Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csatlakozom az emelkedő görbésekhez. 21. napon volt ovum a teszt szerint is. 35 napos ciklus lesz. Mondjuk sokat nem várok ettől a hónaptól sem, de már van fény az alagút végén. A héten megkapta a konkrét időpontot a férjem a herevisszér műtétjére. Április 20- án műtik és július 20- ra már be is van írva spermaellenőrzésre, mert elvileg 3 hónappal a műtét után emelkednek a kis harcosaink:-) Most 11-12 millió van és állítólag meg fog emelkedni, az urológus nagyon bizakodó. Velem már minden rendben van. Remélem nyáron már lesz két csíkunk:-)
Archangel
Nagyon pozitívak a soraid! Drukkolok, jól hangzanak azok a darabszámok és mm- ek:-)!
Archangel85
2015-03-06 08:11:26
Sziasztok Csajok!!!
Végre elérkeztünk az ultrahangos naphoz. :)))
Reggel még rendesen izgultam? Hogy miért ne is kérdezzétek hisz okom nem volt rá. Azt mondták 11-re menjünk, hát mi oda is értünk, de készültem vittem magammal rejtvényt :) Férjem általában olvas a telefonján vagy játszik :)
2 órát ültünk ott, de igazából fel sem tűnt. Szólítottak mentem, öltöztem, székre fel, dokibácsi ma is tüneményes volt. Épp oktatás folyt, úgyhogy volt egy tanuló is a vizsgálatnál, de engem ez nem szokott zavarni. Nekik is meg kell valamikor tanulni. :)
Endometrium: 7-8 mm vastag tökéletes, a closti nem véknyitotta el :)
Na és akkor a lényeg:
Bal oldalt egy 13 és 14 mm
jobb oldalt 2 db 12 mm és 1db 13 mm
Plusz vannak még kisebbek is. Azt mondta a doki, hogy ez tökéletes eredmény, már már túl tökéletes is :)
A lényeg hogy igyak minél többet és a fehérje nagyon fontos, így védik ki a túlstimulálást. Én iszok lelkesen.
Hétfőn megyünk újra ultrahangra akkor lesz a repesztés, szerdán pedig az inszem. Vasárnapig viszont folytatni kell a szurit. De nem bánom, gyerekjáték ;)))))))
VeDi84
2015-03-06 07:41:47
Jó reggelt Lányok!
Maximal, reggel teszteltem, de ahogy sejtettem negatív lett.
Szép napot Mindenkinek!
Vaditimi
2015-03-06 07:23:13
Jó reggelt!
Aranymaszat, csak így tovább :)
Nekem is emelkedik, be is húzta a rendszer az ovut, de az ovuteszt 6 napja negatív... Na most vagy a teszt rossz, vagy a hőm játszik velem... Majd kiderül :)
aranymaszat87
2015-03-06 07:04:20
Sziasztok csajok! Én ma reggelre igen csak megugrottam, felcsúszott a hőm 37-re. Pedig nem vagyok beteg...:) Remélem így is marad!Kicsikincs hajráá...!
atthemoment
2015-03-05 22:21:33
Maximail: bocsánat akkor rosszul emlékeztem. Valaki írta korábban,hogy átesett a férje herevisszér műtéten.Kíváncsi lennék h változott a spermaszám utána.
kicsikincs
2015-03-05 20:37:07
Azert nagyon koszi lanyok a segitseget es a drukkot! :-) Puszi mindenkinek!! ;-)
kicsikincs
2015-03-05 20:30:14
Ahhann! :-) Ertem...szoval akkor ebbol nem tudtunk meg semmit igaz? :-0 Ennek ellenere igen faj a hasam is..
A mai görbém.. :)