Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fszonja!
Köszönöm kérdésed jól vagyok! A barnázásom elmúlt kb 4 napig volt de tényleg csak pici, de mensinek nyoma sincs pedig már a 32. napomat taposom! :)
Remélem nem is lesz! :) A mellem egy kicsit fájdogált tegnap meg a hasam olyan furi, mert mikor lefekszek akkor sehogy sem jó! Olyan mintha egyfolytában nyomnám és kényelmetlen a vízszintes helyzet! :) Reggel hányingerre keltem de az még nem jelent semmit hisz jött már meg ilyen tünetekkel sőtt, ma kicsit jobban is fájdogál a hasam! :/ Szóval várunk! :)
Vaditimi
2015-02-24 12:28:08
fszonja!
Az első egy évben még nem kértünk segítséget. Úgy voltunk vele, hogy még friss a kapcsolat, de ha akar jönni a baba, akkor jöjjön :) Sajnos nem jött. Ez után kezdtük a kivizsgálásokat, az is igénybe vett pár hónapot. A párommal minden rendben, nekem is jók voltak az eredményeim. Így petevezeték átjárást-átfúvást csináltak. Kiderült, hogy az egyik petevezető lezárt... Aztán vártuk, hátha megtörténik a csoda... Az történt, hogy gerincsérvem lett, amit meg kellett műteni. Ez is pár hónapot tartott... De most már nincs mire várni. Bejelentkeztem nőgyógyászhoz, szeretnénk az inszemet. Itt tartunk most :)
Sajnos a candidáról nem tudok neked mit javasolni, de remélem találtok rá jó megoldást!
Archangel85
2015-02-24 12:05:41
Huh Vaditimi azért az se kutya. Én meddőségi klinikára járok debrecenbe. Egy év után kezdtünk el járni, csináltak vérvételeket, néztek ultrahangon. volt 3 hónap closti hónap, az sem hozott sikert. Férjnek spermavizsgálat volt még, nekem átjárhatósági, mire mindezen túl voltunk, ott volt, hogy eltelt még több idő , és mondta a doki, hogy akkor inszem. Én várni akartam még ezzel, teherbe is estem, de méhenkívűli lett. Ennek már 5 hónapja, januárban megint csak de elment. Úgyhogy nem várok tovább megyek szépen vissza és kezdjük mert ezt már nem lehet bírni idegekkel. És mondták, hogy fent áll az ikerterhesség lehetősége is, mondtam nem érdekel ha 2 is lesz, csak legyen már :)))
fszonja
2015-02-24 11:33:44
én még új vagyok nem ismerem a történeteket, így elnézést, ha kérdezek, azért, mert érdekel mi van veletek.
Vaditimi, 40 hónapnál jártok? de nem kértetek még segítséget? irigylem a kitartásod!
Kicsikincs, mi van veled? hogy van a barnázás, elmúlt teljesen? ez jelezhet ám jót! :)
én most fogom abbahagyni a mensit. viszont lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. én elég sokat szenvedek candidától, kikezelnek, valószínű visszakapom a páromtól. ki írhat ki gombaölőt? diflucant pl? mert őt sosem kezelték. sztem neki is kellene.. házidoki kiírhat? tudjátok? mert a nődokimhoz most nem fogok tudni elmenni.
köszi! :)
VeDi84
2015-02-24 09:27:28
Kicsikincs - köszönöm szépen, mindenképp beszámolok a fejleményekről, hátha ezzel segíthetek valakinek! :-)
Adrienn830 - Te hogy állsz? Mikor kell menned? Ha jól emlékszem, Te is márciusi lombikos vagy.
Vaditimi
2015-02-24 09:20:47
Jó reggelt mindenkinek!
Archangel! Kicsit hasonló cipőben járok, mint te, de mi már a 40 próbálkozós hónapot is elhagytuk. Nektek mennyi időbe telt, mire az inszemig jutottatok? Mármint, mennyit kell várni rá, illetve milyen vizsgálatok szükségesek hozzá, hogy egyáltalán elkezdhessétek?
Gyöngyvirág88
2015-02-24 09:07:27
Köszi Csajok :) Fogalmam sincsen, hogy mi ez, hirtelen jött az egész. Ha túlélem, jelentkezek :)
Mejjja
2015-02-24 09:00:51
Sziasztok!Reg jartam mar erre.Gyöngyvirág gyugyulj meg hamar!!!Influenza jarvany van sok ismeros rokon beteg nalunk is.En multheten voltam dokinal kontrollon.Azt mondta van javulas :) de nem az igazi még igy sem. :( még mindig mindket petefeszek mukodik egyszerre :( holott ennek nem igy kene lennie.Azt mondta az orvos hogy ket honapot még varunk aztan megfontolja a stimulaciot.Neten olvastam utanna mi is ez de nem tiszta a kep.Volt mar vki hasonlo helyzetben??? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban???Szep napot mindenkinek!!
ToAdrienn
2015-02-24 08:49:20
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma így állok, kíváncsi leszek mi lesz ebből
Jobbulást Gyöngyvirág!
kicsikincs
2015-02-24 08:45:07
Gyöngyvirág!
Nagyon sajnálom h igy lebetegedtél! Remélem minél előbb meg gyógyulsz! :-(
Valami vírust össze szedtél? Házi dokinál voltál? Mielőbbi gyógyulást! :-)
Köszönöm kérdésed jól vagyok! A barnázásom elmúlt kb 4 napig volt de tényleg csak pici, de mensinek nyoma sincs pedig már a 32. napomat taposom! :)
Remélem nem is lesz! :) A mellem egy kicsit fájdogált tegnap meg a hasam olyan furi, mert mikor lefekszek akkor sehogy sem jó! Olyan mintha egyfolytában nyomnám és kényelmetlen a vízszintes helyzet! :) Reggel hányingerre keltem de az még nem jelent semmit hisz jött már meg ilyen tünetekkel sőtt, ma kicsit jobban is fájdogál a hasam! :/ Szóval várunk! :)