszonja! Sajnálom, hogy neked sem sikerült, de majd legközelebb:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!