Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyöngyvirág!
Hát akkor még méricskélek egy kicsit mert mensinek jele nincs de kezdek lassacskán kihűlni! :)Sőt, mostanra szerintem én is bele estem egy nyavajába mert hapcizok, folyik az orrom, szúr a torkom! Szóval szuper!! Remélem h nem fog kihatni a reggeli hőmre mert így is elég gázos nem még ha ez a nátha is bekavar!
Sajnálom, de gondolom h azért új hónap új esély! :)
ToAdrienn!
Látom azért így is és valóban szép! :) Örülök és hajrá-hajrá mostantól!! :D
Azért mutatom az enyém is, nem tudom h miért nem jön már meg mert szerintem már feleslegesen várat magára igaz lányok?? :/
ToAdrienn
2015-02-25 09:59:20
Kicsikincs csatolom, bár nagyon rosszul látszik így , legközelebb normális képet készítek :-) bár remélem legközelebb már másféle pozitív tesztet fotózhatok :-) Élőben még én sem láttam ilyen erős pozitívot, pedig már csináltam párat, most egyértelműen erősebb volt a T csík vastagabb és élesebb is.
Kicsikincs azzal mérj, amivel az egész hónapot mérted. Csak új hónapnál válts mérőt.
Nekem ma megjött, nincs is jobb mint influenzásnak lenni és mensizni egyszerre :(
kicsikincs
2015-02-25 09:40:43
Jó reggelt!
Ma reggel két mérővel mértem. A digi 36,4-et a hagyományos 36,55-öt mért! Szerintetek melyikkel mérjem tovább? Elemet is ma cseréltem!
ToAdrienn! Meg mutatnád ,,nekem,, a pozis teszted? Legalább egyett látnák! :-) Gyöngyvirág!
Te h vagy a nemvárttal! :-)
Vaditimi
2015-02-25 07:22:20
Jó reggelt!
Adrienn, remélem sikerrel jártok :)
Szonja, köszönöm, már jól vagyok, remélem tényleg nincs már akadálya a babának. Mi mindent megteszünk az ügy érdekében. :) Szurkolok nektek is :)
ToAdrienn
2015-02-25 07:19:02
Szép napot Mindenkinek!
Tegnap az ovu tesztem pozitív volt így belehúztunk :-) meglátjuk mi lesz ebből.
kicsikincs
2015-02-24 13:01:34
Köszönöm Szonja én is izgulok de nem élem bele magam, nem akarok csalódást megint! :)
fszonja
2015-02-24 12:47:17
Vaditimi!
de remélem már jól vagy, és tényleg nincs akadály! hátha csak egy apró támogatás szükséges a közös babához! :)
Kicsikincs,
hajrá, hajrá! :) nekem még sosem volt barnám, úgy tudom progihiány lehet, vagy pont terhesség! jók a tüneteid! izgulunk! :)
én sem vagyok amúgy már fiatal 36 :) és ugyan csak most kezdtük el, de tudom, hogy ha nem jön hamar, akkor megyek dokihoz, mert van egy enyhe IR-em is.
Az endodokim azt mondta, hogy ha mindkét fél egészséges, és időzített az aktus, akkor 3 hónap elég kell legyen a spontán terhességhez.
Nektek erről mi a véleményetek? tudom többen vagytok, akik régóta vártok már a babára, de lehet benne valami? elég szűkösnek hangzik.
Vaditimi
2015-02-24 12:36:14
Archangel!
Hát már mi is úgy vagyunk, hogy akár legyen kettő is, csak legyen már :) Mondjuk nekem jó, hogy van már egy lányom, de a páromnak még nincs. És nem vagyunk már túl fiatalok sem... Az utóbbi időben próbálkozom egy-két teával, kapszulával, meg lassan krémmel is, mert hát reménykedik és bízik az ember, hogy na majd talán most :) De muszáj továbblépni, ha nem esek spontán teherbe, bevállalom az inszemet. Nagyon szeretnénk egy közös babát :) Majd írj, hogy mi minden történik veled!!! :)
kicsikincs
2015-02-24 12:33:28
ToAdrienn!
Jónak bizonyul a görbéd!
Reméljük h jó irányt vesz mert ahogy látom pont jó napon esett le a hő! :) Nem úgy mint nekem! :)
Nem is jelez sehol semmit! :D
Drukkolok! ;)
Hát akkor még méricskélek egy kicsit mert mensinek jele nincs de kezdek lassacskán kihűlni! :)Sőt, mostanra szerintem én is bele estem egy nyavajába mert hapcizok, folyik az orrom, szúr a torkom! Szóval szuper!! Remélem h nem fog kihatni a reggeli hőmre mert így is elég gázos nem még ha ez a nátha is bekavar!
Sajnálom, de gondolom h azért új hónap új esély! :)
ToAdrienn!
Látom azért így is és valóban szép! :) Örülök és hajrá-hajrá mostantól!! :D
Azért mutatom az enyém is, nem tudom h miért nem jön már meg mert szerintem már feleslegesen várat magára igaz lányok?? :/