Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Adrienn!
Mi a pesti Kaáliba járunk. Február 23-án megyek vissza a leleteimmel, gondolom akkor fogjuk a részleteket is megbeszélni, hogy mit/hogyan/mikortól kell majd szedni/szúrni.
Én is nagyon várom már, nagyon bizakodó vagyok. Nálunk a kisfickókkal van probléma, elvileg nálam minden rendben. Bízom benne, hogy a kisfickók "megsegítésével" életemben először pozitív tesztet láthatok! :-)
És igen, a remény hal meg utoljára!!!!
Nálatok mi a probléma? Milyen vizsgálataid voltak?
Szurkolok Nektek! :-)
kardvirag
2015-02-18 12:33:30
Sziasztok!
Kicsikincs elképzelhető, hogy 8.napon volt ovud...de sajnos én sem értek nagyon a görbék kiértékeléséhez.
Szép napot!
Adrienn830
2015-02-18 11:44:00
Sziasztok!
VeDi84 Te hová jársz lombikra? Akkor márciusba együtt szurkolhatunk mert nekem is márciusba lesz első lombikom. Március 5.én 21 cn on hívtak be UH-ra + vérvételre. Mi Debrecenbe Kaáliba. Eredményt megvárjuk és kiírja doki a stimukat, juj nagyon várom már :D Sok sikert mindenkinek... Én sem adtam fel még remény hal meg utoljára
Moha13
2015-02-18 11:13:41
Én ma így...furi mensi, tegnap már csak pecsételtem, ma semmi.
Fantasyc
2015-02-18 11:03:41
Sziasztok!
Lányok, ne adjátok fel!!!!
Én így:
VeDi84
2015-02-18 10:10:55
Köszönöm szépen Gyöngyvirág88! :-)
kicsikincs
2015-02-18 09:26:49
...és hozzá teszem, a barnázásom nem múlt el ez a 3.napja. Viszon a bal oldalon fáj egy kicsit a hasam! :-(
kicsikincs
2015-02-18 08:36:12
Jó reggelt mindenkinek!
Ma ismét így ...
Vaditimi
2015-02-18 08:21:41
Jó reggelt mindenkinek! :)
Lassan itt van nálam a nem várt. Sajnos már kicsit szurkál a hasam, szóval nem látok sok esélyt... De a remény hal meg utoljára :)
Mi a pesti Kaáliba járunk. Február 23-án megyek vissza a leleteimmel, gondolom akkor fogjuk a részleteket is megbeszélni, hogy mit/hogyan/mikortól kell majd szedni/szúrni.
Én is nagyon várom már, nagyon bizakodó vagyok. Nálunk a kisfickókkal van probléma, elvileg nálam minden rendben. Bízom benne, hogy a kisfickók "megsegítésével" életemben először pozitív tesztet láthatok! :-)
És igen, a remény hal meg utoljára!!!!
Nálatok mi a probléma? Milyen vizsgálataid voltak?
Szurkolok Nektek! :-)