Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-02-23 13:07:44

Akkor gyógyulgass szépen! ÉS pihenj sokat! És várjuk az eredményed! :-) Minden jót! :-)
Gyöngyvirág88
2015-02-23 12:37:10

Kicsit lebetegedtem, köhögök, fáj a torkom. Holnap megyek a vérvétel eredményeimért és vissza az endos dokimhoz. Kíváncsi vagyok, változott-e valamit a helyzet :)
kicsikincs
2015-02-23 12:11:36

Köszönöm gyöngyvirág! Akkor megnézzük a mait is! :-) Azért gondoltam h talán beindult a hó végére mert ugye elején semmi sem látszik a görbén, a teszt meg erősödik! Veled mizujs? :-)
Gyöngyvirág88
2015-02-23 11:58:32

Kicsikincs ez még most se az igazi. Vagy ugyanolyan erősnek vagy erősebbnek kell lenni. Egészen addig negatív. Én tudok olyan embert, akinek mensi előtt volt egy ovuja és baba is lett belőle, de szerintem ez a ritkább.
kicsikincs
2015-02-23 11:41:29

Lehetséges, hogy hónap végén lenne ovum? Vagy csak azért mert meg akar jönni? (bár semmi jelét nem látom) annyi csak h az egyik mellem feszül. Vagy a mensinek nincs köze a teszthez? A hőm is leesett 2 tizedet most meg indul megint fel... Furcsa hónapom van igaz lányok?? :D Volt már így valaki vagy hallottatok már ilyen hó végi ovuról? Na és persze szerintetek ez + teszt egyáltalán? Mert nekem élőben nagyon annak tűnik a többihez képest meg főleg, de szeretném a véleményeteket nagyon! :)
kicsikincs
2015-02-23 11:23:34

Sziasztok lányok!
Ugye bár tegnap írtam nektek erről az LH tesztről h ha már elkezdtem akkor folytatom nem sok reménnyel így a 32. napon! :)
Most viszont mutatnék nektek valamit és kérném a véleményeteket!
Ez a tegnap esti tesztem.. http://kepfeltoltes.hu/150223/k_pek_228_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezek pedig az elmúlt napokról..nem olyan jó a minőség sajna de sztem össze hasonlítható... http://kepfeltoltes.hu/150223/k_pek_232_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És az elmaradhatatlan görbe.. :)
Klau84
2015-02-23 10:21:27

Bocsi,szarakodik a gépem :(
Klau84
2015-02-23 10:20:51

Sziasztok!én is eltűntem,mert beteg vagyok,a hőmet se tudtam mérni,mert napokig lázas voltam..azt szeretném kérdezni,hogy hogy zajlik,ha szeretnék ultrahangos peteérés nyomonkövetést?elmegyek a nőgyógyászhoz és csak úgy simán mondom neki?nem magánba járok,ott is megcsinálják? Elvileg megtudom ma a 21. napi eredményét,majd akkor is kérem a segítségeteket!előre is köszi!Gyöngyvirág neked is jobbulást!
Klau84
2015-02-23 10:20:48

Sziasztok!én is eltűntem,mert beteg vagyok,a hőmet se tudtam mérni,mert napokig lázas voltam..azt szeretném kérdezni,hogy hogy zajlik,ha szeretnék ultrahangos peteérés nyomonkövetést?elmegyek a nőgyógyászhoz és csak úgy simán mondom neki?nem magánba járok,ott is megcsinálják? Elvileg megtudom ma a 21. napi eredményét,majd akkor is kérem a segítségeteket!előre is köszi!Gyöngyvirág neked is jobbulást!
Klau84
2015-02-23 10:20:41

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!