Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
az LH teszt viszonylag rövid ideig szokott csak pozi lenni 1-2 nap, a le és a felszálló ágát lehet elkapni két napon, mert nagyon rövid ideig van LH csúcs. ez a három nap nagyon furcsa. :/
Klau84
2015-03-06 20:59:05
Köszi lányok,holnap a 11.naptól elkezdem! :)
kicsikincs
2015-03-06 20:34:27
Klau!
En este 6-kor szoktam csinalni a tesztet! Elotte ket oraval nem eszek nem iszoj es nem pisilek! Azt mondjak igy a jo! A reggeli inkabb jostesztkent hasznaljak! ;-) Eredmenyes tesztelest! Nekem a mai is eros pozi lett es ez mar a harmadik napom! :-)
Gyöngyvirág88
2015-03-06 20:31:55
Klau
Délután vagy kora este kell ovu tesztelni :)
Klau84
2015-03-06 19:44:23
Csajok!Ovu tesztet csinálhatok reggeli első vizeletből?vagy mikor a legjobb?
kicsikincs
2015-03-06 18:17:09
Ertem! Koszonom Moha a felvilagositast! Igy 32 evesen es 2 gyerek utan majd csak megtanulom hogyan mukodik a dolog! :-) Hmmm, tiszta szegyen! :-) Na de eddigi terhessegek csak jottek es nem volt tervezett es ezert nem is tudom ezeket! De a ti segitsegetekkel lassacskan kitanulom ezt a ,,szakmat`` is! :-)Szoval akkor hajrazunk meg egy par napot!:-) Meg szerencse h pont T.P-n van itthon 1 hetig! :-)A jo Isten is igy akarta! ;-)
Moha13
2015-03-06 17:24:40
kicsikincs
Azt írják, hogy az ovu a pozi ovuteszt utáni 1-2 napon lehetséges, mert a pozi ovuteszt a LH-csúcsot mutatja, ami hormon megrepeszti a tüszőt. Azt mondják, az első negatív napon a legjobb együtt lenni, de egy Deanna-terv szerint az e lgtutibb, ha az pozitív napon és még az utána következő 3 napon is együtt vagytok. Utána 1 nap szünet és még egy együttlét.
kicsikincs
2015-03-06 17:03:14
Moha!
Ha már ennyire számolunk, :) akkor lehetséges h mikor volt a barnázásom 16-tól 20-ig, akkor az a mensim lett volna de valami miatt elmaradt?
Azaz a másik ciklus kezdete?? Mert ha igen akkor ez az ovu mondjuk jó mert akkor a 17. napon volt!? Jól mondom??? Ez meddig is tart? Azaz meddig tesztelek + -at? Csak addig lehet együtt lenni még + a teszt vagy hogy is van ez?? :D
Bocsi a sok kérdésért! :D
kicsikincs
2015-03-06 14:29:34
Moha! De aranyos vagy!! :-) De valoban igazad van mert ezt mar en is szamoltam es en is erre jutottam csak nem voltam biztos abban h ilyen is van! De akkor ezek szerint megiscsak! :-) Belevagtunk, hat meglatjuk! ;-) Remelem sikerrel jarunk. Annyira szeretnem mar!!!
Moha13
2015-03-06 13:55:06
kicsikincs
Számolgattam a görbéden, és ha megnézed, ez úgy jön ki, hogy már a következő ciklusod közepénél tartasz. Valószínűleg volt egy anovulatorikus ciklus, ezután nem volt mensid, és most van a következő ciklusod ovuja. :)