Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klau!
Sajnálom, :( de új hónap reményében majd most össze jön!!! Fel a fejjel! :)
Vaditimi!
Két nappal ezelőtt teszteltem egy gyönyörű hómezőset :( Szóval mostanában nem akarok még egy ilyet! Nem tudom... A hetet megvárom és ha addigra sem jön meg akkor hétfőn csinálok egyet és aztán du-án doki!
Vaditimi
2015-02-26 08:12:06
Sajnálom Klau, de új hó, új remény :)
Kicsikincs, mikor csináltál tesztet? Vagy mikor fogsz csinálni? Izgulok érted :)
Klau84
2015-02-26 08:05:21
Jó reggelt!nekem nem jött be a Jónás nap.. :(
kicsikincs
2015-02-26 08:01:22
Sziasztok!
Itt a görbém, a helyzet eddig változatlan! :)
Vaditimi
2015-02-26 07:30:33
Jó reggelt!
Mi újság Kardvirág, hogy van a nem várt? :)
Mindenkinek szép napot kívánok!
kardvirag
2015-02-25 21:37:30
Sziasztok! Már néhány napja érzem, hogy közeledik a nemvárt, ma kellett volna jönnie, de kicsit próbára tesz, és szerintem holnap érkezik. Nyűgösebb vagyok, sötét a szemem alatt...azt érzem, hogy még nekem is várnom kell a babámra. :(
kicsikincs
2015-02-25 20:15:33
Akkor jóó! :)
Elviekben akkor is mondják veszélyeztetettnek hogy ha az előző terhesség vetéléssel fejeződik be! :(
Nem tudom h ez igaz-e csak hallottam? !
Gyöngyvirág88
2015-02-25 19:50:58
Azt mondta a doki, hogy a következő terhességgel az leszek. Nem kérdezel hülyeséget, mert én sem értem :)
kicsikincs
2015-02-25 19:44:00
Vaditimi!!!
Húúúú ez tényleg nagyon szupi ajándék lenne egy szép pozitív teszt!! :D Nagyon szorítok neked is hogy össze jöjjön! Köszönöm kérdésed én még mindig változatlan állapotban! :D 34. napomat tapostam ma el :D De még semminek sincs jele! Ezt a hetet még kivárom és ha hétfőig semmi akkor megyek a dokimhoz vissza! :)
Gyöngyvirág!
Lehet hülyét kérdezek, de miért is lennél veszélyeztetett??
Gyöngyvirág88
2015-02-25 18:43:26
A felújítás idejére mindenképpen. Mivel veszélyeztetett terhes leszek, így nem ugrálhatnék a ház körül, azt pedig nem engedem, hogy nélkülem történjenek a dolgok :D
Sajnálom, :( de új hónap reményében majd most össze jön!!! Fel a fejjel! :)
Vaditimi!
Két nappal ezelőtt teszteltem egy gyönyörű hómezőset :( Szóval mostanában nem akarok még egy ilyet! Nem tudom... A hetet megvárom és ha addigra sem jön meg akkor hétfőn csinálok egyet és aztán du-án doki!