Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt :/ Úgy néz ki, hogy sikerült beleesnem a megfázásba, reggel torokfájásra és köhögésre ébredtem :/
ToAdrienn
2015-02-23 08:36:48
Jó reggelt,
Mióta elkezdtem a barátcserjét és a cickafarkteát furi görbét produkálok, ovumnak is holnap kellene lennie, de ez alapján nagyon nem úgy néz ki.
ssency
2015-02-22 21:14:53
Vèlemény??
kicsikincs
2015-02-22 17:48:37
Viktória!
Köszönöm! Hát akkor úgy gondolom h ezt kihagyom, inkább maradok a du.-i ovus tesztelésnél! Bár mióta csinálom azóta csak negativ mind szoval nem sok ertelme de azert mar végig csinálom! :-)
Viktória4
2015-02-22 17:34:11
Köszönöm a válaszokat!
Kicsikincs a jósteszt úgy működik,hogy a 8.9. dpo-tól minden nap el kell lőni egy ovus tesztet és ha napról napra erősödik,akkor lehet esély a babára.De sokakat becsapott már.Amikor babás lettem(sajnos missed ab lett :-( )akkor nekem működött.Amikor nem voltam babás és csináltam,akkor volt ugyan halvány csík,de nekem nem erősödött.De olvastam olyat is,hogy erősödött és mégsem lett baba.
kicsikincs
2015-02-22 17:04:00
Fszonja!
Még igen, bár az ovum nem igen látni szóval nem bízom benne sajnos...de mensinek még nincs jele! :)
Örülnék ha nem is lenne!! :) 31.napom a mai, átlag 32 nap a ciklus....
Ha nem is tudod egy időben mérni a hőd, akkor sztem próbálj belőni egy olyan időpontot ami tuti, és ahhoz igazod! De mérd! :) Sok sikert neked is! :)
fszonja
2015-02-22 16:13:48
Kicsikincs, akkor te még esélyes vagy? :) úgy legyen! :)
szóval ha nem vagyok jó alvó, akkor is mérjek, aztán csak látni már az ovut rajta, ugye?
kicsikincs
2015-02-22 15:58:01
Fantasyc!
Olyankor milyennek kell lennie a tesztnek vagy ha van teszted megmutatnád? Kivancsi vok rá h milyen! :-)
Fszonja!
Tegnap estém nekem se volt féyes..olyan mintha a fél éjszakát nem aludtam volna! :-(
Viszont a barnám elmult ahogy remeltem! :-)
fszonja
2015-02-22 15:37:09
Lányok, mi van akkor, ha valaki nem alszik jól? éjjel többször felébred, vagy pl én ma is és tegnap is 5kor keltem (nem kellett volna, csak nem tudtam aludni) de mondjuk átlag fél 7-7-kor kelek. ilyenkor hogy működik a mérés?
Katicabogár5
2015-02-22 12:48:49
Gyöngyvirág majd most lesz baba :-) nekünk is akkor sikerült amikor nem is szerettem volna annyira mert munkanélküli lettem. Hát abban a hónapban összejött :-)